Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 169
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Мислех си , че Мадмоазел по друг повод ще отнесе главата на Ферди , а то  да и спаси живота ! ooooh!
Не мисля , че Бихтер има основание да се радва на огърлицата  - това не беше подарък , а опит за изкупване на грехове , но , както се казва в една наша поговорка - С чужда пита , помен прави !
Хареса ми какво каза на Нихат - може би защото ми е много близко , навремето и аз казах подобни неща на зет ми , даже бях още по- красноречива!
А искрата между Бехлюл и Бихтер толкова вече се разгоря , че изобщо няма нужда и от парфюм , че да се усети страстта и през телевизора !
Ох , Аднан , ако знае колко е прав ! ooooh!

Колкото до сравнението между Перла и Забраненият плод - аз също мисля ,че тук Къванч се справя много , много по- добре с ролята си , личи си вече опита ,а и тук виждам много повече привличане между двамата , отколкото в Перла !

# 617
# 618
Ееех, звънна ми телефона точно пък на последната сцена!!! Не видях какво каза Бихтер на Аднан и защо тя плачеше, а той стоеше като гръмнат..кажете, моля ви  Praynig

# 619
Нищо не му каза , но не отвърна на ласките му и се разплака ! Дали не се усеща защо или си мисли ,че е наранена от случилото се с майка и ? Мъчно ми е и за двамата - можеше да е толкова лесно , ама нали два сезона филма трябва да има !

# 620
Страхотна серия. Вече май и Бехлюл е тотално и безнадеждно влюбен, и сълзите му бяха толкова затрогващи. Според мен от сега нататък той все по-трудно ще се примирява с близките отношения на Бихтер и Аднан.

# 621
Ясно, мерси:) Аз гледах последният епизод, но много набързичко го прехвърлих, впечатлих се, но няма да издавам, а и като гледам колко много детайли има и то важни, все едно не съм гледала.
Страхотен сериал!!!

# 622
Споделям мнението ти мишева....за да разбере човек последната серия трябва да изгледа целия сериал

# 623
  • в очите на дъщеря си
абе чудя се само  newsm78 newsm78 newsm78,кой и каза на Берен , че с тези буйни вежди е добре #Crazy
ако ги оправи ще и се открият още повече красивите очи

# 624
  Добър вечер , няколко неща ми направиха впечатление. Не мисля,че Бихтер беше зла. Бижуто беше опит за замазване на нещата от страна на Фирдевс и дъщеря й много точно го каза,че се извинява с чуждите пари.Нихат го постави на място,макар че и на него му идва в повече,вече не знае от кого и от къде да се пази.Макар че Бихтер е по-малката,тя защити сестра си и всъщност е по-голямата от двете. Тя е по-решителна и борбена. Конското за майка й беше малко,още повече че е предупредена.Показват тоталния разпад на взаимоотношенията им. А Фирдевс като се види на тясно -и ще се самоубива.Повечко бой трябваше да й хвърли Мадмоазел,че да й дойде акъла в главата.Много благородна постъпка от нейна страна- да я спаси и да й се притече на помощ,много е човечна Дениз.Един светъл и добър човек.
  Бихтер да не съжалява за нищо,го каза най-вече на себе си,знае,че е нередно и ще е трудно,но се надява да си струва.Вече няма връщане назад,това каза тя на Бех.  Heart Eyes
  Аднан не знае колко е прав,но не подозира кой е обект на любовта на племенника му.А той почувства болката от това да вижда любимата си с друг,усети вкуса на ревността,която върви заедно с любовта. Бихтер се разплака,защото знае,че вече нищо няма да е същото.Изневярата е налице,друг иска да е до нея,вече ще бъде тотално мъчение за нея да бъде със съпруга си.  Sad
  Аднан я успокои,но не е същото като да я успокои любимият й. А парфюмът-тя жадува за него с цялото си същество.Това,което харесвам в нея е,че си признава пред себе си какво се случва и с пълно и ясно съзнание се впуска с него. Готова е за последствията,решителна жена и ярък образ.
  На Берен веждите й са добре,придават й леко детско и закачливо излъчване  Wink

# 625
Веждите са и страхотни както на много турски актриси....не напразно е и
репликата "вежди като гайтани"  и на Туба са такива само ние тук май си мислим че оскубаните вежди са супер.
Всеки има право на мнение което аз уважавам но ....има неща за който не можем на бялото черно да кажем . Че е хубава ,хубава е ....че е харизматична според мен такава е и най вече просто страхотно си играе ролята

# 626
Веждите са и страхотни както на много турски актриси....не напразно е и
репликата "вежди като гайтани"  и на Туба са такива само ние тук май си мислим че оскубаните вежди са супер.
Всеки има право на мнение което аз уважавам но ....има неща за който не можем на бялото черно да кажем . Че е хубава ,хубава е ....че е харизматична според мен такава е и най вече просто страхотно си играе ролята

Че е красива - красива е, няма спор.
... Че си играе перфектно ролята... и това е вярно.

# 627
  • София-в сърцата на моите деца
И утре какво следва?? newsm78

# 628
И утре какво следва?? newsm78
Утре е май една от най-горещите целувки Heart Eyes

# 629
  Първо Бехлюл ще падне на колене в градината-много силен момент  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт