Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 336
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
и за Дениз ми стана тъжно - какво лие виновна че обича Аднан, същата работа както Бих. се влюбва в Бех. кой е виновен а  hahaha като на филм де

# 76
# 77
и за Дениз ми стана тъжно - какво лие виновна че обича Аднан, същата работа както Бих. се влюбва в Бех. кой е виновен а  hahaha като на филм де

Е, гузен негонен бяга в случая Peace

# 78
  • Варна
За Бихтер Мадмазел е виновна понеже Бихтер познава само един вид любов която е коренно различна от тази на Мадмазел

# 79
Като видях, че гледат "Листопад" и на мен ми се догледа.  Cry
И на мен... Cry

# 80
  • Варна
Като видях, че гледат "Листопад" и на мен ми се догледа.  Cry
И на мен... Cry
Трябваше да седнем с тях да гледаме но рискувахме Бихтер да ни изгони   Joy

# 81
Горката госпожа Дениз. Много ми стана мъчно за нея, никак не е права Бихтер така да я напада. Да, тя е влюбена в мъжа й, но нима я е застрашила с нещо по някакъв начин? Или може би Бихтер се чувства застрашена знаейки какво е направила самата тя?! При нея май важи максимата: "Мойто си е мое, ама и чуждото го не давам!". В такива моменти Бихтер ме отблъсква като героиня, когато до болка прилича на нечовешки злобната си майка.

# 82
            Мислите не са мои , но са подходящи за сериала :

Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени, ако някой не и подаде ръка. Има любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване. Има любов , която чакаш с дни, месеци, седмици и години , а тя все не идва и не идва, обречена на не съществуване… Има любов , която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път си остава в бъдещето…много често завинаги…
Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо. Тази любов понякога адски боли , а друг път те задъхва от щастие, понякога те води, а друг път е сляпа, понякога те убива за да те възкреси или да те погуби завинаги.
Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш. Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано…Когато се случи ти просто знаеш, че това е ТЯ…знаеш, че животът ти тръгва в нов коловоз – знаеш, че нищо няма да е както преди… знаеш, че дори самият ти няма да си  вече точно същия…
Това е ИСТИНСКАТА любов – тази , която остава дори евентуално да си отиде някой ден – остава в някои от  пукнатините на сърцето и напомня за себе си с меланхоличния си ревматизъм. Остава в погледа и влагата в очите, остава в сънищата и спомените – остава едновременно в миналото и бъдещето… Защото само тя умее това…
За тази любов си струва всяка саможертва, всяка възможна или невъзможна цена, всеки миг и всеки дъх от краткото ни и чупливо съществуване. Дори ако тази любов опустоши сърцата ни завинаги…
Тази любов идва, за да остане и за да ни промени и от нас зависи дали ще ни възвиси или погуби. Идва в косите на една жена и очите на един мъж, в сплетените им ръце, в една прегръдка или едни докоснати устни…       

# 83
  • Варна
Приятна вечер  Hug
Мен ме чака сериалчето с Нихал

# 84
Както е казал народа "за кокошка няма прошка" слугинята Катя изяде кавгата (не,че не си я заслужи).И на мен ми стана мъчно за г-жа Денис,Бихтер сега ще има да я унижава....
п.п. много е неприятно това безкрайно публикуване на снимки,цели страници , не може ли да се публикуват 2-3 интересни,стига с тази досада 1000000 снимки една след друга

# 85
Като нищо щеше да ви натири - както ги е подкарала и тя по домова книга !
За съжаление следва модели на поведение едно към едно , а после се сърди на майка си ! Ама , то е така - най- много мразим у другите същите неща , с които сами не можем да се справим !
 dterziiska ,  Heart Eyes благодаря за снимките !  bouquet На който му е досадно , да не ги гледа !

# 86
  • Pleven, Bulgaria
Бихтер започва да действа на моменти ката майка си,не беше редно да се държи така с Матмазел,защото дори да е влюбена в мъжа и не прави нищо да развали или да попречи на брака и успява да сдържи чувствата си,а Бихтер не може и за кратко време  се подава на страста.Тя много добре знае какво е да се безсилен пред любовта не може да обвиняма Матмазел за действията и.

# 87
Като нищо щеше да ви натири - както ги е подкарала и тя по домова книга !
За съжаление следва модели на поведение едно към едно , а после се сърди на майка си ! Ама , то е така - най- много мразим у другите същите неща , с които сами не можем да се справим !
 dterziiska ,  Heart Eyes благодаря за снимките !  bouquet На който му е досадно , да не ги гледа !
Да ,то да са  20_30 снимки да ги подминеш,ама те са един милион еднотипни.

# 88
nelka123 ,  Hug благодаря ти , че сподели тези мисли с нас ! Освен , че са подходящи за сериала , това е самата истина ! Peace

# 89
  Добър вечер,серията направо ме потресе.Стана ми мъчно за Мадмоазел много и за Бихтер.Мадмоазел не заслужава такова страдание,защо се е обрекла да търпи? Сега вече е изцяло разкрита и си спечели откритата неприязън на Бихтер. Последната има доста кусури,но е открита,не умее да крие мислите и чувствтата си. Бихтер защо я намрази така,защо не прояви поне малко човешко разбиране,защо се настърви така? Това не го разбирам.Видя в нея заплаха  за кое по-точно или по-скоро видя каква никога няма да бъде с Аднан? Осъзна иситната чрез Дениз-кой трябваще да е на нейното място,прочете истини в писмото,които не искаше да си признае-че е неопитна,че не може да бъде майка на тези деца,че тя е обичана от мъжа си,но нежелана от всички останали.Това прибавено с факта,че не може да бъде с мъжа,който иска според мен я доведе до това крайно поведение. Бихтер си пада и злопаметна-намрази прислугата и непрекъснато се отнася зле с тях,а сега Мадмоазел ще й е новият обект,дори пред мъжа си не успява да се въздържи.
  Стана ми мъчно и за нея-трябва да се справя с майка си,която всячески се стреми да я направи нейно копие,непрекъснато мисли някакви схеми и интриги.Но разговорът с Катя беше много добър,показа,че е умна и разгада всичките им ходове.Постави тази лисица на мястото й и си осигури информация какво става.На Катя много й се усложни живота-трябва и на двете да служи,бая нанагорно й идва,ама тя си го заслужава  hahaha   Физиономията на Бихтер,когато се кара не ми харесва-показва някакъв инат и злобливост.
  Иначе и на нея не й е никак лесно-майка й,Мадмоазел,Бехлюл,отвсякъде атаки,с които трябва да се справя. Дениз нищо не й прави ,но самият факт,че има съперница не й харесва.Усеща колко лесно може да изгуби всичко-мъжа си,къщата,парите,та дори Бехлюл.Ако на този етап тя изчезне поради някаква причина,дали ще има продължение? Мисля,че вече не знае за какво се бори. Бех толкова е разочарован от нея,че не й говори,ама и той.Поне можеше да каже,че разбира,а не да се прави на недарена сватя.  Сега на Бихтер й трябва приятел-някой,на когото може да сподели всичко,който искрено й мисли доброто,да я утеши и посъветва.Тук  е мястото на любовта,на другаря.Дали би могла да разкаже на Бех, да сподели и да се довери,да намекне какво й тежи,защото иситната няма как да каже и той дали би я разбрал? Ако има такъв разговор между тях,бих могла  да преценя има ли я любовта...  Бихтер е абсолютно сама,това е ужасно,дори  собствената й майка й е враг.Тя пося съмнението у Аднан и с поведението си жена му го потвърди несъзнателно,неразбирайки и незамисляйки се  как ще се изтълкува  от мъжа й.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 21:39 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт