Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 326
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
dterziiska ,  Heart Eyes благодаря за снимките !  bouquet На който му е досадно , да не ги гледа !
Да ,то да са  20_30 снимки да ги подминеш,ама те са един милион еднотипни.
Аз много се чудих каква е целта на просването на тези чаршафи - 5-та и 6-та страница от темата са само снимки, и то от серията, която току що изгледахме! Но, честно казано, не смеех да се обадя, защото досега само чета и не съм писала в темата и щяхте да ме сдъвчете набързо.

# 91
Бихтер започва да действа на моменти ката майка си,не беше редно да се държи така с Матмазел,защото дори да е влюбена в мъжа и не прави нищо да развали или да попречи на брака и успява да сдържи чувствата си,а Бихтер не може и за кратко време  се подава на страста.Тя много добре знае какво е да се безсилен пред любовта не може да обвиняма Матмазел за действията и.

Да, само че в писмото пишеше и друго. Пишеше, че Бихтер била твърде млада, че нямало да й бъде приятно да гледа децата... Ако прочета подобно нещо за себе си, изобщо няма да мога да погледна този човек с добри очи.

P.S. Знае ли някой какво направи Бихтер с писмото, което взе от Катя? Унищожи ли и него?

# 92
Както всеки пише това което мисли и не пречи на никого,не виждам какъв е смисъла да не се публикуват и снимки,независимо от броя им.

Моля,бъдете по толерантни. Peace

# 93
За съжаление следва модели на поведение едно към едно , а после се сърди на майка си ! Ама , то е така - най- много мразим у другите същите неща , с които сами не можем да се справим !

newsm10 smile3501 newsm10

# 94
Дали дават новите серии на Забранения плод по някоя турска телевизия.Кой ден и час.

# 95
Трябваше да седнем с тях да гледаме но рискувахме Бихтер да ни изгони   Joy
Непознати в къщата - направо щеше да ни набие. Laughing

# 96
# 97
...Но, честно казано, не смеех да се обадя, защото досега само чета и не съм писала в темата и щяхте да ме сдъвчете набързо.
Това ли е всеобщото мнение? Който си изкаже гледната точка и желанията във форума бива "сдъвкан"! Леле, леле!

# 98
първо! Б накара Аднан да отиде в работилницата за да си направи перфектното алиби!
второ! обрата с Катя направо ме втрещи , въздействащо беше!
трето! и аз искаааааам Листопад
четвърто! Ако Б и Б тр сами да се грижат за прехраната си и се загубят в сивото ежедневие и изпепеляващата им любов ще се стопи като сняг в топла вода!!!

# 99
Не си заслужава риска. Бехлюл си беше тръгнал, а епизода май беше стар.  Grinning
Ох, не помня точно какво казаха, но беше като за Б и Б. Нещо такова май беше "Когато мизерията влезе през вратата, любовта излиза през прозореца"...

# 100
malko_z  , аз и сега мога да те сдъвча , ама вече хапнах , благодаря ! Wink
От тези снимки има редица ползи - да могат някои , които не са гледали епизода да добият представа за случилото се , преди филмът да бъде качен ; когато коментираме нещо , да можем да си припомняме детайли и да сверяваме факти ; да продължаваме да се радваме на нашите любимци и след края на серията .... Мога да изброявам и още , но не мисля ,че е нужно . Така че , добре е , че се включихте момичета , но е хубаво да не създавате "нови " правила в темата !

charovnica , в този епизод наистина си пролича самотата на Бихтер!

# 101
Ехх, чаровнице, много хубаво и задълбочено пишеш!! Благодаря на теб и някои други фенки на Бихтер, колкото и да не я харесвам през вашите очи виждам образа й от друга гледна точка!

Много харесвам Мадмоазел и ми стана много жално за нея. Горката и тя като Бихтер няма с кого да споделя най-дълбоките си емоции и болки. Добре, че г-жа Арсен остана, за да успокои обстановката: "Кафенце няма да пия, но г-н Сюлейман ще ми направи един хубав артишок за довечера!"  Laughing
Цитат
четвърто! Ако Б и Б тр сами да се грижат за прехраната си и се загубят в сивото ежедневие и изпепеляващата им любов ще се стопи като сняг в топла вода!!!
 Peace

# 102
  Бихтер прати Аднан ,защото така беше правилно,а не за да си осигури алиби,правейки го на глупак.
  Ако имаха да решават битовизми част от чара на взаимоотношенията им щеше да изчезне и връзката им да е по-уравнвесена,но едва ли би се изпарила  яко дим.По тази логика хората с по-скромни възможности никога не се влюбват и не изпитват силни чувства и страст.Липсата на пари може да бъде част от изпитанията за една връзка,тук са други.Точно в трудностите се проверява   и калява любовта,както и приятелството и въобще всички ценни и хубави човешки взаимоотношения.
  Да,Бихтер ще трябва да доказва максимата и сам войнът е войн.
  Благодаря ти,reaching perfection   bouquet, за милите думи. Мисля си,че в живота никога нещата не са само бели или само черни,има нюанси,някой се доближава до по-светлите,друг до по тъмните,но ни обединява,че всички сме хора и се стремим към еднакви в повечето случаи неща.Разликата е в пътищата за достигането им. Радвам се ,че успявам да те накарам да погледнеш с други очи на Бихтер и да проявиш  разбиране към нея.За мен тя е един  сложен,дълбок ,противоречив и многопластов образ. Съчетава в себе си почти всички роли на жената-момиченце,дъщеря,сестра, съпруга,любима,майка.Такъв образ е невъзможно да не мине през взаимно изключващи се състояния,крайности и противоречия и много страдание.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 22:11 от charovnica

# 103
Трябваше да седнем с тях да гледаме но рискувахме Бихтер да ни изгони   Joy
Непознати в къщата - направо щеше да ни набие. Laughing

Директно ви е заподозряла, че искате да сваляте или Бехлюл или Аднан hahaha

# 104
ами да точно това имам предвид че тяхната любов е именно от онези които няма да издържи на безпаричието! Лесно им е сега с парите на аднан, единия само се преоблича и пазари а другия сменя коли и гуляе

Общи условия

Активация на акаунт