Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 204
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив

По едно бонбонче - за всички.
За това, че малко или много взехме
да се съобразяваме една с друга. Е, това
вече е форум.

# 451
Чета,чета,много сте писали, не мога да ви догоня #Crazy

Има много интересни постове newsm10 ,с майсторско използване на цветущия български език newsm12 и с тънко чувство за хумор smile3521

Дерзайте момичета!

Но нещо ми  липсват снимките newsm78,само писаници,писаници..

usmivkata20,оздравявяй по бързо  bouquet

# 452
Здравейте, аз си чета от време на време темата и днес се зачетох и видях, че и тук има караници.
За мен между БиБ има истинска любов. В начало има привличане, но после всичко отива на по-високо ниво. За мен единствената грешка на Бихтер е, че се омъжи за този възрастен мъж. Тази жена е толкова жива, че незнам как си е представяла живота толкова спокоен.
Мен примирно много ме дразни измислената любов между БиН. Бихтер много хубаво го попита в последния епизод. Кой реши, че малката мазница заслужава повече да е щастлива. И заслужава ли изобщо всичките тези жертви от всички около нея. За мен тя си е богата лигла свикнала да получава всичко на златен поднос. Толкова ми е безмислена Нихал като персонаж, че думи нямам. Всички много държат да я успокояват и да се интересуват от нейното душевно състояние, всички много държат тя да е щастлива.

Страхотно мнение. Hug  bouquet

Подкрепям напълно!

# 453
Нихал... а само как върти дупе като върви...Нищо лично, но не е за Бехлюл.

# 454
Slawena, smile3525
сега започвам Weary

# 455
  Славена,липсва твоят разказ в картинки-обобщение на нашите писания  Hug Котетата бяха много сладки,трябва да има продължение,очакваме...

# 456

Баба Фирдевс с Феридунчу

На дядо Хилми момчето

# 457

Забранения плод,но кой е червия на раздора?

# 458
 charovnica,съжалявам много ,но повече няма да има разкази в картинки,не са по правилата на форума Peace

usmivkata20  Wink

# 459

Какъв мъж-мечта Rolling Eyes

# 460
  • BG
   Сега  Бихтер е в центъра на вниманието. Дотогава,който има различно мнение да си го изкаже, да го аргументира и отстоява, не само да вменява вина на другите,че мислят различно от него.  :
На Бихтер проблема и идва от това, че мисли само за себе си и е решила, че света се върти само около нейните лични желания и стремежи. Факта, че реши еднолично да направи аборт , без да зачете мнението на съпруа си е най-яркото доказателство за това.

# 461
Здравейте, аз си чета от време на време темата и днес се зачетох и видях, че и тук има караници.
За мен между БиБ има истинска любов. В начало има привличане, но после всичко отива на по-високо ниво. За мен единствената грешка на Бихтер е, че се омъжи за този възрастен мъж. Тази жена е толкова жива, че незнам как си е представяла живота толкова спокоен.
Мен примирно много ме дразни измислената любов между БиН. Бихтер много хубаво го попита в последния епизод. Кой реши, че малката мазница заслужава повече да е щастлива. И заслужава ли изобщо всичките тези жертви от всички около нея. За мен тя си е богата лигла свикнала да получава всичко на златен поднос. Толкова ми е безмислена Нихал като персонаж, че думи нямам. Всички много държат да я успокояват и да се интересуват от нейното душевно състояние, всички много държат тя да е щастлива.

Страхотно мнение. Hug  bouquet

Подкрепям напълно!
newsm10

# 462

A този познахте ли го Mr. Green

# 463
Нихат,нали?  Rolling Eyes

# 464
Моми4ета,Вие,които гледате и Езел,кажете в кой епизод се появява нашия красавец.Много искам да го видя и в друга светлина.

Общи условия

Активация на акаунт