Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 212
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
 Hug

Привет!

Болна съм  Sick Sick Sick
Като се посаферясам ще пиша Winkзасегга само чета

# 391
Slawena БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ ТИ ЖЕЛАЯ

# 392
dterziiska  bouquet

# 393

Браво момичета - сякаш сте ми прочели мислите!
Бихтер направо "изнасилваше" емоционално Бехлюл ( може би тук можем да говорим за сексуален тормоз,а ) ,
ooooh! ooooh! ooooh! Sick

di_ni, мненията ти са прекалено крайни и странни. Не всеки харесва даден герой, но да казваш на бялото черно....

# 394
 di_ni Повече от ясно съм обяснила позицията си,но ти като не я разбираш е безсмислено да продължавам.Говоря за приятелството в любовта,а не за фразата " просто приятели",разликата е огромна,но явно са малко хората,които я разбират. Тя също осъзнава какво ще последва,много лесно е  да се обвинява само единия.То се е видяло,че за повечето тук тя е лошата,невъздържаната, безотговорната и всякакви други епитети от този сорт.  А Бех е нейна невинна жертва. Но всеки кометира от своята камбанария и гледна точка.Явно повечето хора разбират любовта 99.99 процента  като секс и нищо друго,интересно наистина. Затова може би и в нашата мила родна страна няма никакви ценности и пълен срив на взаимоотношенията между хората.Консумирай онова ,което искаш и ти се предлага,без да се задълбочаваш много-много.
  Мисля,че има място за всеки един в темата и за мненията му,без те да обиждат и засягат някого,това се е имало предвид за полъха на вятъра.
  Славена,оздравявай по-скоро  Hug

# 395
  • Пловдив

Slavena - пожелавам бързо оздравяване.

# 396
О Бех е такава невинна жертва, че само чичо си не е засвалял още. Не се е сетил просто. Mr. Green

# 397
  • Пловдив
еееее, не е обратен.....стига де.

# 398
  • Пловдив
Любовта е такова нещо ,че ти днес каквото и да кажеш един ден като ти излезе на среща  всичко което си  казвал се преобръща наопаки
Това са думи на любим мой актьор от другата тема.
Май са верни.

# 399
еееее, не е обратен.....стига де.
Не не за обратност, а просто за спорта. Simple Smile Спортист е в тази област шампион.

# 400
Цитат
Ама при Берен май не е това. Като преведох с чичко Гугъл, за някакъв филм става въпрос и се споменава името на Моника Белучи, Берен Саат и Туба Буюкюстюн (не знам дали съм изписала правилно фамилията).

Да,предстои заснемане на филм с Берен Саат и Туба Бюйюкюстюн/ евентуално и с участието на Моника Белучи - поне така се говори засега/.Туба и Берен ще бъдат сестри във филма.

# 401
# 402
Здравейте, аз си чета от време на време темата и днес се зачетох и видях, че и тук има караници.
За мен между БиБ има истинска любов. В начало има привличане, но после всичко отива на по-високо ниво. За мен единствената грешка на Бихтер е, че се омъжи за този възрастен мъж. Тази жена е толкова жива, че незнам как си е представяла живота толкова спокоен.
Мен примирно много ме дразни измислената любов между БиН. Бихтер много хубаво го попита в последния епизод. Кой реши, че малката мазница заслужава повече да е щастлива. И заслужава ли изобщо всичките тези жертви от всички около нея. За мен тя си е богата лигла свикнала да получава всичко на златен поднос. Толкова ми е безмислена Нихал като персонаж, че думи нямам. Всички много държат да я успокояват и да се интересуват от нейното душевно състояние, всички много държат тя да е щастлива.

# 403
Здравейте, аз си чета от време на време темата и днес се зачетох и видях, че и тук има караници.
За мен между БиБ има истинска любов. В начало има привличане, но после всичко отива на по-високо ниво. За мен единствената грешка на Бихтер е, че се омъжи за този възрастен мъж. Тази жена е толкова жива, че незнам как си е представяла живота толкова спокоен.
Мен примирно много ме дразни измислената любов между БиН. Бихтер много хубаво го попита в последния епизод. Кой реши, че малката мазница заслужава повече да е щастлива. И заслужава ли изобщо всичките тези жертви от всички около нея. За мен тя си е богата лигла свикнала да получава всичко на златен поднос. Толкова ми е безмислена Нихал като персонаж, че думи нямам. Всички много държат да я успокояват и да се интересуват от нейното душевно състояние, всички много държат тя да е щастлива.

Страхотно мнение. Hug  bouquet

# 404
Седя си и аз болна и си се чудя....................чета книга,или гледам филм и се опитвам да намеря някакъв-по-така смисъл в тях.Смисъл,такъв,че да бъде написана книгата,да бъде заснет филма.........
В съвремието е лесно да кажеш-абе,това така,другото иначе,да махнеш с ръка и въобще да не почислиш,защо,какво???
Да приемаш буквално-това му е майката на съвремието!!!
Ама някъде там има малки сиви клетки-----к^во от туй???????? newsm78
Може би това е по-добото?!?

Общи условия

Активация на акаунт