Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 201
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
      Какви са тези спорове отново - Бихтер или Нихал...!? Живота не е само бял и черен..., такива са и хората..., такива са и Бихтер и Нихал - със нюанси на характерите... Във форума gospojata ,  толкова интелигентно прави разбор на действията и образите във филма , но Вие толкова сте се вкопчили да доказвате Вашата истина , че дори не осмисляте какво пише тя ...!?  Нейните постове наистина са "уникални" , жалко е , че не го осъзнавате и не се опитвате да разберете каква хубава "рецензия" на филма прави...

# 496
  • Варна
моля ви кажете ми какво се случи накрая, защо не могат да празнуват рождения ден на Бихтер?

Фирдевс отново сгафи... хванаха я да играе комар (всичко беше нагласено от бащата на Нихат).

Благодаря. пропуснах почти цялата втора серия. Най-неприятният персонаж в филма ми е Фирдевс, въпреки че актрисата е много добра. Чудя се как успява все да изманипулира дъщерите си, чак ми се струва нереално

# 497
Много ми е интересно, защо във сериала стилистите обличат Нихал толкова нелепо. Би трябвало като момиче от богато семейство, възпитавано от жена с безупречно облекло и личен стил да е взела нещо в това отношение. В магазина като избираха подарък на Бихтер беше обута в бял чорапогащник, който при нейния ръст е просто удар в десятката за изпъкване на кусурите. Момичето изглежда ниско, набито трътлесто и то благодарение на неправилно избраните дрехи. Други жени в повечето случай са облечени перфектно и сменят по три облекла на ден. Само тя изпъква със стайлинг без вкус и стил подчертаващ всичко, което би трябвало да не изпъква като акцент. Предполагам, че се прави за да изпъкне после изведнъж, но просто не ми се вярва това да стане.

Ama razbira se che niama kak da stane zashtoto Nihal si e niska i tratlesta. Mnogo hubava glava ima - am inache ...Sad(

# 498
  • BG
Не знам за споровете на тема Бех Бих Нихал, обаче мен най ме кефи Хилми Юнал Laughingголям фен съм му на тоя човек, как я оправя лелка Хирдевс- от раз. Ми така де, един милион с лихвите има да му връща, как я мисли тя тая работа, бая сълзи ще трябва да излее, те поне от бисери да бяха , ще му се издължи двойно Grinning

# 499
Много ми е интересно, защо във сериала стилистите обличат Нихал толкова нелепо. Би трябвало като момиче от богато семейство, възпитавано от жена с безупречно облекло и личен стил да е взела нещо в това отношение. В магазина като избираха подарък на Бихтер беше обута в бял чорапогащник, който при нейния ръст е просто удар в десятката за изпъкване на кусурите. Момичето изглежда ниско, набито трътлесто и то благодарение на неправилно избраните дрехи. Други жени в повечето случай са облечени перфектно и сменят по три облекла на ден. Само тя изпъква със стайлинг без вкус и стил подчертаващ всичко, което би трябвало да не изпъква като акцент. Предполагам, че се прави за да изпъкне после изведнъж, но просто не ми се вярва това да стане.

Ama razbira se che niama kak da stane zashtoto Nihal si e niska i tratlesta. Mnogo hubava glava ima - am inache ...Sad(

Това е целта - във филма искат да покажат цялостното й израстване - и като характер, и като дама... По-нататък ще видите колко ще се промени. От невзрачно момиче ще се превърне в изящна дама.  Peace Peace

# 500
Всички актриси,  които играят в този филм, са чаровни и красиви, кой повече, кой по-малко, но не това е важното. По-важно е, че всички се справят добре с ролите си и ни карат толкова да ги коментираме.
Все едно пък коментиращите външността им са манекенки. Извинявам се за грубото изречение, ама не се сдържах.

# 501
Милата мама Ферди, да я ожали човек SadКолко самотен човек и как никой не оценява онова
 което прави за милите си щерки и благите зетьове,тц,тц.... smile3518

Е то бива да си най-добрата майка,но като нея няма и в най добрия филм/само в този сериал/. Mr. Green

Бихтер и Бехлюл,сладури-младостта си е младост.Момата загряла с Бех ,а Аднан ще я кара да си ляга с кокошките ooooh!

Нихал се държа наистина като по голямата сестра Wink

Лека вечер от мен!

# 502
Хапни бонбонче Снежи! Да ти е сладко.  newsm51

# 503
Хапни бонбонче Снежи! Да ти е сладко.  newsm51
Heart Eyes

# 504
Тази вечер , вторият епизод по безспорен начин показа защо не бива да имаме крайни мнения и квалификации относно  героите във филма - Нихал , която беше наречена по безброй начини , показа най- голяма човечност и зрялост и реагира далеч не като момиче на нейната възраст ! Peace

nelka123 ,  Hug много благодаря за милите думи !  bouquet

# 505
     Какви са тези спорове отново - Бихтер или Нихал...!? Живота не е само бял и черен..., такива са и хората..., такива са и Бихтер и Нихал - със нюанси на характерите... Във форума gospojata ,  толкова интелигентно прави разбор на действията и образите във филма , но Вие толкова сте се вкопчили да доказвате Вашата истина , че дори не осмисляте какво пише тя ...!?  Нейните постове наистина са "уникални" , жалко е , че не го осъзнавате и не се опитвате да разберете каква хубава "рецензия" на филма прави...

Ami posto si kazvame sobstvenoto mnenie zashtoto si misleh che tova e forum za mnenia. Tova ne sa sporove, no janvo sam se obarkala i shte se izklucha. Niama problem - badte shtastlivi !
I vse pak moje i da ne sme manekenki, no pak da mojem da razlichime hubavoto ot ne do tam hubavoto  

# 506
Мен пък много ме дразни външния вид на Пейкер , как я обличат ужас , няма ли кой да и боядиса косата поне  ooooh!

# 507
  • в очите на дъщеря си
Тази вечер , вторият епизод по безспорен начин показа защо не бива да имаме крайни мнения и квалификации относно  героите във филма - Нихал , която беше наречена по безброй начини , показа най- голяма човечност и зрялост и реагира далеч не като момиче на нейната възраст ! Peace

nelka123 ,  Hug много благодаря за милите думи !  bouquet

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

# 508
Утре май ще има женски бой Joy Мадам тегли едно круше на Фирдевс от упор hahaha

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 23:15 от tzarina

# 509
Утре май ще има женски бой Joy Мадам тегли едно круше на фирдевс от упор hahaha

И аз гледах анонса. Интересно ше бъде. newsm62
Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт