Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 196
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Всички актриси,  които играят в този филм, са чаровни и красиви, кой повече, кой по-малко, но не това е важното. По-важно е, че всички се справят добре с ролите си и ни карат толкова да ги коментираме.
Все едно пък коментиращите външността им са манекенки. Извинявам се за грубото изречение, ама не се сдържах.
Не става въпрос кой е манекен, става въпрос защо изкуствено загрозяват момичето и подчертават дефектите му. Досетих се защо и няма нужда от заяждания. Peace

# 511
От къде мога да си сваля 58 епизод от тази вечер, защото не можах да го гледам.

# 512
От къде мога да си сваля 58 епизод от тази вечер, защото не можах да го гледам.

Не е нужно да го сваляш, само ще си запълваш компютъра... По-добре гледай онлайн.  Peace Peace

# 513
  • Благоевград
От двете серии, най-много ми хареса момента с целувката на Биктер и Бехлюл...малееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Такава целувка не бях виждала отдавна във филм, погледите, реакцията, направо сърцето ми се разтуптя от вълнение, докато ги гледах...Страшно много ми въздействаха  Heart Eyes  Страхотни актьори...Бях се зарекла, че няма да гледам този филм, защото ми спряха Листопад, но не съжалявам, че го следя. Любовните моменти са блестящо изиграни  Grinning

# 514
  • София
Здравейте! Епизод 55 и 56

http://www.dailymotion.com/playlist/x1ises_3031al_ask-i-memnu#videoId=xgu063

http://vbox7.com/collection:1304535
http://vbox7.com/groups/080f7e38f760

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 00:30 от alexandra_l

# 515
Любовните им сцени са наситени с плам, страст и са невероятни. Heart Eyes

# 516

Лека нощ и татлъ сънища , дами ! Hug

# 517
  • Пловдив

Добро утро на всички.

# 518
  • Пловдив
Акцента на БТВ за довечера.
Бихтер е бясна, че семейството й отново дължи услуга на Хилми. Аднан е твърдо решен да отпразнува рождения ден на съпругата му. Дали все пак тортата няма да оправи настроението на Бихтер? Хилми решава да натърти пред Фирдевс за помощта, която й е оказал. Нервите на Фирдевс не издържат и тя прибягва до крайни действия.

# 519
Тази вечер , вторият епизод по безспорен начин показа защо не бива да имаме крайни мнения и квалификации относно  героите във филма - Нихал , която беше наречена по безброй начини , показа най- голяма човечност и зрялост и реагира далеч не като момиче на нейната възраст ! Peace

nelka123 ,  Hug много благодаря за милите думи !  bouquet

Taka e! За първи път да харесам Нихал, която до момента доста ме дразни. Момичето постъпи много човечно, много трогателно...браво! Peace И това не остана незабелязано от Бихтер.
Фирдевс е уникална, ужасна пиявица, направо е енергиен вампир... ooooh! Изключително нагла жена! Sick

# 520
Моми4ета,Вие,които гледате и Езел,кажете в кой епизод се появява нашия красавец.Много искам да го видя и в друга светлина.
Началние епизоди на втори сезон доколкото помня, но Емили ще ти каже по-точно Peace
Май се появява още в първия епизод на втори сезон, но там е коренно различен. Няма го вече този Мачо, който познаваме от Забранения плод или Отговорния Мехмет от Перла. Но и там си играе добре ролята, все пак говорим за Къванч.

# 521
Любовните им сцени са наситени с плам, страст и са невероятни. Heart Eyes
За разлика от Перла, там се залагаше повече на самите чувства, нежността, нуждата от супруг - приятел - любим.

# 522
Този сладур Бехлюл всеки път като стане нещо /целувка/ и отива в стаята си и взема куфара... Grinning

# 523
Няма второ такова същество като Фирдевс--отвратителна и нагла.Хвърли си товара върху Пейкер и така и олекна на милата.Коя майка ще гледа да обременява децата си??? ooooh!

# 524
Как започнаха да се карат Нихат и Пейкер, и то заради тази Фирдевс. Но на Нихат нервите пак много издържаха, не можах да разбера досега Пейкер като иска да си говори по телефончето защо все се крие в спалнята или в детската. Нихат досега не го е направил и веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт