Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 26

• 57 194
  • 729
  •   1
Отговори
# 555

Това е за Хабиби!

# 556
благодаря за гостоприемството, аз съм кака на 3 момченце да са ви живи и здрави и мното да ви слушат

# 557
  • София
Здравейте, момичета! Аз съм голяма фенка на сериала и с радост бих искала да е присъединя към вас.
Прочетох последната тема и искам да кажа, че аз харесвам почти всеки персонаж във филма. На моменти съм малко по-дръзка с някой герой, но то е само временно.
Харесвам и Нихал и Бихтер, смятам, че Нихал е много по-красива, но просто във филма я показват като малко момиче, възпитано по-възможно най-безупречния начин без да се заглежда по лукс и такива неща и именно заради това мисля, че стилистите я правят така. Но тя ще еволюира в това съм сигурна и ще се конкурира с Бихтер напред в сериала. Разбира се Бихтре не е по-малко красива, но не слагам Нихал по долу. Дениз също много харесвам на външен вид, и ако не я обличат понякога с тези поли без никаква дължина ще ми е още по-красива.
С нетърпение очаквам серията тази вечер.
И да кажа...нямам търпение да дойде сексуалната сцена на Бехлюл и Бихтер, играят жестоко! в любовнице си сцени. Целувката им снощи направи ме накара да занемея...как е възможно да влагат толкова плам, чувство, любов, сексуалност в ролите си не знам, но няма да излъжа ако кажа, че гледам сериала предимно заради тяхната любовна игра, а и цялостната развръзка, защото бях известно време в Турция и знам там как приеха сериала. Интересно ми е как ще се приеме и тук, а вече виждам, че мненията се припокриват горе-долу.
Ще ви чета с удоволствие и ще пиша с вас. Simple Smile

# 558
И да кажа...нямам търпение да дойде сексуалната сцена на Бехлюл и Бихтер, играят жестоко! в любовнице си сцени. Целувката им снощи направи ме накара да занемея...как е възможно да влагат толкова плам, чувство, любов, сексуалност в ролите си не знам, но няма да излъжа ако кажа, че гледам сериала предимно заради тяхната любовна игра
Поправете ме, ако греша, но нали Бехлюл и Бихтер се влюбват наистина по време на сериала, така че си мисля не им е било мн трудно да играят подобни сцени.

# 559

Буран Акбулут-БЕШИР

# 560
Добре дошли на Люксен и anjito20!  bouquet  bouquet  bouquet
Поправете ме, ако греша, но нали Бехлюл и Бихтер се влюбват наистина по време на сериала, така че си мисля не им е било мн трудно да играят подобни сцени.

Много интересно нещо, поне за мен! Защо всички се влюбват докато играят в някой филм?
После известно време любов, и нов сериал, и така. Може би това продължава докато не срещнат истинската любов.

# 561
Много ми се искаше по време на Перла да бяха се влюбили, страхотна двойка са. Сонгюл ми е фаворитка, мн по - зряла е от Берен.

# 562

Гюлсен Тунжер-Арсена

# 563
  • Пловдив
Фенка на Еда и Харун  - незнаем със сигурност. По това време на снимките
Бехлюл/Къванч има връзка с една кака Мелтем - 13 години по-голяма от него.
Папараците снимаха Нихал/Хазал с Бешир на кафе и веднага клюки.
В началото на 2 сезон Къванч се раздели с Мелтем, по скоро тя го заряза
заради клюки, че имал нещо с Берен. Истината си я знаят само те.

# 564
Честит рожден ден, Хабиби! Здраве,щастие и сбъдване на всички мечти!

# 565
# 566
Нашето момче си пада по каки...

# 567

Честит рожден ден,Хабиби!!!
Доста неща виждам,че са се случили от Перла насам!Помня как ни съобщи тогава!Бъди жива и здрава и се радвай докрай на малкото съкровище до теб!Ще чакам да се запролети и да се видим пак!!!

# 568

Еврен Доял-Несрин

Реших да публикувам снимки и на останалите актьори в серила,чиито персонажи не са по-маловажни от останалите.Именно те внасят още колорит в сериала.

# 569
Аууууууууууу, Несринката не прилича на себе си, т.е. на жената, която представят в сериала.

Общи условия

Активация на акаунт