Отговори
# 105
  • Somewhere over the rainbow
Иииии пак честити бебочковци на Бирата и Мимозка -да растат здрави!
Палци за Йоанчето и бебчето!

Имам си креватче вече-същото е като на Бертони онова комбинираното, дето после става на бюро и щкаф и детско легло, ама по-евтиничко.Днес ходихме до магазина да го вземем.Подарък от свекито и бъдещия чичо.Аз им бях казала че не искам легло ,защото за момента ще ползвам една подарена кошарка на Чиполино и ще ми върши работа поне да 2-та година.Ама те като се натискат да подаряват няма да ги връщам пък сега.
Имам въпрос към майките които пият желязо "Феро Фолгама" -по колко таблетки пиете на ден?

# 106
Oххххх темата "ЛАСИ" стана много досадна вече и с тези роднинкси връзки и нови попълнения,гледам много мами се психясват.Айде да приключи вече,ласи замина,и родата и да спрат да се бутат в темата............прекалено е!!!

Anilevi,браво бе.....страх те било,а?Няма страшно още няколко см и си готова.Супер ! Wink

# 107
Имам въпрос към майките които пият желязо "Феро Фолгама" -по колко таблетки пиете на ден?

честито креватче,
аз пиех по 2 феро-фолгами, но тази седмица ги спрях, аз си го реших, че ми се отразяваха сериозно на корема.

мами, хайде лека от мен, че съм много активна днес, заболяха ме очите  Crazy Laughing

# 108
Сетих се нещо,което щях да коментирам,ама ми стана мазало и изключих...
За прегледа при ортопед- не е само за седалищни бебета,а е за всички без значение как са родени. На 1м се полага преглед при ортопед,с ехограф БЕЗПЛАТНО. И после доколкото си спомням другия е на 4м,пак е безплатен..

# 109
Честито бебче на Биричката, живи и здрав Simple Smile !
Стиснати палчета за Криско  Praynig
За водата преварена в кана    дали може да се ползва - някъде, или тук в темата, или другаде ( пусти акъл  newsm78 ) , прочетох, че може да се използва, но след кат се изключи каната се оставя водата и след 30 мин се пуска да се изключи пак. След второто сваряване вече била годна за бебчета. Извинявам се за разбърканата мисъл, но ми се спиииии ....

# 110
Сетих се нещо,което щях да коментирам,ама ми стана мазало и изключих...
За прегледа при ортопед- не е само за седалищни бебета,а е за всички без значение как са родени. На 1м се полага преглед при ортопед,с ехограф БЕЗПЛАТНО. И после доколкото си спомням другия е на 4м,пак е безплатен..

Аз знам ,че не е безплатно  newsm78.Помня ,че бях питала на времето за Давид .
Ти сигурна ли си?Ако -да-при кой ортопед във Варна се ходи с направление ?
Аз съм го водила при Райков ,знам за още един-но и двамата на частен прием работят .

# 111
Тъйййй, аз току-що се боядисах да скрия белите коси. Миналата седмица бях на маникюр, сложих си шеллак. Мъж ми ме бъзика че ще ме изражда жена, да не съм се гласяла толкоз... Joy  

А за Лелята и Дива21, все повече ми заприличват на един и същи човек... newsm78

За ортопеда и аз мисля, че има един безплатен с направление, но не съм на 100% сигурна.

# 112
...
...

newsm10

# 113
Ами сигурна съм дотолкова,че моето педи ми даде направление на 1м и на 4м и ортопеда ни прегледа и двата пъти БЕЗ пари.И че сестра ми си дойде от Поморие с талона,за да мине на преглед тук,щото и там искаха пари...За варна,не мога да помогна...
И от четеното тук,останах с впечатлението,че тази практика да искат пари е масова,но има доста лекари,които си дават талона.Знам и че моята приятелка от Пловдив,като отиде на прегледа,на частно,щото педката й казала,че не се полага...сестрата я питала къде й е направлението,че й се полагало...Така че,за мен е вярното,че е БЕЗплатно

# 114
Дива, защо се сърдиш не разбирам.
Винаги когато си питала нещо ти е отговаряно и аз съм го правила.
А когато тука се чудихме ти ли снахата на въпросното ласи мълча и се изниза кат "пръдня из гащи", що не влезе да кажеш "Да аз съм".
Всички знаем, че роднините не се избират, щяхме да те разберем, а ти си траеш.
Също така не знаем в какви отношения си със зълвав си (така ли беше, че ги бъркам тези връзки) и няма да и изпортиш паролата, пък честно казано на мен вече ми идва много психарска цялата история и взе също да ми писва, че ни разигравате тука като маймуни.  Crossing Arms

Първо аз не съм разигравала никого!
Второто не съм искала и не ви и искам никви пароли!
Трето не съм длъжна да се обяснявам  кой къв ми е.
Но за да сте спокойни да  ласи ми е зълва.
Както и да е аз мисля,че бях казала на  Дидишонче и не съм крила а просто четях и ви се чудех какво се връзвате и защо въобще се занимавахте с ласи ,но няма значение.
Мисля,че вече няма смисал да пишем за това.

# 115
...
...

newsm10

Peace

БЕНДЖ, стига се разхожда ние чакаме новини вече от вас  Hug

# 116
Oххххх темата "ЛАСИ" стана много досадна вече и с тези роднинкси връзки и нови попълнения,гледам много мами се психясват.Айде да приключи вече,ласи замина,и родата и да спрат да се бутат в темата............прекалено е!!!

Anilevi,браво бе.....страх те било,а?Няма страшно още няколко см и си готова.Супер ! Wink

Значи защото ми е рода да не пиша. #Crazy
Е уляхте се.

# 117
Във Варна само Райков беше специалист детски ортопед. Работи си само на частно и защо пък не, нали е само той. Може и да се е появил и друг, но едва ли ще пуснат лесно този така дебел кокал.
Колкото и прегледа да ни се полагат все тая ...

# 118
  • София
Не искам да досаждам но някой може ли да ми каже за това за корема което ви се оплаках? Praynig Rolling Eyes

Цитат : А за корема вече ... едва го нося.Днес ми се втвърдява на всеки 20 мин ...става на 2 или 3 буци като камък , но няма болка.Само стягане и лека болка в гърба и кръста.Мислите ли че това може да са контранции???? 

Възможно е да са контракции, но не мога да разбера какви са тия буци дето всеки път описваш  newsm78
А и защо толкова бързаш имаш още цял месец? Дръж си до деветия месец, природата си знае работата, когато е готово бебето ще излезне само!

# 119
Детелинке,ето и една тема от архивите по повода.... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=196253.0 Ако открия и нещо по официално из страниците на касата ще покажа...

Общи условия

Активация на акаунт