Отговори
# 270
Софи, при истинските контракции болката е силна и тръгва от кръста. Освен това са през равен интервал от време, който се скъсява и с продължителност повече от минута всяка контракция. За да ти е по- спокойно обаче можеш да се обадиш На доки. Контракции като описаните от тебе си имам от няколко месеца. Късмет!!!! Hug

# 271
Evridika много сте сладки тримата Crazy Hug
Благодаря Blush
Ето по едно кафенце от мен, а как ми се пие само Embarassed

Софи, при истинските контракции болката е силна и тръгва от кръста. Освен това са през равен интервал от време, който се скъсява и с продължителност повече от минута всяка контракция. За да ти е по- спокойно обаче можеш да се обадиш На доки. Контракции като описаните от тебе си имам от няколко месеца. Късмет!!!! Hug
Моите контракции боляха само ниско долу, не започваха от кръста, но определено не могат да се сбъркат с подготвителните Peace

# 272
Здравейте момичата,чак днес успявам да се добера до компютъра,но вчера ни изписаха. Wink Благодаря Ви на всички за хубавите пожелания.  bouquet Когато имам малко време ще разкажа за раждането. Бебка се казва Любомира, и вече проявява характер - през деня спи като отсечена,а вечер какъв рев само........ Rolling Eyes
Прегръдки на всички ви, на неродилите още мами - УСПЕХ и КУРАЖ!

# 273
happy-mamma и аз имам още от 6-ти месец стягания, едва сега последния месец започнаха тези болезнените, но досега никога не са се повтаряли в продължение на няколко часа..малко се притесних, понеже бях чувала, че в моят случай не трябвало да се чака да зачестят много контракциите, че ставало рисково за бебето...та си мислех, че може би някой от вас знае колко трябва да се изчака максимум със седалищно бебе newsm78

# 274
  • Полски Тръмбеш
Evridika големи сте сладури пупупу  Hug

# 275
  • Полски Тръмбеш
ние за жялост нямаме снимки от изписването     newsm45 но нищо здрави да сме. сега пък  си я снимам всеки ден  Heart Eyes

# 276
Софи, ако ти е второ раждане и контракциите са регулярни не чакай много много Simple Smile

# 277
Евридика, наистина сте много готини!  Hug
Ралче, добре си ни дошла!   bouquet
Софи, според мен няма лошо щом е седалищно да отидеш по - раничко да те видят!
Аз съм решила при първият по - сериозен признак, че раждам да тичам към болницата, че с тая операция много ме е страх!

# 278
Хепи и моя мъж се шашна от вчера...не бил готов  Shocked...как така бебето да идва Mr. Green,че кога ли ще е готов,ама нейсе

Софи-кога ти е секциото,ако искаш се обади,може да правиш разкритие знам ли???
отивам да видя снимките  Hug

# 279

Анилеви, точно след 5 дни е. Засега съм добре, но ако се повтори, ще ходя да видят какво става.

# 280
Евридика, страхотни сте, толкова сте щастливи, направо сияете   bouquet
  Какво ли става с Дидишончето...
Аз съм се заела да чета статии за раждането, за да съм уж максимално подготвена. В крайна сметка само се ядосвам, защото пише за неща, които тук в Бг няма как да станат #2gunfire
 Днес  мъжа е на ски... Той горкия цяла сутрин като се хвана за корема подскача и пита " Ще ходя ли на ски?" Laughing
Анилеви , шапка ти свалям за спокойствието и куража ...

# 281

Анилеви, точно след 5 дни е. Засега съм добре, но ако се повтори, ще ходя да видят какво става.
Софи обади се на лекаря си и отиди на преглед!Няма нищо лошо,поне ще те успокои,или ако има нужда ще измести датата,знам ли?! Но така наистина ще ти е малко по-спокойно след прегледа!Стискам палци всичко да е наред и да си дочакате датичката спокойно! Praynig

# 282
  • Somewhere over the rainbow
оф,  за стерилизацията забравих да питам -аз купих едни хапчета,  дето се разтварят във вода / едно хапче за 6 литра/ и в нея ще дезинфекцирам -дали като за начало ще вършат  работа  newsm78
Вършат работа,но няколко мами казаха че много силни били и се усещал мириса на дезинфектанта.На каква марка са твоите?
Днес няма ли бебета да имаме? GrinningАйде де,кой ще се врече???  Hug
Не са при мен хапчетата т.е. аз не пребивавм у дома тези дни-помня че са в оранжева кутия и няква марка бяха нечувана от мен  ,ама както и да е Ще пробвам сега с наличните шишета и бибки да видя мириса как ще го докарат. Ами помпата за гърди мога ли и нея да я опляскам -тя е няква смотана за 5 лв. тип спринцовка взета колкото да имама като за начало?

# 283
  • в кукувиче гнездо
Влизам само да се запиша и да ви следя, защото вече не ми остава много време да ви следя момичета. Ние с бебо сме вече вкъщи и се гледаме. Сега съм на вълна памперси, акане, хранене... Стискам палци на всички скоро да гушкате прекрасните си бебета!

# 284
Момичета има и промяна на кода за албума , че нещо не мога да вляза ? Ако има може ли паролата на лични . baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт