Отговори
# 285
цецунка сега ще ти дам паролата Simple Smile
ЕВридика-сладури големи стееееее  Hug

Ади-ами виках неволята виках йок не се обади и реших да се взема в ръце  Mr. Green,казвам си че няма да боли и това,сега мислено работя за 7я см. разкритие  Joy,дано ми се получи hahaha

Испанска марулке,Рал нормално е сте заети сега и да ви вълнуват други неща,скоро ще се присъединим Sunglasses

# 286
  • София
Момичета, имам въпрос. Преди малко  усетих изтичане някакво и като погледнах видях, че имам петно по бельото си и на дънките, но не е кой знае колко голямо. Чудя се може ли да са води? Вчера слагах и Гиназол, да не би да е от него. Няма цвят като вода си е. Но има ли логика водите да текат преди да е паднала тапата, например? Едва ли има смисъл да ходя до болницата да ме бъркат само, но  все пак се чудя. Някой запознат може ли да се включи. Нищо не боли иначе!

# 287
  • Полски Тръмбеш
по-добре се обади на твоя док.  за всеки слу4ай. мехура може да се пукне и от горе и периодо4но да изти4а водата при движение или рязко ставане-сядане  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed вси4ко да е ок  Hug

# 288
hey_ya ,аз първия път нямах никаква тапа,поне не я забелязах,направо ми изтекоха водите.
Може и да е от гиназола,но не знам какво да те посъветвам.
Евридика много сте сладки.
 JoyanilevI ,ти така и така си го стискаш бебо изчакай и мъжо ти да се  съвземе. Joy
Моя бебан вчера го измериха-3400  #Crazy,доки каза че ако изкарам до термина ще надхвърли 4 кг. Heart Eyes

# 289
Момичета, имам въпрос. Преди малко  усетих изтичане някакво и като погледнах видях, че имам петно по бельото си и на дънките, но не е кой знае колко голямо. Чудя се може ли да са води? Вчера слагах и Гиназол, да не би да е от него. Няма цвят като вода си е. Но има ли логика водите да текат преди да е паднала тапата, например? Едва ли има смисъл да ходя до болницата да ме бъркат само, но  все пак се чудя. Някой запознат може ли да се включи. Нищо не боли иначе!

hey_ya Сподер мен най-вероятно е от Гиназола, въпреки че аз не съм си слагала от него, но съм слагала други подобни и винаги са изтичали на другия ден.
Между другото и аз имах един такъв теч без дори да съм слагала тогава никакви вагинални лекарства-както ти го описваш беше....отидох до болницата, за да проверят и не бяха води. Но лекаря каза, че било по-хубаво че съм отишла за да се провери. Първо се обади на доки според мен  Hug

# 290
hey_ya и аз съм в момента на вагинални таблетки заради едни бактерийки, слагам ги вечер и през деня като ставам или се движа, понякога потича много леко бистра течност, но и малко от таблетката изтича, едно странно прахообразно бяло...преди месец пак ги вземах и пак така ставаше, но лекарката не е казала да имам проблем с водите. Тъй че много е вероятно да е от лекарството. Ако обаче много се притесняваш, обади се на док. Късмет!

# 291
Евридика ,изглеждаш чудесно на изписването !А таткото сияе  Simple Smile !

Момичета има и промяна на кода за албума , че нещо не мога да вляза ? Ако има може ли паролата на лични . baby_neutral
И мен няколко пъ ти не ме пусна ,но после успях .

hey_ya и аз мисля ,че е от глобулите ,на мен мн. ми течеше от тях .

Sofie ,забеляза ли ,че с теб сме родени на един и същи ден(с  години разлика  Crazy)   Simple Smile?

# 292
  • София
Обадих му се и каза да отида за ясеки случай. И аз мисля, че не са води, но ще отида за всеки случай. Само чакам да ми загрее малко бойлера, че все един душ трябва да взема. Док ми каза да си взема и багажа, нищо че има вариант да ме върнат.
Малко ме е шубе да ви кажа честно! Не от друго, а от самите лекари...нямам вяра на никой. Стискайте ми палци!

# 293
  • София
Здравейте, мацки.
Аз днес излизах в студа, вече нямаше как, трябваше да посвърша нещо. Сега чакам да видя как ще ми се отрази на грипа.
Появи ми се впрочем някаква болка много ниско долу - тъпа и стягаща, но не е на спазми, а постоянна. Бебето е там някъде, ръчка, вече е много ниско. Съмнява ме да са контракции, ама какво е вече идея нямам. През тази бременност открих сто и един начина да ме боли коремът  Joy.
Иначе си изместих часа за прегледа с една седмица напред, просто нямаше как да устискам до 10ти, за да знам кога, какво и как. Зарадвах мъжо, че може по-скоро да родя, а той само ми повтаря: стискай да мине 3ти, за да е заек според китайския хороскоп  Joy. Нещо е задълбал на тема астрология, пак добре, че не ме кара да стискам за риба  ooooh!.

hey_ya, като съм слагала преди гиназол, обикновено изтичащото не беше воднисто, а една идея по-гъсто и по-бяло. Но, че тече от това лекарство спор няма. Наистина е по-сигурно да питаш лекар. А иначе на мен и без лекарство нещо всеки ден ми овлажнява бельото, но е много малко и го отдавам на стандартното течение. Впрочем, сега се сещам - веднага след амниоцентезата изтекоха малко води - за тогава съм си сигурна, че това беше и в информираното съгласие се споменаваше, че е възможно. Спомням си, че бяха съвсем прозрачни, наистина с консистенция на вода и без мирис.

# 294
Обадих му се и каза да отида за ясеки случай. И аз мисля, че не са води, но ще отида за всеки случай. Само чакам да ми загрее малко бойлера, че все един душ трябва да взема. Док ми каза да си взема и багажа, нищо че има вариант да ме върнат.
Малко ме е шубе да ви кажа честно! Не от друго, а от самите лекари...нямам вяра на никой. Стискайте ми палци!
още от начало предупреди да са внимателни,че понякога са като ветеринари Stop
Няма страшно  Peace ,стискаме палци,то ти е време вече де....може да е тръгнал бебо Hug

# 295
Евридика,сега гледах снимките от изписването на Лорис.Прекрасни сте  Heart Eyes.

Исках да питам защо на първа страница ги няма предишните ни теми?
Бебка на мама РАЛ се казва ЛЮБОМИРА! Peace

Хей-я,за всеки случай отиди. fingerscrossedЩе чакаме новини!

# 296
момичета, мен нещо пак взе да ме понаболява през 30мин. Прочетох, че при седалищното положение контракциите са по-леки, тъй като бебето не натиска с главата си, а с тялото. Звъннах в болницата. Казаха да мина след час да ме видят. Стискайте палци!

clover_d  Hug

# 297
Такаааа,
да продължа с поста си...Евридика направо ми изпълнихте душичката...страхотни сте тримцата.  bouquet

По въпроса с болезнените контракции и аз ги имам вече от 2-3 дена и странното е, че се появяват само следобяд и то докато си лежкам блажено в леглото. Като усещане са....предшественик е стягане на матката отгоре...и после едни леки менструални болки ниско долу. ПРи  някои от контракциите ме опасва болка чак към кръста. На една от лекциите ни обясниха, че матката била хваната с две връзки към кръста и затова се появявала тази болка. Казаха ни да си правим масаж с юмруците на ръцете точно където са вдлъбнатините на кръста. Да ви кажа не вярвах, но на мен на момента ми облекчи болката. А в родилното ни казаха, че ако много ни боли кръста може направо върху юмруците си да легнем.

И аз стискам палци на Дидишонче, бързо да ни донесе хубава вест !

Мамчета, относно темата за стерилизиторите, имам един въпрос конкретно за тези за микровълновата- имат ли някакви специфични характеристики, които трябва да се следят като се купуват, освен размера. Имат ли някаква особеност, т.е. има ли значение дали ще си взема някой на по-скъпа марка или не  newsm78

Кловърчето беше питала за повдигането на матрачетата дали сте го направили и ще ми е интересно и на мен да разбера дали смятатае и по какъв начин да го правите. Аз още не съм, но май ще е добре и това да свърша

И да ви споделя какво стана онзи ден при зъболякаря...както си седя кротко на стола...изведнъж усещам как все едно някой ми е сложил найлнонова торба на главата и не мога да дишам. Не ми стига кислорода, сърцето ми почна да препуска, погледа  ми се примрежи. Почнах да махам с ръце, за да извади доктора всичко каквото има в устата ми  Mr. Green,  Добре че доктора веднага наклони стола с главата надолу и ме наплиска с вода Много се оплаших. Докатора каза, че  се е получило от позицията, която съм заела- явно се е притиснала главната артерия към сърцето и затова ми е прилушало- голям бебок значи имам  Rolling Eyes

# 298
  • София
Ами аз чакам мъжа ми и тръгваме, въпреки, че само ще се разходиме ей така, но за всеки случай по-добре да идеме.
anilevI, мен точно от това ме е страх!

А някой има ли идея дали това "удоволствие" се заплаща или не?

# 299
Софи, Хей я.....много палци....всичко ще е наред!  bouquet

На мен не ми взеха пари като ме проверяваха, но зависи от лекаря според мен

Общи условия

Активация на акаунт