Отговори
# 480
  • София
Беба, честито  Hug!

# 481
  • Somewhere over the rainbow
Здравейте мамита,
ние направихме хубава разходка и то през това време пак "имаме новинка" ,както казваше Бареков -честито на Беба и нейното отроче- да расте здраво и щастливо  Simple Smile

И аз все мисля за ДИДИШонката и   за Надеждата и нейното  бебче -какво става с тях , тя май не е писала ,аз уж всичко чета ,ама може и да съм пропуснала ,дано всичко се е оправило  Praynig

Лорин за крем -депилатоара -космите си растат също както все едно си ги минала с бръснача, още на следващия или по-следващия са наболи и си тръгват  Sad  Поне при мен е така, ама  аз ползвам един обикновен на "Елеа",  не знам дали има такъв , който да унищожава и корена ,че да растата по-бавно  newsm78 Ако някой знае за такова чудо да сподели

# 482
Възникна ми  въпрос свързан с каните за гореща вода :Купихме си такава и в упътването пише ,че не се мие , а само се почиства с влажна кърпа !Ама съвсем никога ли не се мие ?
Вие така ли ги почиствате ?Без да ги миете отвътре с препарат ?Не се ли цапа от постоянното ползване в един момент ?

И аз тъкмо се сетих за Надеждата  Rolling Eyes .Как ли е нейното бебче ?
А на Дидишонче някой няма ли й номера ?Да й пуснем смс.Тревожно е вече  Confused

# 483
  • Русе/Germany
За депилаторите: да все едно си ги бръснеш но да ви кажа и аз от известно време го ползвам и ми е 100 пъти по-лесно. Не да се крача и да стържа и да не знам какво става. Говорила съм с кожен лекар и тя ми каза че няма проблеми при бременност да се ползва и аз така се справям с проблемната ми част. Вече не мога да се наведа да си закопчея бодито. Това се жалвах на милото. И да ви кажа с това ходене до 00 постоянно, вкарвам семейния бюджет в преразход  Joy Joy Joy от към тоалетна хартия Mr. Green

# 484
Снежинке ,а дерматологът каза ли ,че тези кремове за интимните части са подходящи ?Не се ли нарушава киселинността на влагалището ,все пак не можеш като мажеш ,да не попадне и където не трябва  Rolling Eyes Аз от такива съображения само не съм ги пробвала .

# 485
  • Русе/Germany
Е внимава се да не попадне вътре във влагалището, но иначе няма проблеми. В началото на бременността имах малко проблеми там долу и се наложи да ходя на дерматолог, но не можех хубаво да се обезкосмявам и тя ми препоръча да използвам депилиращи кремове и каза че няма проблеми. И аз да чукам на глава не съм имала проблеми. Много е лесно и удобно. Това с огледалцето за мен е мисия невъзможна. Най малкото то се запотява и няма как да стане Blush

# 486
  • Somewhere over the rainbow
За депилаторите: да все едно си ги бръснеш но да ви кажа и аз от известно време го ползвам и ми е 100 пъти по-лесно. Не да се крача и да стържа и да не знам какво става. Говорила съм с кожен лекар и тя ми каза че няма проблеми при бременност да се ползва и аз така се справям с проблемната ми част. Вече не мога да се наведа да си закопчея бодито. Това се жалвах на милото. И да ви кажа с това ходене до 00 постоянно, вкарвам семейния бюджет в преразход  Joy Joy Joy от към тоалетна хартия Mr. Green
  Joy Ама ти  и с боди ли се мъчиш ? Аз си купих едни големи  потници ХХЛ размер и ич не се пъна да закопчавам ,а с крем-депилатора си карам и без да съм бременна, като растат не ме сърби , а помня някога с бръснача като съм пробвала после като растат бая ме посърбяваше

# 487
  • София
А вие какъв крем точно ползвате. Аз съм пробвала и нищо не ставаше. Колко време изчаквате да подейства и после с какво обирате крема и космите? Аз с техните шпатули нищо не можех да направя newsm78

# 488
  • София
Честити бебета на Беба, Илиша и Яребичка, да растат здрави и весели деца   bouquet

# 489
Момичета, аз все още си ходя на козметик да ме прави плешива  Joy , даже утре имам час, дано да не взема да родя до тогава, че да се срамувам в родилното  Embarassed
Като бях малка съм ползвала няколко пъти крем депилатор, ама нямам никакъв спомен за какво идеше реч  newsm78
tzvetka_01 аз също съм си взела козметика на Бюбхен, дано да понесе на бебка, ако ли пък не милото каза че ще си я ползвам аз, а на нея ще вземем нещо друго  Mr. Green

# 490
  • област Варна
Жив и здрав Симеон на мама jarebi4ka!
Честито и на мама lilisha! Малката Анита само усмивки да им носи!
Честит Виктор на мама беба! Само победи да го очакват в живота!

Аз снощи пак имах контракции. На всеки час се будех с втвърдено коремче. Сега уж разредиха.

# 491
А вие какъв крем точно ползвате. Аз съм пробвала и нищо не ставаше. Колко време изчаквате да подейства и после с какво обирате крема и космите? Аз с техните шпатули нищо не можех да направя newsm78

И аз имам същите въпроси. Мисля, че съм виждала специализиран за интимните части, но не съм сигурна. Пък и не съм ползвала от много години.
Принципно и аз като bob4o_f ходя на кола маска и това ми е предпочитания метод за епилация, но като съм бременна не ми се получава нещо.
Дайте напътствия за крема, моля ви  Praynig

И аз ще съм на Бюбхен. Ползвахме я с баткото и съм много доволна.

# 492
  • Русе/Germany
Съвсем случайно моя се оказа такъв който не се маха с шпатулка ами с гъба. Беше някакъв евтин, чакай да видя ето го:http://spacode.mymall.bg/products/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB … %D0%BB%D0%B0.html Много съм доволна
И аз взех на Бюбхен козметика. Имаше на Карфур промоция, Гел за тяло и коса+крем за подсечено дупе двете за 10лв и си ги взех. Само олио ще трябва да си купя пак на Бюбхен и не мисля друго да купувам. Ако после изникне нещо ще тичаме до магазина. Той но нас Simple Smile

# 493
Беба,честит син Виктор!Нека расте здраво детенце,а на тебе бързо възстановяване!  Hug
Аз изчистих къщата докато татито и дребната са навън,лакирах си ноктите на краката.Сега остава да наготвя вечерята,да се епилирам и съм приключила за днес. Laughing

# 494
Беба - Честит ви син Виктор, много да е здрав и да ви радва, успех с храненето сега  Hug

Katuci - много ти препоръчвам този сайт преди да купуваш козметика: http://cosmeticdatabase.com/ там даваш на търсене марката или ако знаеш фирмата или конкретния продукт и получаваш инфо колко е безвреден; така например аз избягвам да взимам неща с парабени и парфюми; дори перилния препарат за бебето е без аромати. Гледай Hazard Score - 0-2 е безопасен. Тук направих търсене за твоя бренд: http://cosmeticdatabase.com/wordsearch.php?query=KLORANE - но незнам кой конкретно продукт те интересува. То вярно, че нищо не е органик 100%, но поне да избираме по-малкото зло, когато имаме избор разбира се Simple Smile

Благодаря ви за стаята - голяма разправия беше с родителите, които както винаги казват, че няма да се месят, но като чуха за тъмни цветове и казаха "В никакъв случай" - като че ли те ще я плащат... ама накрая се спрях на черешов цвят. За това пък не им казахме името - като само дават акъл, когато не им се иска - ще чакат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт