Ловешки мами - тема 6

• 63 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Ловеч
Колко много сте изписали ...  ; ))))

Честит празник на всички малки, по-големи и още по-големи деца!
Бъдете весели и усмихнати и пазете детското в себе си! ; )))

За родилното тук - Влизах декември месец 2009 за задържане ( Йорданова ме вкара ей така за спорта и парите от клиничната пътека ) и тогава имаше училище за бременни та ме накараха да ида.
Бяха изчистили, измили, тоалетните и банята светеха, стайте, които показаха също... месец по късно влязох да раждам и беше АДСКАТА мизерия.
Сега явно правят нов ремонт Wink)))
Раждах при Опанова ( тя беше на смяна ) и акушерка Маргаритка не съм плащала нищо и съм доволна.
Държаха се много добре , отидох в 07:30 и в 10:05 се роди Далия.

Ние ходим на разходка по центъра, около шадраваните, на Вароша, а от скоро и по Башбунар ( нали правят ремонти )

Чичев, е голяма панта... много се смях с него, като бях за задържане, а и той ме изкара по-рано иначе трябваше да седя 7 дена... а ефекта беше, че влязох здрава, а излязох с АБ ; )

dessince , честито! Да ти е живо и здраво малкото мъниче ; ))))

# 106
Честит празник и от нас на всички дечица!Весело и безгрижно детство им пожелавам!   bouquet

Десинце,честито ви момченце.Да ви е жив и здрав,много да ви радва! Hug
Явно наистина вървят добре нещата с ремонта в болницата...Ама докато дойде време да раждам аз,сигурно пак на нищо няма да прилича Rolling EyesОще не съм решила къде да раждам..Записах се на преглед при Янкулов в Авис Медика и съм доволна.Тук последно ще ходя на 03.06 и смятам да се откажа,че само се ядосвам...
Пък за раждането ще видим,както дойде...Ако имам време,ще отидем до Плевен,но ако ми изтекат водите примерно...сигурно ще съм тук....

А на Баш бунар люлките новите готови ли са вече?Аз последно ходих в събота след обяд,още правеха ремонт...Иска ми се да заведа Бобчето,че доста хубави изглеждаха,пейките са нови,има повече люлки...и пясъчник имаше даже мисля...

Ние отиваме на пицария,по случай празника днес....Приятна вечер! Hug

Десинце,а коя акушерка се грижеше за вас...Случайно да една...мисля че беше Тихомирова,освен ако не се бъркам...Тя е една по-тъмничка,много мила жена...ама забравих първото й име...

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 21:31 от Sunny_Girl

# 107
Мерси за пожеланията Simple Smile
За новото отделението - откакто д-р Чичев е завеждащ ми се струва, че нещата са много по-сериозни отколкото преди, когато няма операция или работа е там с работниците и им помага. Самото родилно е чисто, както банята и тоалетните са в добър вид, ремонтирани са. Чичев каза, че новото отделение е по европейски стандарт.
За люлките на Башбунар, днес е било откриването, понеже моят мъж работи на ВЕЦ-а каза, че са много хубави. Когато започнем с разходките ще отидем да ги видим.

# 108
Деси, честита ви радост! Да ви е жив и здрав малкия мъж и много да ви радва!!!

На мен също много  ми се ходи на разходка по Баш Бунар, но все не мога да се навия да тръгна с тежката количка чак до там.
Моите диванета пак са болни и вчера изпуснаха тържеството в яслата  Sad Кашлицата им се засилва все повече и ми се струва, че няма да се разминат без АБ.

# 109
Честито бебче и от мен живо и здраво много да слуша мама и тате.Днес мисля с приятелки и децата да идем до башбунар.

# 110
Яни  има гаден вирус пак и Криси е на АБ беше със много зачервено гърло и реших че щом лекарката каза да не го бавя и веднага го почнахме.Две нощи ми вдига температа тура  но през деня не.

# 111
  • Ловеч
Хубаво е, че най-после ще направят нещо в тази болница - поне в родилното отделение.
Не знаех, че Чичев е завеждащ вече ; ))))

Ние ходихме предната седмица на Башбунар, но още не беше готово ; )
Довечер мисля и ние да идем след 17ч , като се прибере таткото от работа.

Бързо оздравяване на болните дечица!

Хубав ден и приятни разходки на всички ; ))))

# 112
  • Ловеч
Деси, честито бебче и от мен! Пожелавам ви да е здрав, спокоен, да се разминете без колики и много радост да ви носи!

Люлките са открити вчера както каза Деси.  Ще стане още по хубаво като завършат ремонта и ще има осветление до Трай Дянко.

# 113
Яни  има гаден вирус пак и Криси е на АБ беше със много зачервено гърло и реших че щом лекарката каза да не го бавя и веднага го почнахме.Две нощи ми вдига температа тура  но през деня не.
Теди, за сега май не са ми вдигали температура. Имат хрема и много кашлят.

# 114
 Яни, понеже сте в нашата ясла , пък и както ти писах и във Фейс-а- ние сме така вече 10-ти месец. До сега само през април не сме пили АБ. Колкото и да харесвам Казакова на 11 юни сме на интервю при хомеопат....

# 115
Стеле, в Ловеч ли е този хомеопат?

# 116
Не, Търново, но в събота преглежда в Свищов.

# 117
  • Ловеч
Много е гадно с тези болести...
До сега Далия е била само 1 път на АБ през декември и от тогава не се е разболявала, но и хванах цаката, като я усетя, че се разболява и давам Осцилококцинум по 1 на ден за 2-3 дена и се разминава.

Моя личен лекар е хомеопат и след, като родих имах проблеми с МЦ ... изпих не знам колко вида лекарства от, които ефекта беше само доста излишни кг ...
Той ми изписа едно хомеопатично лекарство за 2лв и вече 5-6 месеца нямам проблеми.

# 118
И ние мислехме днес след 17ч. да отидем да видим люлките,ама след тоя дъжд дето се изсипа...Всичко ще е мокро и няма смисъл...В събота ще отидем да ги видим Simple Smile

Яни,в коя ясла сте вие?Да се оправят бързо дечицата! Hug

И нашата лична понякога изписва хомеопатични,ама е рядко...Тя в повечето случаи все едни и същи АБ изписва,ако се наложи...Аз обаче на своя глава малкия го лекувам само с хомеопатия...За сега се е разболявал по-сериозно само 1-2 пъти...Иначе често хваща хремичка от яслата...

# 119
Не знам  Яни в коя ясла сте но имам приятелка която са на Софийска и при тях се оказа че децата много кашлят от препаратите с който чистят във стаята.За кашлица успокоява много Тамтум верде но на знам за тях защото са мънички.Не знаех че работиш в Куинса ние сме кръсници на Владо той вече не е там замина за Белгия.

Общи условия

Активация на акаунт