Ловешки мами - тема 6

• 63 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Честита месечинка!Да ти е жив и здрав,много да слушка и много да ви радва! Hug

# 211
  • Ловеч
Честита месечинка! ; )))

Ралица за мен е по-добрия вариант ; ) Снежа е тази под Математическата, нали ? ; )

Да, Щиляна доста реже, ако не и кажеш да е малко ; ))))

# 212
Здравейте, искам да попитам някой може ли да ми каже информация за д-р Джикова и АГ отделението в гр.Левски?

# 213
Момичета,знаете ли дали в Алекс-а правят дискове от видео касети.Имам няколко видео касети и ми се иска да ми ги прехвърлят на дискове....Нямам път на там скоро и затова питам...

# 214
Под Математическата е Бойка Снежа е в общежитието Иванка Дачева където е на Куртев кабинета.Аз хода при една приятелка до Чипика в първия Спартак точно зад хранителния магазин и съм много доволна.

# 215
Sunny_Girl за Алекс-а не знам,но на покрития мост правят.Струва 10лв за 1час..моята касета беше 2ч и нещо и ми взеха 30лв

# 216
Sunny_Girl за Алекс-а не знам,но на покрития мост правят.Струва 10лв за 1час..моята касета беше 2ч и нещо и ми взеха 30лв
Много скъпо,бе...Аз очаквах да взимат по 10-тина лева общо за цялата касета...Моите касети са 3 и посмъртно няма да дам 90 лева...Ще ходя да питам в Алекс-а другата седмица...

# 217
Забравих да ви кажа за капките против колики...наистина имат ефект.Давам ги от неделя и от тогава (да чукна на дърво) на сме имали безсънни нощи и истеричен плач.Пак има понякога колики,но са много слаби.

# 218
Здравейте, искам да попитам някой може ли да ми каже информация за д-р Джикова и АГ отделението в гр.Левски?

Джикова за мен не е лекар,а обирджийка.
Наложи ми се преди години спешно да посетя АГ и кой,кой,айде при нея.
2-3 години след това си скубах косите,че някога ми е минало през ума да я посетя.Първо,бях с направление,взе ми 25 лева незнайно защо.Ама,нали е спешно,мълча си аз.
Вика ме на втори преглед, изсписва ми едно хапче,което стоеше на блистер.Тя ми го даде и пак ми взе 21 лева.
В крайна сметка не ме излекува,само ми навреди.Но пък ми взе парите,де,не ми ги върна.
За АГ отделението в Левски нямам наблюдения.

# 219
Здравейте Ловешки мами Hug,
Влизам в темичката ви,понеже след 3 дни ще идваме до Ловеч,и ако може да ми препоръчате механа или заведение,където готвят вкусно и си заслужава да се хапне  Blush
Предварително ви благодаря за отделеното време  bouquet

# 220
Здравейте Ловешки мами Hug,
Влизам в темичката ви,понеже след 3 дни ще идваме до Ловеч,и ако може да ми препоръчате механа или заведение,където готвят вкусно и си заслужава да се хапне  Blush
Предварително ви благодаря за отделеното време  bouquet
На Башбунар,там в заведението,но забравих как се казва... Rolling EyesТо като тръгнете по алеята,няма как да го пропуснете.На хубаво място е,наблизо има къде да си играят деца-люлки,пясъчник,пързалки. Peace

# 221
Юзината се казва но аз не съм доволна и дерат кожата от цени.

# 222
Юзината се казва но аз не съм доволна и дерат кожата от цени.
Уф,вярно че така се казваше BlushАма простено ми е с две малки деца LaughingАми да,скъпо е,ама е на хубаво място и готвят вкусно.
Иначе за други хубави заведения не се сещам...Пък ние толкова и ходим по заведения,де...
Винарната работи ли още,между другото?Там правиха годинка на племенницата ми преди 6 години LaughingБеше хубаво,ама сигурно много се е променило вече...

# 223
Винарната работи ли още,между другото?Там правиха годинка на племенницата ми преди 6 години LaughingБеше хубаво,ама сигурно много се е променило вече...
Ами то сигурно от има няма 4-5 години не работи.
Аз предлагам "Оазис" или Къщата за гости във Вароша.

# 224
Ами то сигурно от има няма 4-5 години не работи.
Аз предлагам "Оазис" или Къщата за гости във Вароша.
За Оазиса под гаратали става въпрос?Срещу него някъде май имаше автомивка....По едно време не беше ли затворено...или само ремонт са правили?
А за Винарната,така си и помислих...
Ааа,пицарията под центъра не е лоша,на масичките отвън е супер.Ама там друго освен пица не съм поръчвала и не знам...

Общи условия

Активация на акаунт