Ловешки мами - тема 6

• 63 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Охх,Яничке...ама добре че с ти да ми забележиш грешката,че щях да пратя хората за зелен хайвер ooooh!Ама всъщност...не е ли някъде там...Зад Чепика ли да беше newsm78Има 2 мънички магазинчета,бутки направо...Ама са заредени...Абе зле съм с ориентацията тия дни...
Тая заря събуди и моите деца #2gunfireДаже се е и замислих да не би да има някакъв празник...Не знам от какъв зор има заря...
Цитат
На пазара срешу аптеката има едно магазинче за цветя.
Точно там е супер скъпотия Twisted Evil

При Иван и аз ходих преди около година някъде...Правих си кичури,но не успя да ги направи,както трябва...Явно проблема му е в тия работи.Иначе и аз бях доволна от подстрижката.

# 256
 Добре дошли на новите момичета  Hug
 Ох, утре ни е първия ден в градината- според вас носят ли се цветя на госпожите  newsm78

# 257
Добре дошли на новите момичета  Hug
 Ох, утре ни е първия ден в градината- според вас носят ли се цветя на госпожите  newsm78
Ние сме в ясла,обаче си носихме цвете на госпожата.И племенницата ми е в градина и започва утре,та и те ще носят цвете. WinkУспех утре. Hug

# 258
 Благодаря, значи ще вземем....Ама като не ги знам колко са госпожите и лелите....Може би една саксийка да взема  Thinking

# 259
Благодаря, значи ще вземем....Ама като не ги знам колко са госпожите и лелите....Може би една саксийка да взема  Thinking
Да,да...и ние саксийка носим.Последно взехме кошничка,плетена с цветенца вътре,много хубаво украсена.Красиво е,макар че като увяхне се изхвърля,не е като зелените цветя в саксии LaughingАма какво от това...Важен е жеста.

# 260
Ние от утре започваме ясла (трябваше да е миналата сряда). За цвете изобщо не се бях сетила  ooooh! Дано утре сутринта да намеря от къде да купя.

# 261
Аз взех една саксиика..Днес мина добре, ще видим утре как ще е.... Tired

# 262
И аз взех едно саксийно цвете от магазинчето до "Чипика".
Стеле, дано от тук нататък да няма толкова болести.

# 263
 Ами дано, пожелавам го на всички  Hug

Ние почнахме и класическа хомеопатия да ползваме, така че се надявам и тя да ни помогне....
 Иначе имам едно момиче под ръка, което докато се намери стабилна работа е на разположение да гледа Йоанна срещу заплащане. Тоест съм решила, че ако почне пак така да боледува я спирам тотално да речем до следващия септември....Не се издържа с тея болести....

# 264
Ами дано, пожелавам го на всички  Hug

Ние почнахме и класическа хомеопатия да ползваме, така че се надявам и тя да ни помогне....
 Иначе имам едно момиче под ръка, което докато се намери стабилна работа е на разположение да гледа Йоанна срещу заплащане. Тоест съм решила, че ако почне пак така да боледува я спирам тотално да речем до следващия септември....Не се издържа с тея болести....

би ли ми препоръчала хомеопат в Ловеч, детски лекар ли е?

# 265
Ами класически хомеопат нито в Ловеч, нито в Плевен има. Ние ходим до Търново Simple Smile

# 266
И аз нося цвете всеки път нали си е и празник и тържества им правят на 15 .Но не всеки носи явно е до родителите.Момичета да ви питам имаше едно магазинче  на пазара точно е до кръстовището където се завива за Ветеринарния имало разпродажба.Дали има някакви есени якенца нищо не ми харесва  а не ми се дават по 60-70 от Кенвелото или при Момчил  няма смисъл за 1 месец.

# 267
 Този магазин, който го направиха и оказион ли? Не съм влизала там- нямам идея.

# 268
И аз нося цвете всеки път нали си е и празник и тържества им правят на 15 .Но не всеки носи явно е до родителите.Момичета да ви питам имаше едно магазинче  на пазара точно е до кръстовището където се завива за Ветеринарния имало разпродажба.Дали има някакви есени якенца нищо не ми харесва  а не ми се дават по 60-70 от Кенвелото или при Момчил  няма смисъл за 1 месец.

Аз на моя му взех от Момчил,точно защото никъде не харесах друго ConfusedИ на мен не ми се даваха толкова пари,ама...
Иначе в това магазинче не съм влизала,минавах днес покрай него,но гледам повечето намаления са на разни колички,активни гимнастики и шезлонгчета.Дрешки като че ли няма много,но не съм сигурна.То май е и рано още за якенце,в повечето магазини още не са докарали...Аз избързах,че исках да го оправя сина ми за есенно-зимния период от сега и да не го мисля по-нататък,ама...То и няма много хубави дрешки,де...Аз повечето поръчвах по интернет.

# 269
Теди, това магазинче е оказион. Не съм сигурна, но мисля, че няма нови неща. Иначе се намират хубави дрешки, стига да не те притеснява, че са втора употреба.

Общи условия

Активация на акаунт