Ловешки мами - тема 6

• 63 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Да,сайта наистина е страхотен,другия подобен е carnivalkids.И от там поръчвам много и съм доволна. Peace
Яничка,ти някакви имуностимуланти даваш ли им?Аз бях против,ама сега с това малко бебе вкъщи,а и както Боян хваща всичко,реших да му давам,за сега не ми е боледувал.На ясла е от 07.09,но да чукна на дърво,все още нито хрема е имал,нито нищо,а миналата година по това време,вече беше болен след първите дни в яслата...

# 286
Ох, Яни, не знам в тази ясла какво става....

Съветвам те да пуснеш и гърлен и носен секрет да се ориентираш какво става. Аз на своя глава пуснах на Йоанна и си излезе, че има стафилококи в гърлотто и ще се лекуваме...

Дано не слезнат надолу секретите  Praynig

# 287
Да,сайта наистина е страхотен,другия подобен е carnivalkids.И от там поръчвам много и съм доволна. Peace
Яничка,ти някакви имуностимуланти даваш ли им?Аз бях против,ама сега с това малко бебе вкъщи,а и както Боян хваща всичко,реших да му давам,за сега не ми е боледувал.На ясла е от 07.09,но да чукна на дърво,все още нито хрема е имал,нито нищо,а миналата година по това време,вече беше болен след първите дни в яслата...
Съни, какво му даваш? Аз давам вит. С. Вчера взех Имунобор кидс - препоръча ми го аптекарката.

# 288
Яни,аз му давам  мултивитамини Саностол.Вчера в една аптека,една жена преди мен търсеше нещо за нейните дечица и аптекарката й препоръча някакъв сироп For Kids,ама много скъп...Иначе каза,ч много хора са доволни и откакто давали на децета си,не били боледували изобщо,ама...

# 289
Стеле, в коя лаборатория си пускала изследванията и как се взимат секретите?

# 290
 Яни, ами пусках ги в Болницата на третия етаж, защото там имам позната и тя ми ги направи, но секрет може да направиш на всякъде. С едни тампончета обтриват носа и гърлото и това е.

# 291
Яни ние ще сме предучилищна не в ясла.Нали го приеха от 5 задължителна.Не ме притеснява че ще реве ще свикне ама тези пусти болести.И моята педиатърка ми препоръчва Саностол че в другите не се знаело какво има нищо че са скъпи.Мисля да му давам и по едно ОСЦИЛОКОКЦИНУМ и него го препоръчват за имунитета по едно на седмица.

# 292
Яни ние ще сме предучилищна не в ясла.
Уф, голям съм заплес  ooooh! Знам, че синът ти е голям за ясла, но явно съм писала по инерция.

Някой знаели кога Шопова е на кабинет (в Домът на техниката)?

# 293
  • Ловеч
Аз давах на Далия Фарматон Киди ( мултивитаминен сироп + Лизин )
Давах го, защото е проблемна с яденето и направо ме побъркваше. Освен ефекта с яденето от както и го давах ( декември ) не се е разболявала въобще - 10 месеца вече
Другото, което давам е Осцилококцинум, като почне да киха или я усетя, че се опитва да се разболява.

Сега много хвалят Аквасорс - коластра, от януарската тема доста мами я дават и са доволни.

# 294
Яни, как сте?

Ив, тази коластра според мен е много скъпа и е много голяма рекламата й ( лично мнение) . Има по- евтини продукти от сайта на АйХърб, поне са и проверени лабораторно. Аз поръчвам от там- коластра, рибено масло и зелени водорасли за Йоанна.  Peace

# 295
Стели, май се разболяваме още повече. От снощи започнаха да кашлят и то много. След работа ще ги водим на лекар.
Зелените водорасли за какво са полезни? А коластра каква поръчваш?

# 296
 Яни, ние бяхме така, знаеш, трети ден - сополи, пети ден- кашлица, седми ден- АБ.  Sad

Зелените водорасли ги давам също за укрепване и за тонизиране.

Коластрата е тази

http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Wild-Cherry-120-C … Tablets/4880?at=0

или

http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-1 … apsules/9621?at=0

# 297
Яни мисля че Шопова ходи от 2.30 ако и имаш телефона и звани може да ви прегледа и в отделението.
simpatiuh4e  как ги поръчваш или тук по аптеките ги има.Искам и аз да давам на моя  да го подсила.И той един ден преди градината започна да киха.Но този път съм решила няма да го спирам вчера отивам да го взема и 2-3 такава кашлица дънеха.Друг път само за сополи съм го спирала но сега само да не става по сериозно че той без АБ трудно му минава ако ми вдигне температура.

# 298
 Теди, директно от сайта си ги поръчвам, доставката е или 4$ или 6 $ в зависимост от големината на поръчката.

# 299
Гледам едни витамини, които съм купувала за децата от тук за 20 и няколко лв, в сайта са 11$. Даже и с доставката излизат по-евтини  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт