Ловешки мами - тема 6

• 63 095
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Ловеч
Вики, ако е само за скъсяване мога да го дам на майка ми да го скъси ; )

Ние ще сме на ясла на Червен бряг, но ще изкара и няколко месеца на Софииска март-април месец.

И Далия е със сополки... не се беше случвало от декември миналата година. На Коларгол и Калциев глюконат е.

# 376
А аз съм в размисли за детската градина.Трябва да е на градина догодина,обаче се чудя къде...За "Мария Сиркова" някой има ли отзиви?

# 377
  • Русе
Само за скъсяване е, но е анцунг, а не панталон и за това искам да го дам на професионалист, който да има специална машина. Притеснявам се да не се нацепи трикото.
Хазайката ми каза, че имало някакво ателие като тръгнеш по Осъмска към центъра и в някой блок било, но трябвало тя да ми го покаже, че сама нямало да мога да го намеря. А тя сега е много заета - правят някакъв билков магазин и все е в движение и ми е неудобно да я занимавам с моите проблеми.
От петък вечерта Вероника е с хрема, а от вчера сополите минаха, но се появи кашлица. Къде ли пък настина в топлото време, а може би е вирус? newsm78.

# 378
Ехе голяма студ в този Ловеч.Аз във събота изкарах някакъв вирус със повръщане.Мислех си че е от нещо което съм яла.Но сутринта пихме кафе с майки и те се оплакаха от същите симптоми.

# 379
Вики,тази шивачка,за която аз говорих се справя много добре със скъсяването,на анцунг също.Сестра ми носи анцунга на нейната дъщеричка и е страшно доволна.Не се личи изобщо къде и как е преправян.

# 380
  • Русе
Само проблема е как ще я намеря Laughing

# 381
Вики,писах ти на ЛС.

# 382
  • Ловеч
Само за скъсяване е, но е анцунг, а не панталон и за това искам да го дам на професионалист, който да има специална машина. Притеснявам се да не се нацепи трикото.
Хазайката ми каза, че имало някакво ателие като тръгнеш по Осъмска към центъра и в някой блок било, но трябвало тя да ми го покаже, че сама нямало да мога да го намеря. А тя сега е много заета - правят някакъв билков магазин и все е в движение и ми е неудобно да я занимавам с моите проблеми.
От петък вечерта Вероника е с хрема, а от вчера сополите минаха, но се появи кашлица. Къде ли пък настина в топлото време, а може би е вирус? newsm78.

Ами всъщтност тя работи това вече почти 30 години - по голям професионалист надали може да стане.
Както решиш... исках да ти спестя обикаляне и парички  ;  )

За градините тази на Червен Бряг най-много я хвалят,  а пък и бързо свършват местата.

# 383
Момичета можете ли да ми препоръчате добър педиатър?

# 384
За личен доктор ли ти трябва или за частно.По принцип Шопова я водят най добрата в града.

# 385
За личен евентуално,каде се намира тази Шопова?

# 386
Ами тя е завеждаш отделение в детското в болницата.Има лични който не са педиатри и дават направление за нея иначе тя не е личен на никой.За Казакова има добри отзиви нека и други да се включат.Ние сме при Нешева доволна съм но когато стане по напечено търся и друго мнение но в Плевен.

# 387
Аз и преди съм писала,че сме при Данова.В общи линии съм доволна,макар че с някои хора се държи доста пренебрежително и гадно.С нас обаче не се е случвало.Вдига си телефона като я търся,добре ни лекува като се разболеем,а и напоследък изписва хомеопатични хапченца,което мен много ме радва,че аз съм фенка на хомеопатията Wink

# 388
Моята лична лекарка е в Ловеч,нищо че живея в София.При Русанова съм откакто съм се родила,както и сестрите ми (едната от които е на 8години),но не знам за Дара дали мога да и се доверя...иначе за мен си съм била винаги доволна

# 389
мами, я кажете мнение за Доневска или Иванов, колебая се за личен лекар на бебето ми, което ще се роди живот и здраве началото на декември.Препоръчаха ми Доневска, а от друго място Иванов и сега се чудя много  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт