Ловешки мами - тема 6

• 63 095
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Да,наистина.Най-добре е да ви пуснат изследвания,дори и нищо да няма...Редно е да проверите.Моят син преди 5-6 месеца беше със задна хрема и ужасни храчки...Тогава му изписаха някакви капки и му мина много бързо,ама какви бяха...

# 451
Ехо  как сте момичета .Дават го хубаво време и ще сме по разходки.

# 452
Момичета,има ли желаещи да ходим на танци в Христо Никифоров?

# 453
Аз много искам,ама няма кой да гледа бебето.Кога и в колко часа е и по колко време продължава?Ако успея да уредя нещо с децата....Но се съмнявам,защото то лесно ще се намери ко да ги гледа,ама няма кой да кърмиии...

# 454
Понеделник и сряда.
начинаещи-17:30ч.
напреднали 18:30ч.

# 455
  • Русе
Аз съм от желаещите, но каква е цената newsm78 Това също е важно за мен, че нали съм безработна Embarassed

# 456
За цена не съм питала,но предполагам е не повече от 2 лава Simple Smile

# 457
  • Русе
Ама то се плаща на ходене, така ли? Аз си мислех, че е за месец. Ако е 2 лв., излиза 16лв. за месец. Добре е.
Имам желание, че нещо взех да се освинвам в последно време Laughing

# 458
Да,да на ходене е.Но не съм сигурна за точната сума.Някъде там е. Laughing

# 459
И аз ходих в КБУ много е хубаво даже мисля да почвам на ново  че ще ставам кръстница и да понауча още някое хорце.И е много разтоварващо .Искам да попитам за гърлен и носен секрет колко дена не трябва да е пил нищо за да му вземат секрет от нослето и гърлото.

# 460
  • Русе
Ами, хайде, който иска да се организираме. Аз не, че всеки ден не съм в това училище, но така и не знам къде му е салона и къде се провеждат танците. От Момчил знам, че имат малък и голям салон.
Теди, не мога да помогна. Никога до сега не сме правили такова изследване. Ама как така с дни да не се пие нищо Shocked

# 461
Да не е пил сиропи и да не са капени капки за нос.

# 462
Значи достоверна информация-2 лева струва.
Ако отидеш с двете групи пак 2 лева плащаш.
Утре не мога,но в понеделник съм на линия.Кажете кога и къде ще се чакаме и да идем да тропнем по едно хорце. Laughing
Теди,обади се на личния лекар и питай.

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 10:23 от Кристал

# 463
  • Русе
А дали може така? Все пак те започнаха преди месец.

# 464
Може,то не е със записване.Кой,когато иска ходи.

Общи условия

Активация на акаунт