Ловешки мами - тема 6

• 63 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Ще ходим ли някъде довечера? dancing

# 481
  • Русе
да. на линия съм. ще ти пиша лс.

# 482
Аз няма да мога да се класирам, нали в 17,30 ще ходите? Моят мъж се прибира някъде по това време. Друг път ще е Simple Smile

# 483
И аз няма да мога.Няма как да стане с храненето на бебето,иначе не ми пречи,ама...

# 484
 Ще изчакам да кажете дали е топло в залата и ще помисля дали да идвам с хлапето... Thinking

Ама грам нищо не мога да тропкам, никаква ме няма, така ще ме вземат ли  Whistling

# 485
  • Русе
Ще изчакам да кажете дали е топло в залата и ще помисля дали да идвам с хлапето... Thinking

Ама грам нищо не мога да тропкам, никаква ме няма, така ще ме вземат ли  Whistling
Добро утро!
Да ти кажа, че не е топло, но не е пък и много студено. Снощи имаше една майка, която беше с момиченце на около 5 годинки.
Не се притеснявай, ще "влезеш в крачка". Аз основните хора ги знам, но пък ми беше малко трудно, защото ги знам по един начин, а снощи ги играхме по съвсем различен начин и все се бърках. Но човек се научава.

# 486
Мерси за инфото, може и да се престраша някоя вечер.  Peace

Аз май ви видях вчера като отивахте с Кристал, минахте пред мен на пешеходната пътека до Бръшляните, ако не съм се припознала  Whistling

# 487
  • Русе
Да, от там минахме. Може би сме били ние. Към 17,25-17,30ч. 

# 488
Определено сме били ние.Ентусиазма за танци от километри ни е личал сигурно Joy

# 489
  • Ловеч
Момичета, ще пускам поръчка от Спорта, ако някой иска нещо да каже ; )

# 490
 Хехехех, вие сте били  Grinning

Ив, кога ще я пускаш, че аз исках чанта, но на работа имам ограничение и не мога да гледам, а вкъщи компа се окупирва от хлапето, трябва някоя нощ да стана да гледам  Tired

# 491
  • Ловеч
Хехехех, вие сте били  Grinning

Ив, кога ще я пускаш, че аз исках чанта, но на работа имам ограничение и не мога да гледам, а вкъщи компа се окупирва от хлапето, трябва някоя нощ да стана да гледам  Tired

Ами скоро, но не знам точно - чакам брат ми да ми каже какво иска и тогава ще я пусна. Сигурно другата седмица.

# 492
Добро утро ловешки мами. предстои ми раждане и мисля да е тук в Ловеч Моля тези от вас, които вече са минали по моя път да ми помогнат с информация-доволни ли са от лекаря и от кой, отношението като цяло, условията в болницата и би ли било добре да ангажираш лекар преди раждането благодаря ви предварително Hug

# 493
Ив от Спортдирект ли ще пускаш.Ще разгледам и ще ти пиша.

# 494
  • Ловеч
Теди, да от спорта. Брат ми иска да му пускам поръчка с някакви неща та реших и аз да поръчам и за нас по нещо.

fantazygirl, аз не съм си избирала лекар, паднаха ми се Опанова и Маргаритка - свърши си работата ; )
За мен болницата е под всякаква критика... мизерия до тавана. Помня, че преди да родя бях на училище за бременни и ни водиха в отделението... беше чисто излъскано, а, като влязох да раждам беше ужас. Стаите мизерия, банята и тоалетните мизерия, вода все няма...
Е, за 2рия път живот и здраве ще си знам да не раждам тук ; )

Общи условия

Активация на акаунт