Ловешки мами - тема 6

• 63 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Момичета мисля да сменям личната лекарка на малкия ние сме при Нешева.Но тя направо прекали  за най малкото и му изписва антибиотик.Ония ден отиваме първо ходихме при УНГ  и  после при нея.Малкия без кашлица само лека хрема  и тя веднага ами розово гърло може да се наложи и антибиотик.Аз и викам в никакъв случай  да ми изпише някакви имуностимуланти  и си тръгнахме.Мисля да се преместим при Атанасова и да ми дава направление за Шопова.

# 511
  • Ловеч
Момичета, моля който има фейсбук да гласува тук -

https://www.facebook.com/pages/Tchibo-Espresso/198449520179941?s … d%2A25&ref=nf
1. Трябва да харесаш страницата на Tchibo
2. Натискаш бутона "Свържи профила с facebook" , след това "Разреши" и, като презареди страницата и се покаже снимката ( чаша кафе, чаша фреш, бисквитки и латопа ми ) да натиснеш ГЛАСУВАЙ , което е под снимката.

На 52ра страница е за сега, предпоследната снимка
тази -

https://bgtraffic.com/tchibo/morning-coffee/imagebank/cache/8901 … 49088-222x122.jpg

Трябват ми още гласове, ако спечеля ще почерпя по кафе ;р

# 512
Момичета някой знае ли Шопова кога е в кабинета си на центъра.Искам да отида и да си поговора с нея как ще е удобно малкия когато е болен тя да го наблюдава.
Ив не ми излиза нищо или защото гласувах един път.

# 513
Теди, Шопова е на кабинет понеделник, сряда и петък следобед до 6 часа. Не помня обаче от колко започва, май от 3:30, но не съм сигурна. Гледай да отидеш преди 5, защото след това има много народ.

# 514
Ок мерси искам да отида знам че винаги при нея е пълно и сега въобще не ми се води малкия да вземем да лепнем нещо докато чакаме  .Другия ми вариянт е ако е пълно направо да си тръгнем и  да отидем по късно.

# 515
Аз наминавам само да кажа, че се записах при др.Доневска, разучих и от всякъде получих само добри отзиви за нея.Ще видим като се роди бебето как ще е за напред.Много ми хареса жената като излъчване, дано и като специалист да е читава Hug  bouquet

# 516
Момичета  ако отиде направо в отделението при Шопова дали ще ни приеме или да и се обадя преди това.Съмнявам се да ни върне но да не и направа на нея проблем че преглежда и външни.

# 517
Теди, няма проблем и там да ви прегледа, но може би трябва първо да й звъннеш. Аз веднъж водих там едното дете при нея, а Казакова много пъти ни е викала на прегледи в отделението.

# 518
Ехо,къде сте всички?Загубихте се... Laughing

# 519
 Аз съм на работа, а ме е налегнало коледното настроение и хич не ми се работи. А толкова много работа имам.
  Утре има детски театър- Котарака в чизми. Някой ходил ли е? Чудя се дали да заведа Йоанна  Thinking

# 520
Тук сме но никой не влиза и пише.

# 521
И аз съм тук, но нещо много съм се сдухала и не ми е до писане.
Ние с диванетата не сме за театър. Не мога да си ги представя да седят мирни повече от 10 минути.
Вчера беше коледното тържество в яслата и Емо и Криси бяха много превъзбудени цяла вечер. Явно много им е харесало. Аз довечера съм на банкет, но още не мога да се настроя на "банкетна" вълна.

# 522
E, Яни, и аз съм довечера....Къде ще сте, да не се засечем?

# 523
Аз съм на работа, а ме е налегнало коледното настроение и хич не ми се работи. А толкова много работа имам.
  Утре има детски театър- Котарака в чизми. Някой ходил ли е? Чудя се дали да заведа Йоанна  Thinking

Детски театър има почти всяка събота от 11ч.Отдавна си го мисля,ама то на мен каненето ми е голямо. Mr. Green

# 524
Добро утро Simple Smile
Аз шодих Ния на театър, но не беше особено впечатлена. Най-голямо впечатление и бяха направили децата, че се разревали, като извикал Карабас. Иначе е доста приятно и топличко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт