Ловешки мами - тема 6

• 63 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Ходя в "Христо Никифоров". Напредналите, при които ни изместиха са започнали миналата зима, мисля, че през февруари. Когато започнах в средата на ноември бяхме най-много в първата група, може би около 20, но постепенно, постепенно намалявахме и в един момент на танци в големите студове ходехме само трима  Laughing
В Дом Преслав и аз съм ги виждала като сме ходили по центъра, но там са доста на едно място.
Sunny_Girl, питах аз Момчил още в началото на учебната година, но той ми каза, ча Натали била във ІІа, а той е във ІІв.

# 571
В Дом Преслав не са ли много напреднали а и на мен ми е доста далеко  в КБУ то ми е най близо  и часът ме устройва сега ще ми е трудно защото се стопля и малкия иска на вън ще видим как ще се нагласим 

# 572
Момичета имам една молба към вас моля някой който живее близо до пазара или Брашляните само да ми провери др Чапаров кога е там на кабинет искам да заведа малкия да го види че много му се променя гласчето .

# 573
Момичета имам една молба към вас моля някой който живее близо до пазара или Брашляните само да ми провери др Чапаров кога е там на кабинет искам да заведа малкия да го види че много му се променя гласчето .

Всеки делничен ден от 16 до 18ч,но когато има хора,остава и до по-късно Simple Smile

# 574
Момичета,знаете ли дали мога някъде да запиша сина си на народни танци или нещо такова,при положение че той е мъничък,почти на 3 г.,но ми се иска да го запиша от малък на нещо такова...

# 575
Sunny_Girl ,под 5 ми казаха,че не взимат,защото били много малки и не стояли мирни. Laughing

# 576
Много е маляк наистина  даже на мен ми казаха когато стане 1 клас ще го вземат.

# 577
Момичета да знаете къде правят чревни изследвания освен в ХЕИ  .

# 578
 Че не правят ли и в болницата, ама там не знам дали може с направление....

# 579
Аз и в Хеи ги плащам така че не ми пречи дали е с направление.Просто искам да сравня резултатите.

# 580
Здравейте,искам да питам има ли някоя от вас която скоро е раждала тук?

# 581
Здравейте,искам да питам има ли някоя от вас която скоро е раждала тук?
Колко скоро? Аз преди 11 месеца  Simple Smile

# 582
Здравейте мами  Hug
Приемате ли попълнения в темичката ви? Родом съм от Ловеч, но вече от 7г живея в София. Въпреки това откакто родих (2мес.) често отскачам до Лч и престоявам няколко дни, седмици. Може би повечето ви познавам лично, но така си тези никове не мога да се сетя  Mr. Green
Намерих вече една приятелка тук - Yani4ka_83, учила съм с нея от 1-8клас във Васил Левски. Иначе съм завършила ПМГ 2002г

Ако може да ме добавите отпред в страничката - бебе Лора, 3300, 49см   bouquet

# 583
veiana ,добре дошла.

# 584
Благодаря Кристал   bouquet
Да попитам: Къде мога да си намеря АМ Lactana Bio НА1 тук в Ловеч?  newsm78 Гледах на няколко места, не са и чували за него, а ние сме с такова и скоро ще ми свърши Sad

Общи условия

Активация на акаунт