Ловешки мами - тема 6

• 63 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • с/у ОколоМръсТното
Здравейте!
Влизам в темата Ви с една молба за помощ...  Praynig

Става дума за кръводаряване.
Издирваме желаещ (и годен, в смисъл да не е давал кръв в последните 6м.) кръводарител с кръвна група А (-).

Важно е да е А (-).

Рядка кръвна група е и в момента в Плевен нямат нито една банка с отрицателен резус фактор от кр. група А.
Спешно ми трябва ми за мой близък.

Естествено, че кръводарителя ще бъде заплатен.

Моля, ако има желаещ, нека ми пише на ЛС да се разберем...
Транспортът от Ловеч, до Плевен ще е от нас.

Много Ви благодаря  Heart Eyes

# 616
Има ли мами от Ловеч, които НЕваксинират децата си?

# 617
Тази темичка тотално замря Crazy
Ехоооо Whistling

# 618
Момичета,знаете ли къде могат да се намерят такива свещички http://shop.tropic-fire.com/product.php?ProductID=262,освен в Пикадили? Rolling Eyes
Едната ми племенница ще става на 18 и иска такива,а не знае от къде да си вземе,пък в Пикадили били малко на брой и близо 2 лв.,не й се давали толкова пари Mr. Green
А аз не съм виждала такива честно казано....

И да ви питам,вие къде празнувахте рожденните дни на децата си?Ако сте ги празнували на ресторант,де....Чудя се къде да правим рожденния ден на малката.Харесала съм горе ресторанта на Стратеш,ама не сме ходили там и не знам как са условията,цените и т.н.Гледала съм само снимки и съм чувала от приятели,но все пак.... Rolling Eyes

# 619
  • Русе
За свещите - на линка, който ми се отваря пише "магически" и цената е 1 лв за кутийка, а ти каза, че са 2 лв/бр. Това от тези, дето не могат да се угасят ли са или търсите нещо по-специално?
За ресторанта -  ходихме там зимата. Ресторанта е много хубав, тежкарски, луксозен. Обаче... Първо - видя ми се доста скъпо, второ - обслужването беше много мудно. В ресторанта бяхме само две маси(изключвам масата на собственика и жена му или каквато му е там). Ние четиримата + още едно тричленно семейство, т. е. 7 човека на нашата и на друга маса - кмета Казанджиев с още един човек. Кмета си тръгнаха още докато мъжете бяха на ракиите, останахме само ние. Чакахме със сигурност един час да ни донесат основното. Не знам ако беше пълен ресторанта, колко щяхме да чакаме. А знаете децата как "обичат да чакат", когато става дума за храна.
За Св. Валентин една колежка на съпруга ми е ходила там и също се е оплакала, че са чакали доста докато вечерят.
Иначе беше вкусно приготвено.
Може би ако предварително знаят за колко човека ще готвят, да се организират и да са по-сръчни.
Това е моето мнение и все пак е от януари месец. Ако има по-скоро ходили, да изкажат и те мнение и впечатления.

# 620
Мерси за мнението,Вики! Hug
А за свещите да ти кажа,идея нямам,даде ми линк,каза че си търси такива,пък в Пикадили скъпи й се видяли,а й трябват 18 бр.,трябвало да купи най-малко 2 кутийки,не й се давали толкова пари за свещи,дето щяла да използва веднъж и т.н. ooooh!
Не знам в левчетата дали има подобни някакви....
Най-добре да си вземе от теци с цифрите,ама тя не,та не,такива искала,че по-хубаво било,ама не знам ще намери ли....
Накрая ще отида аз да й купя от Пикадили Mr. Green

# 621
  • Русе
Защо не проверите в Кауфланд ако имате път към Плевен или в някой карнавален магазин? По левчетата може и да има от тези, дето не се гасят. Тя да не би да търси от тези, дето са като спирала newsm78

# 622
И аз съм чувала лоши отзиви за ресторанта на Стратеш .Да попитам трябва ми някой който живее около Слави мес на пазара мисля да вода малкия при Чапаров за една консултация но не знам дали е отпуска сега знам че преди беше с работно време от 4.30 следобед до към 6.30.А ми е далечко и поне да не давам напразно пари по таксита.

# 623
В събота Чапаров беше в града и прегледа по спешност една приятелка.Мога да ти взема телефона му и да звъннеш лично да говориш с него Simple Smile

# 624
За Стратеш - там беше годинката на малката. Мина добре,но защото всичко се знаеше предварително.Персоналът е под всякаква критика,да не говорим,че има разправии и с тортата,която първо не искаха да сглобях (пристигна на 4 разделени етажа и трябваше да се сложат един върху друг),после когато заведох жена да я сглоби ми казаха,че те щели да си я направят и накрая я развалиха.Добре,че аз не си ги слагам много много тия работи,но наистина тортата на детето ми изглеждаше ужасно Sad

# 625
За Стратеш - там беше годинката на малката. Мина добре,но защото всичко се знаеше предварително.Персоналът е под всякаква критика,да не говорим,че има разправии и с тортата,която първо не искаха да сглобях (пристигна на 4 разделени етажа и трябваше да се сложат един върху друг),после когато заведох жена да я сглоби ми казаха,че те щели да си я направят и накрая я развалиха.Добре,че аз не си ги слагам много много тия работи,но наистина тортата на детето ми изглеждаше ужасно Sad

Чесно,ако бях на твое място,нямаше да оставя нещата така. Tired
Това е вашият празник и те определено са направили огромен опит да го съсипят ooooh!

# 626
Вики,не я знам,иска просто да са някакви такива,а не от тези с цифрите,нямала претенции...Ама като иска-да ходи и да си търси! LaughingЩе се оглеждам и аз,ама не съм виждала такива скоро....Отдавна им мина модата май-май Mr. Green

Мерси за мненията за ресторанта на Стратеш,отказах се.Сега съм в голяма чуденка къде да направим рожденния ден на малката.Хем ми се иска да е навън,хем не се сещам за хубав ресторант с двор,освен на Юзината,ама не искам да е там,не ми хареса.Макар че последно съм ходила преди година,сега не знам още ли е толкова зле Rolling Eyes
За "Оазис" някой има ли мнение?Навън градинката е хубава като че ли...
Джуджето и Колора ги изключвам,не искам там.....Може би в "Лияни",но трябва вътре,а не ми се иска... Rolling Eyes

marinels,много непрятно се е получило,но е трябвало да им вдигнеш скандал Twisted EvilА иначе тортата е страхотна,жалко че са я разсипали Confused

# 627
За Оазис много му развалиха кухнята аз бих ти препоръчала Драката.Мерси Кристал аз му имам един номер ще звана .Може на лични да ми го пратиш да не случайно да го е сменил.

# 628
Вики,не я знам,иска просто да са някакви такива,а не от тези с цифрите,нямала претенции...Ама като иска-да ходи и да си търси! LaughingЩе се оглеждам и аз,ама не съм виждала такива скоро....Отдавна им мина модата май-май Mr. Green

Мерси за мненията за ресторанта на Стратеш,отказах се.Сега съм в голяма чуденка къде да направим рожденния ден на малката.Хем ми се иска да е навън,хем не се сещам за хубав ресторант с двор,освен на Юзината,ама не искам да е там,не ми хареса.Макар че последно съм ходила преди година,сега не знам още ли е толкова зле Rolling Eyes
За "Оазис" някой има ли мнение?Навън градинката е хубава като че ли...
Джуджето и Колора ги изключвам,не искам там.....Може би в "Лияни",но трябва вътре,а не ми се иска... Rolling Eyes

marinels,много непрятно се е получило,но е трябвало да им вдигнеш скандал Twisted EvilА иначе тортата е страхотна,жалко че са я разсипали Confused

Проверете във Фаворита и горе до КБУ-то,където правят торти.Там знам,че продават и свещички.

# 629
Мерси,Кристал,ще я пратя да си търси!
А за "Драката" може ли да ми кажете ориентировъчно как са цените,кухнята как е,любезни ли са и т.н.? Rolling EyesТам пък не съм ходила много,ама мнооого отдавна....
Маринелс,аз забравих да те питам тортата от къде сте я поръчвали? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт