Отговори
# 30
  • Пловдив
Совичке,тя определено си мисли да спечели всичко обратно и после да му бие шута.Обаче като го знаем какво хахо е Джем незнам как ще се измъкне тя цяла от ситуацията newsm78

ПП Зизке,слънце,аз си мислех,че укротяваш Явуз,а ти си мокрила.......гърленцето hahaha

# 31
Аз също си мисля,че не печели кой-знае колко много симпатии за "борбеното"си поведение.Надценява възможностите си за търсене на възмездие,като имам предвид личностното разтройство на Джем...

# 32
аз лично мисля че Филиз реши да се ожени за Джем,щото видя халката на ръката на Йълмаз, пък то другото е предтекст. В последните епизоди дори Филиз ми стана антипатична, сигурно щото аз никога не бих постъпила така.

# 33
  • Пловдив
Абе то като се замислим най-голямата и грешка е ,че излъга за бебето NaughtyАма нали го даваше много засегната от  недоверието му,а трябваше просто да ги събере  майка си и Йълмаз и да се  изяснят нещата.Обаче пък от друга страна, как се правят толкова серии Mr. Green

# 34
Не мисля,че Филиз допуска мисълта да се омъжи за Джем.Колкото и да е наранена от сгодяването на Йълмаз не е дотам мазохистка да се обвърже с човека,който предизвиква у нея само погнуса! #2gunfire

# 35
така е Злате ама тва най-много го мразя във всички сапунки - да крие 20 епизода бебето. Пък за доверието Йълмаз винаги й се е доверявал а тя при най-малката случка и започват едни съмнения едно чудо , все намира оправдание я Юмер я баща й , аз не бих простила толкова обиди и унижения

# 36
Не мисля,че Филиз допуска мисълта да се омъжи за Джем.Колкото и да е наранена от сгодяването на Йълмаз не е дотам мазохистка да се обвърже с човека,който предизвиква у нея само погнуса! #2gunfire
ми незнам дали е мазохистка ама нали и майка му й разказа за кво става дума - личи си че с Юмер са роднини и на двамата главите не увират.Юмер чак сега разбра че Йълмаз е бил прав като го е предупреждавал за Джем ,че и Филиз докато не си изпати самата тя няма да си седне на д.......

# 37
От решението да се омъжи за Психомен, Филиз почти загуби Йълмаз и го спечели завинаги.
Ако не бяха така подредени събитията, Йълмаз немаше да му светне лампата че с дете без дете, чуждо или негово, той без нея неможе да диша, а и тя нямаше да погребе всичко - гордост , обида и т. н. и да му прости всичко от до.

# 38
  • Пловдив
Тъй като не съм гледала напред,има ли още доста серии newsm78

# 39
Злати мисля че остават 9 турски еп., до две седмици май приключва сериалчето ни  Tired

# 40
Не мисля че цялата вина е въвФилиз,какво прави Елмаз?той как можа да вярва на майка и неможа ли да провери,както той си знае при доктора.Неможе цялата вина да е в нея,а има инещо друго-човек когато обича е готов на всичко,както направи приятеля му и се ожени за сестра му.

# 41
  • Пловдив
Злати мисля че остават 9 турски еп., до две седмици май приключва сериалчето ни  Tired

Ох бе SadА после решихте ли какво ще нищим,нали няма да се разпадаме Naughty

# 42
за песента нищо не казвате няко гледа ли го , сега гледам 20еп

# 43
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не мисля че цялата вина е въвФилиз,какво прави Елмаз?той как можа да вярва на майка и неможа ли да провери,както той си знае при доктора.Неможе цялата вина да е в нея,а има инещо друго-човек когато обича е готов на всичко,както направи приятеля му и се ожени за сестра му.
Вината в случая най-малко е на Филиз , майка й направи нещата перфектно. Резултатите от доктора беха фалшименто, Джем изигра сценка с количка, балони и цветя. Цялата картинка беше отврат. Да, Филиз искаше да каже, но никой не я слушаше. Йълмаз вече беше взел своите решения. Да, не забравяме и прочутата му сръдня преди това...за обвинението й, че е убил брат й.
Така, че много постфактори играят тука. Всеки има вина по своему. Колкото до детето и как е постъпил Салих...двата случая нямат нищо общо. Салих обичаше омъжена жена която се оказа бременна. Йълмаз не е делил Филиз със Джем. Peace

# 44
Да така е ,но Елмаз вярваше че тя му е изниверила,че е била с лудия.Много хубав сериал и когато свърши незнам какво ще гледам.

Общи условия

Активация на акаунт