Външен топъл минерален басейн през зимата ?

• 1 094
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, понеже не намерих подобна тема...
Моля, споделете, препоръчайте или наругайте местенце с Външен топъл минерален басейн през зимата !
Посетили сме почти всички: Чифлика Троян, с.Баня, , Старосел, Костенец, Огняново, Кюстендил...но все ми се струва, че още някъде има такова местенце - където човек да се отпусне зимата в топлата водичка, а наоколо тихо да вали сняг...

# 1
Във Велинград почти всички хотели имат работещи басейни зимата.
Свети Иван Рилски, Банско също.
В с.Баня до Банско има също.

# 2
такова местенце - където човек да се отпусне зимата в топлата водичка, а наоколо тихо да вали сняг...
Гледай прогнозата на времето къде ще вали сняг ... И там
Басейни бол. Ама снеговалеж да улучиш не е толкова лесно.
На Павел баня сме ходили, Диана Мар - външен басейн, беше снежно и валежно...

# 3
Места с топла водичка навън има много, ама това със снега... Не става по поръчка, за жалост. Simple Smile

# 4
И Сандански мисля че има, не помня името на хотела.

# 5
Сандански и сняг .. успех.

# 6
  • на село
На много места има.
Последно бяхме в Kings Valley,  там има.
Всяка Коледа ходим някъде, от предни години- Санте във Велинград и Княз Павел в Павел баня.

А то и сняг трябвало Joy това вече- Божа работа.

# 7
Сандански и сняг .. успех.

Няколко пъти съм ходил - веднъж декември , и два пъти февруари и се имало сняг. Е, не е да натрупа, но 10-15 е имало.

# 8
Парк Хотел Кюстендил имат външен минерален басейн.

# 9
  • There I was on a July morning
Велинград - хотели с външни басейни/топила: Гранд хотел Велинград, Роял СПА, Арте СПА,
Сандански - Интерхотел Сандански
За снеговалеж - питате Светата синоптична прогноза или др. бог в когото вярвате. Wink

# 10
Долна Баня, хотел Европа

# 11
Имам много хубав спомен от един февруари (не помня коя година беше) от хотел "Детелина"  в Хисаря, но тогава просто уцелихме, че имаше сняг. Бяхме сами в целия хотел. Само че не е точно басейн тяхното, а джакузи.  Все пак, като предупреждение, ако се спрете на мястото - хотелът няма асаньор, а стълбите са доста неудобни. Имайте го предвид.

# 12
  • Варна
все ми се струва, че още някъде има такова местенце - където човек да се отпусне зимата в топлата водичка, а наоколо тихо да вали сняг...

Сапарева баня , Стрелча

Общи условия

Активация на акаунт