Отговори
# 330
И аз не мога, регистрирах се, но нещо става с това Нитро, миналата седмица теглих, сега не мога. Дано да я качат в блогспот-а, че снощи се разминах със серията Simple Smile
сигурно рейтинга ти е нисък

# 331
Може, по-лошото е, че не мога да я гледам. Ще чакам другаде да я сложат. Лек ден на всички!

# 332
  • Пловдив
Гале,незнам що не могада си направя регистрация в нитрото newsm78Все нещо не е в ред и   ме изхвърля,сигурно не ме харесва hahaha

# 333
Гале,незнам що не могада си направя регистрация в нитрото newsm78Все нещо не е в ред и   ме изхвърля,сигурно не ме харесва hahaha
незнам бе аз проблеми досега не съм имала

# 334
браво на наште smile3508 smile3508 smile3508, незнаех че са станали 125 епизода, от 80 оригинални ще ги направят 160 побългарени, ей тука го записвам ако някой не вярва Mr. Green

# 335
Момичета, в момента качвам 125 серия в youtube, но става много бавно,
благодарение на ADSL връзката ми Mr. Green, за което се извинявам на нетърпеливите,
ама грешката не е в моя телевизор / лаптоп Embarassed

---------------------------------------------------------
А серийката беше мнооого хубава, една от любимите ми, любов отвсякъде, ах Heart Eyes

# 336
  • Пловдив
Ще  чакаме Фенче,когато тогава,ти само ни дай линка когато е качена  bouquet

# 337
125 СЕРИЯ ОНЛАЙН

http://www.youtube.com/watch?v=C9-AO8ASYB4

Приятно гледане и пак се извинявам за закъснението Hug

# 338
  • Пловдив
За нищо джанъм,ние ти благодарим  love001 newsm51

# 339
Тези погледи и моменти от 125 серия не мога да не ги сложа в темата Heart Eyes

# 340
  • София
125 СЕРИЯ ОНЛАЙН

http://www.youtube.com/watch?v=C9-AO8ASYB4

Приятно гледане и пак се извинявам за закъснението Hug
Благодаря за серийката Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 341
Гледам снощната серия пак и пак онези моменти, от които ти летят пеперуди в стомаха,
снощи плаках , плача и днес и едно не ми е ясно
защо си затварят очите всички за тая проклета сватба, даже Аслъто, вижда го човека че на сватбения ден е с изражение по тъжно и от погребение ама отива нашта,
единствената доволна от тази пародия е Моалято, как ще я изтрая с тая мазна физиономия и с това отвратително гласче още няколко епизода и аз незнам  ooooh!  Whistling

А Бюлентчо в тези епизоди е нещо невероятно  Heart Eyes

# 342
Ох, Нервакова, тя не само Моалята ме дразни, ами и сестрата с
изказването си, че Не им било писано от Господ да са заедно или нещо такова беше ooooh!
А Аслъто не е хич глупава, разбира, че Йълмаз си обича Филизката и пак се бута почти до края.
Добре, че накрая размисли де...

# 343
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте! wavey wavey wavey wavey wavey

Аз днеска съм командирована в съседното село, но ще се опитам да намина и насам. Peace

# 344
  • Пловдив
Ох,верно бе,днес е вечерта на Савашко ooooh!Зизу,виж спасявай си котето,че много му са се наточили hahaha

Общи условия

Активация на акаунт