Отговори
# 630
Абе хорица много рано ставате, аз към 10ч с малкия я се излюпим я не, ама какво да се прави като и той фен на турските сапуни и ги гледа с мен до 24ч  Shocked
Тенкс за кафето, аз ся го пия.
Филмчето си е сууууупер и в оригинал и нарязан, но факт е, че нарязан си губи доста от магията и напрежението, финалите ако не свърши както е в оригинал остават да висят във въздуха, ама здраве да е
мен ме тревожи мисълта че свършва, няма ли тези сценаристи да измислят ново стойностно филмче, а не като други некои  ooooh!
Нервакова не се оправдавай с детето  Mr. Green в сряда до колко часа беше с Харунчо  Thinking, снощи незнам къде беше  Crossing Arms за това спиш докъсно
 предлагайте филм за гледане че да сме пак всички, да не се разделяме  Hug
Не е верно, болна съм и Харун не го гледах в сряда, вчера наобяд го гледах
едвам успявам Йълмазчо да си гледкам, много ми се доспива от два три дни, заради температурата. Tired

# 631
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Какво означава името на детето "Джан"? В предишен епизод Йелмаз каза, че ще е на двама им и затова избира това име, та ми стана интересно.
А такива родители може и 5 деца да си отгледат! То Йелмаз и училище направи в квартала!  WinkСамо ме притеснява, че още си нямат къща, не са купили мебели, не виждам детска стая... newsm78
Джан- означава "ДУША" Peace

# 632
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ха сега , Мераба къзлар! Hug Hug Hug Hug

След малко ще се изходя компИтентно по серията. Peace

# 633
  • Пловдив
  bouquet Ето ме и мен! Карам я лежерно на работата, защото е петък все пак, но нейсе има си какво да се прави. Рязането на сериите е факт за съжаление, искаме или не ... Интересното беше, че последните седмици на най-интересните епизоди се засилиха доста т.е. поне се стараят в 2 наши епизода да поберат 1 оригинален. И пак се получават такива епизоди като вчерашния, не бих го нарекла скучен, но не чак толкова динамичен. За разлика от днешния, който се очертава доста интересен.
Чудя се как едно след друго се струпват нещата върху Филиз и Йълмаз и как едно премълчаване може да създаде такава драма (имам предвид Фериде). Но по-лесно се преживяват издевателствата на психопата Джем, когато нашите гълъбчета са заедно. А да не говорим бебока колко е сладък! 

# 634
Абе хорица много рано ставате, аз към 10ч с малкия я се излюпим я не, ама какво да се прави като и той фен на турските сапуни и ги гледа с мен до 24ч  Shocked
Тенкс за кафето, аз ся го пия.
Филмчето си е сууууупер и в оригинал и нарязан, но факт е, че нарязан си губи доста от магията и напрежението, финалите ако не свърши както е в оригинал остават да висят във въздуха, ама здраве да е
мен ме тревожи мисълта че свършва, няма ли тези сценаристи да измислят ново стойностно филмче, а не като други некои  ooooh!
Нервакова не се оправдавай с детето  Mr. Green в сряда до колко часа беше с Харунчо  Thinking, снощи незнам къде беше  Crossing Arms за това спиш докъсно
 предлагайте филм за гледане че да сме пак всички, да не се разделяме  Hug
аз започнах един от 21.00 ама той е корейски..но е много хубав..страхотен е

# 635

Мараба душооо   bouquet Hug Hug

# 636
Нервакова извинявай  newsm51 бързо да се оправяш, дано малкия да не се разболее

# 637
  • Пловдив
Нервакова дано бързичко се възстановиш!   bouquet Много е коварно времето напоследък, дано поне малкия го опазиш!   bouquet

# 638
Галке, Алиска благодаря милички, уж се оправям според доки, ама каХлям кат 80год. дедо,
пушил цял живот  качак.
Корейския не го ща аз, стои ми постен и откъм визия на артисти и превода ми е некъв бездушен, абе неможе да ме грабне.

П.П. Абе мацки моя бузан не ви ли прилича на Джан, ей тва е на 2месеца

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 16:25 от Г-жа Нервакова

# 639
  • София

Здравей Зизу каде се дяна бе душко  Hug Hug Г-жа Нервакова  вярно бре същински Джан да не си го откраднала  hahaha hahaha hahaha rotfImao rotfImao rotfImao

# 640
  • Пловдив
Галке, Алиска благодаря милички, уж се оправям според доки, ама каХлям кат 80год. дедо,
пушил цял живот  качак.
Корейския не го ща аз, стои ми постен и откъм визия на артисти и превода ми е некъв бездушен, абе неможе да ме грабне.

Мараба HugНерви,бузанчо че прилича,прилича,ся остава да видим татко му прилича ли на Йълмаз,че иначе извода е един-отскачала си до Истанбул Joy Joy Joy

# 641
За моя жалост татко му нема нищо общо с Йълмаз, ама нищоооо Tired

# 642
пушил цял живот  качак.

Нервакова твоя син е сладур..мен Джан нещо не ме радва
а за корейския..в началото и мен не ми харесваше че са дръпнати ама филмчето си заслужава Naughty

# 643
За малко да изпусна епизода -като обикалям мегданите/темите/....Приятно гледане ,че с този психопат

# 644
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт