Отговори
# 615
тая вечер пак много реклами, тъкмо бяха наредили епизодите #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 616
Филиз пък по-голяма глупост неможа да изтърси - ще кръщава детето на бившата на мъжът си smile3512

# 617
Малко скучен епизод....репликите....

# 618
......този психопат много "отдаден баща"-луд за връзване

# 619
Баги,на пикника под липите показаха деца,които ритат топка и Филиз подвикна"Джа-а-н".Т.е.той вече е голям.В скута й беше седнало второто им дете-момиченце,а тя каза на Йълмаз,че отново е бременна.Те това е демографската снимка на семейство Акън към момента-пикник под липите.

Благодаря, чак сега обърнах внимание на репликата.Явно са решили да си наваксат за пропуснатите години, а не да угаждат на Моалята.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 23:28 от Bagi

# 620
А Феридето си имала бележник! Joy Joy Joy Joy Joy
какво ли би казала Хандан hahaha hahaha hahaha

# 621
да ти кажа аз се запалих по филма като го изгледах в оригинален вид, тука нашите умни глави така го нарязаха че ако незнаеш че е хубав филма никога няма да го гледаш

# 622
да ти кажа аз се запалих по филма като го изгледах в оригинален вид, тука нашите умни глави така го нарязаха че ако незнаеш че е хубав филма никога няма да го гледаш

Аз го изгледах напоследък в оригинал и сега виждам колко е орязан и окепазен!

# 623
  • Пловдив
Добро утро мацки HugСигурно повечето още сладко спинкате,ама аз да сипя по едно кафе,пък кой когато стане,тогава да го пие Heart Eyes

и малко калорийки Wink

# 624
Добро утро  Hug Hug Hug
Злате мерси за кафето   bouquet приятен ден на всички

# 625
Добро утро и от мен  Hug Hug Злати мерси за кафенцето душко   bouquet сядам да го пия

# 626
Абе хорица много рано ставате, аз към 10ч с малкия я се излюпим я не, ама какво да се прави като и той фен на турските сапуни и ги гледа с мен до 24ч  Shocked
Тенкс за кафето, аз ся го пия.
Филмчето си е сууууупер и в оригинал и нарязан, но факт е, че нарязан си губи доста от магията и напрежението, финалите ако не свърши както е в оригинал остават да висят във въздуха, ама здраве да е
мен ме тревожи мисълта че свършва, няма ли тези сценаристи да измислят ново стойностно филмче, а не като други некои  ooooh!

# 627
Абе хорица много рано ставате, аз към 10ч с малкия я се излюпим я не, ама какво да се прави като и той фен на турските сапуни и ги гледа с мен до 24ч  Shocked
Тенкс за кафето, аз ся го пия.
Филмчето си е сууууупер и в оригинал и нарязан, но факт е, че нарязан си губи доста от магията и напрежението, финалите ако не свърши както е в оригинал остават да висят във въздуха, ама здраве да е
мен ме тревожи мисълта че свършва, няма ли тези сценаристи да измислят ново стойностно филмче, а не като други некои  ooooh!
Нервакова не се оправдавай с детето  Mr. Green в сряда до колко часа беше с Харунчо  Thinking, снощи незнам къде беше  Crossing Arms за това спиш докъсно
 предлагайте филм за гледане че да сме пак всички, да не се разделяме  Hug

# 628
Какво означава името на детето "Джан"? В предишен епизод Йелмаз каза, че ще е на двама им и затова избира това име, та ми стана интересно.
А такива родители може и 5 деца да си отгледат! То Йелмаз и училище направи в квартала!  WinkСамо ме притеснява, че още си нямат къща, не са купили мебели, не виждам детска стая... newsm78

# 629
Какво означава името на детето "Джан"? В предишен епизод Йелмаз каза, че ще е на двама им и затова избира това име, та ми стана интересно.
А такива родители може и 5 деца да си отгледат! То Йелмаз и училище направи в квартала!  WinkСамо ме притеснява, че още си нямат къща, не са купили мебели, не виждам детска стая... newsm78
ми на първо време ще живеят при мама Моаля, накрая и къща ще купят
пък за детската стая той Джем се е погрижил отдавна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт