Отговори
# 15
Добро утро мацоранки ии какво готино кафенце сте спретнали  Hug Hug Hug много нещо сте изписали   bouquet Зизанке мерси душко за темичката СТРАХОТНА Е !  newsm51
аз вчера неможах да гледам сериийката и искренно се надявамда я качът тия дни,че нямам търпение  Blush
качена е в нитрото, сутринта я дръпнах newsm10

души дай линк молятееееее  Hug
http://nitrobg.org/details.php?id=1006

# 16
благодаря Зизу,при първа възможност ще го гледам

# 17
Добро утро мацоранки ии какво готино кафенце сте спретнали  Hug Hug Hug много нещо сте изписали   bouquet Зизанке мерси душко за темичката СТРАХОТНА Е !  newsm51
аз вчера неможах да гледам сериийката и искренно се надявамда я качът тия дни,че нямам търпение  Blush
качена е в нитрото, сутринта я дръпнах newsm10

души дай линк молятееееее  Hug
http://nitrobg.org/details.php?id=1006

newsm51 newsm51

# 18
А тук в Пловдив едно слънце е пекнало чак съм спряла отоплението, че отвсякъде е влезнало слънце и с малкия три часа вън играхме мач и пазарувахме.
Дано и вие сте се стоплили най-накрая. Hug

# 19
  • Пловдив
Гюнайдън гюзелки Hug  love001Аз снощи бях в махалата и не можах да си изгледам липите.Сега ще видя има ли ги някъде он лайн,че не ми се тегли нещо. WinkАма наистина при нас времето е супер,не че е горещо де,ама е много приятно.

ПП Зизанко,чок чок гюзел тема си спретнала души newsm51  love001Чакай да набера някоя китка!

# 20
Ох тая Фелиз е много тъпа  #Cussing out и ме нервира много  #2gunfire

# 21
  • Пловдив
Добър ден  bouquetКаква е тази тишина в темата ни Rolling EyesКъде сте всички ,душички newsm78Я да поднеса по кафенце,пък може и да се появи някоя кукла!

# 22
  • София
Добър ден  bouquetКаква е тази тишина в темата ни Rolling EyesКъде сте всички ,душички newsm78Я да поднеса по кафенце,пък може и да се появи някоя кукла!

ето ме мерси за хубавото кафенце   bouquet  love001  love001 newsm51

# 23
  • Смолян
http://pod-lipite.blogspot.com/ тук качват сериите много бързо.

# 24
Добро утро поспаланки, наше село най-сънливо, почти на дъното бехме отишли.
Айде с много любов ви черпя кафенце

Ловим ви всичкииии Heart Eyes

# 25
Добро утро от мен Hug
Нервакова мерси за кафенцето  bouquet

# 26
Добрьутро и от мен!Поемам кафета,вината само с хубава подложка!

# 27
  • Пловдив
Добро утро и от  мен HugБеше останала една глътка   кафенце и за мен,чудесно е   bouquetВчера всички бяхте изчезнали,много беше пусто в темичката ни,ха дано до довечера да се завърнете всички да си побъбрим.Зизанка да не е заспала в хралупата на Явуз бей,нийде я няма Joy

# 28
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ийи Гюнар пичолар! Hug Hug Hug
Ей , ме на и мене у кючека... Joy

Оная вечер се напих и вчера цял ден изветрявах. ooooh! Crazy
Та, за тва ме немаше. Ся съм тукя и чакам тема за къдрене.

# 29
Зизка,ей ти тема за къдрене:Какво печели и какво губи Филиз от заигравката с Джем? Shocked Thinking newsm78

Общи условия

Активация на акаунт