Отговори
# 375
Моаля ей сега ще напечата поканите hahaha hahaha hahaha

# 376
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Моаля ей сега ще напечата поканите hahaha hahaha hahaha
Дъртата невестулка изпадна в душевен оргазъм...о, небеса....Аслъто ще ми става снаха... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 377
Ама т`ва Аслъ не вижда ли погребалната физиономия на Йълмаз?????????

# 378
ей тоя обичай преди сватбата ми е много смешен, някой знае ли какво й слагат в ръцете и какво символизира това

# 379
Знам че мюсюлманите отдават голямо значение на къносването, а този обичай така се нарича
даже и преди погребение къносват мъртвата , само за жени е обичая,
ама какво символизира незнам.

# 380
много тъжен край  newsm45

# 381
Юмер малко нещо е нахален. Забрави кой е в основата Филиз и Йълмаз да не са заедно

# 382
  • popovo
Няколко дни преди сватбата се събират всички жени от родата и приятелките на булката за така наречената „махнди вечер“. Обикновено тя се провежда 2 дни преди сватбата и служи за подготовка на булката, включваща продължителни процедури. С много търпение и сръчност майсторките на хенна изрисуват дланите и стъпалата на бъдещата булка. В някои региони се украсяват и по-големи части от тялото. В украсата са важни не само формите и шарките, но и наситеността на цвета. Колкото по-ярки са цветовете, толкова по-голяма трябва да е любовта на семейството на жениха. Свекървата отговаря за мехнди точката – знак,че тя дава благословията си. Задължителен елемент от сватбената украса на булката е името на жениха, което се добавя умелов шарките и орнаментите на рисунките с къна. След това женихът трябва с часове да търси името си по тялото на момичето. Това е задължително условие за първата брачна нощ

# 383
Благодаря за тази информация. В  Аси има също една такава вечер преди сватбата на Аси и Демир и е по-подсробно представена и се пее традиционнат за случая песен, която тук беше представена само като мотив в саундтрака.

# 384
http://www.youtube.com/watch?v=Qtud5Cx_L1o
Линк за клипче с песента и рисунките с къна.

# 385
благодаря за инфото ralbibo, интересен обичай

# 386
много интересни обичаи имат в Турция

# 387
Тая Аслъ от болестта ли, от любовта си ли голямо перде стана последната серия. Напрво ми действа на  нервите. smile3511 smile3511

# 388
Тая Аслъ от болестта ли, от любовта си ли голямо перде стана последната серия. Напрво ми действа на  нервите. smile3511 smile3511
направо е ужасна smile3515 ама като я оперират ще й дойде акъла в главаат, при нея операцията е наложителна Joy Joy Joy

# 389
направо е ужасна smile3515 ама като я оперират ще й дойде акъла в главаат, при нея операцията е наложителна Joy Joy Joy
Според мен когато животът ти виси на косъм (от мустака на Йълмаз), да станеш леко неадекватен си е в реда на нещата.
 #Crazy Rolling Eyes #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт