Парфюмни размисли и страсти - 93

• 33 900
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
От aнглийския eBay директно в Пощата ли пристигат?

# 46
# 47
  • Враца
Хит цена 22 лв:  Shocked

http://www.facepazar.com/

има всичко и Womanity!  ooooh! ooooh!
Е кога толкова бързо успяха ?  #2gunfire

# 48
няма да поръчам, доставката им е висока - 5 лв.  Twisted Evil

# 49
  • Враца
Да! И мен това ме възпира !  Peace  Joy

# 50
Навън е толкова слънчево. След малко ще разходя Purple Fantasy до езерото. Много мой е този парфюм, много Heart Eyes

# 51
  • Козлодуй
Не си падам по откровените Gourmet аромати,макар да харесвам както повечето от вас някои подсилени нюанси-ванилия,бадеми,кокос,канела(обожавам я),шоколад(но не марципан,какъвто усещам в набедения за шоколадов Ковет например).Много зависи от комбинацията и количеството.Последното ми разочарование-Orange Cannelle Molinard твърде цитрусов и ефирен за моя вкус,воднист и неплътен.Ще го пробвам при по-топло време,но друго очаквах от името.

# 52
Сладкото не ме привлича и изкушава в храната...много рядко посягам към шоколад,торти и пасти Laughing
Виж....карамела е нещо друго. Бадеми и тем подобни също обожавам. Плодовете са ми фаворит,харесвам всичките...Обожавам кафе,без него не мога да живея Mr. Green
При парфюмите обратното - харесвам шоколадови сладки нотки, плодовете според зависи...какви,в каква доза и как...Смокини например,сливи,круши,праскови... Кафе в парфюма - не,не ме влече,бадеми и други ядки също. Карамел - може,ванилийка и канела - в умерени количества. Най много ме радват леко киселките нотки - ликъори,вишни,череши... Цитруси не харесвам да ям,но обожавам присъствието им в парфюми. Мед - да,дава много хубав отенък и плътност на ароматите.
Фен до гроб на Кристобал и Венеция bowuu знам,че не са определено в тази група,но аз ги свързвам с нея.

# 53
Сънчо,на мен дали ще ми хареса Rolling Eyes
Никаква канела ли няма newsm78

# 54
Aз харесвам ванилия,бадем,мед,грейпфрут,черешки,малинки,канела...ох огладнях набързо,а съм на диета ...какви вкусни работи пишете само  Simple Smile

# 55
Toзи Belle d`Opium обсъждан ли е? Доста ми е любопитен като пирамида.

# 56
Да Ети, нищо особено не е, освен бутилката му. Гордее се с името на Опиум съвсем незаслужено. От новите, модерни лесно харесващи се и доста разводнени парфюми, който забравяш щом изхвърлиш блотера и щом си вземеш душ. Смятам, че определно не е от твоите. Wink Hug

# 57
Денси   bouquet

# 58

Писах го вече веднъж - компотче,нищо впечатляващо...

# 59
  • Somewhere over the Rainbow
А някой има ли представа от този: feelunique.com дали има някакви мита и ДДС-та. Доскоро нямаше нищо такова и пристигаха за 4-5 работни дни, но знам ли дали не са измислили нещо и там #2gunfire. Мисля, че беше английски сайта.

Общи условия

Активация на акаунт