Разделно хранене 46

• 36 194
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Summer, аз приемам и филия с лютеница и печен сандвич с кашкавал за разделни закуски. Wink
Иначе аз също редовно 'закусвам' кафе, при това с мляко. Просто не мога да го пия черно и туй то. А понякога си пия кафето и след час закусвам нещо.

Я да питам халвата може ли да се комбинира с нещо?? Вчера се заблудих, че е ок филия с масло и халва, но май не е...

И още царевицата към кои храни спадаше и с какво можеше да се комбинира??? Снощи в салатата от рулца от раци, домат и чушка имаше и царевица и май съм прегрешила.

Редактирам се да питам също и за нахута и булгура към какво спадат и с какво могат да се комбинират. В блога ни гледам рецепта за пастет от нахут, който звучи божествено, но може ли примерно да се маже на филийка?

Дънди, хаха, не, още не съм. Давам си малко почивка от всякакви чипсове, че нещо много сол ми се насъбра напоследък (както напоследък съм свикнала да хапвам почти безсолно) и съответно започнах да задържам водаааа.  #Crazy

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 17:00 от Бърборанка

# 571

И още царевицата към кои храни спадаше и с какво можеше да се комбинира???

доколкото знам царевицата спада към зърнени храни и бобови , т е може да се яде с ориз например.

ако греша да попрявят по-знаещите.. Sunglasses

# 572
Добър вечер.
Сладурска, права си, не пиша, но не защото не искам, просто нямам време.
Работя на 12 часов работен ден и като се прибера вкъщи, се чудя откъде да я подхвана.
Днес поне ми отпадна едно задължение - взех си изпитите, с отличен разбира се, падам си малко зубрачка Mr. Green.
В малкото свободно време обикаляме с щерката, нали се стягаме за бал.
Купихме три чифта обувки, роклята е поръчана, сега остават аксесоарите.
Тази вечер очаквам скъпи гости, Мина ще ми гостува, толкова съм затъжена ........
Вие с Госпожата кога ще ми гостувате ?
Липсвате ми много ...
на всички момичета желая приятна вечер и като остана малко по- свободна, ще пиша повече Hug.

# 573
Алексчееееее аххх да се нагушкате двенките и да вземеш да опнеш версачИТУ че тя ще дойде с калните обуща и щЪ гази, гази  Joy Мила моя, когато се разберем - ей на да се стопли времето и нека Госпожата каже айди и аз нали знаеш на мен много ми не трябва  Joy аз ще му намеря начинааааа  bouquet

# 574
Алекс  bouquet smile3501 за изпита!Знаем си ний,че ще го вземеш!
Успех и с пазаруването за бала!
Желая ви една приятна вечер!

Ох много е студено при нас!

# 575
Туй прословуто ВИрсачи вече съм го опнала, пантофи на китки съм купила, ще я събуя софиянката и ниедна Laughing. Аз съм селянка и дома ходя по тарлъчки  Joy.
И тебе ще събуя, и Госпожата, само ми елате Heart Eyes Laughing.
Джижи, почиваш ли си още?
Божее, докато пристигне тази ми ти Мина, ще се напия, надигам чаша с червено вино и замезвам със синьо сирене ooooh!.................

# 576
Охххх  Joy Joy Joy то това ще направи таз софианкаааа да я чакаш полу-пияна в захлазЗЗЗ и после щЪ кажи че си била пияна  hahaha щЪ Съ събуя, ама и аз искам пантофлета или тЪрлЪчки с китки иначе НъЦ  Joy и много да се гушкате и бърборкате. аз таз мома с Госпожата ще я чакаме на спявка другата седмица  Joy само пак да не драсне на нейде hahaha

Е хайде и наздраве за изпитите - аз в теб не съм се и съмнявала   bouquet Whistling Heart Eyes

# 577
  • София
Ей, тук било весело даже Simple Smile

Момичета, не съм се задълбочила още. Я кажете може ли да се комбинират храни от повече от две групи, които иначе са съвместими например: въглехидрати+мазнини+плод или зеленчук (препечена ръжена филия с масло+плод) или (картоф+масло+салата)
Менюто за утре е:
з-кисело мляко с ябълки, канела и стафиди;
о-рибка+салата
в-пиле с кисело зеле (изкиснато и безсолно)

Не съм от най-стриктните и няма да се стремя да бъда, защото ми е много слаб ангела и по-добре да правя леки нарушения, отколкото да ме избие изведнъж на безразборно, безразсъдно и ненаситно ояждане  Embarassed

# 578
Ей, тук било весело даже Simple Smile

Момичета, не съм се задълбочила още. Я кажете може ли да се комбинират храни от повече от две групи, които иначе са съвместими например: въглехидрати+мазнини+плод  или зеленчук (препечена ръжена филия с масло+плод) - това не може или (картоф+масло+салата) - това може

Менюто ти е супер за утре

Менюто за утре е:
з-кисело мляко с ябълки, канела и стафиди;
о-рибка+салата
в-пиле с кисело зеле (изкиснато и безсолно)

Не съм от най-стриктните и няма да се стремя да бъда, защото ми е много слаб ангела и по-добре да правя леки нарушения, отколкото да ме избие изведнъж на безразборно, безразсъдно и ненаситно ояждане  Embarassed

плодовете само самостоятелно  Peace
иначе два протеина - не става Peace

# 579
  • София
Аз драматЪ с Версачиту я следя още от фейсбука, а утре очаквам снимки от пантофената война - да сте с вдигнати крачета и двечките Joy.
Браво за изпитите, Алекс - не съм се и съмнявала, де Hug  bouquet.
Дънди - добре изкарахме, хапнахме, пийнахме малко винце и всеки вкъщи Crazy. Мен се опитва гърло да ме боли, от 2 дена главата ми е като в менгеме, ама няма да се дам Peace.
А днес ядох - обяд - кебапчета с печени чушки, в 16 - ябълка, на вечеря - пилешко месо. Ходих и на пилатес Mr. Green. Сега сядам да работя, защото освен в офиса, си се трудя и вкъщи bowuu. Чувала съм, че трудът краси човека и се готвя за лятото Joy. Записах се и на изпит за сертификат на 14.05., така е - вече е време да почна да чета Joy.
Лека нощ  bouquet.

# 580
Плодовия ми ден мина абсолютно режимно! Изкарах на 2 банана, 2 портокала и 50гр. орехи.
Утре З- плод, О- 2 кюфтенца и зелена салата, В- Пиле на грил и салата;
Summer7 Закуската, която си избрала не е разделна, плодовете не бива да се смесват с нищо.
Лека нощ  Hug

# 581
Амплауси Алексче!!!  bouquetТи си нашата гордост Wink
Поздрави на Мина-та  Simple Smile и да внимава откъде се връща,че ако я засеча на КПП Пловдив - тежко и.Ще я водя в "Мама мия" за наказание Mr. Green
Аз днес бях на 100 % разделна Embarassed
З - овесени трици заляти с фреш портокал и грейпфрут
О - салата зеле,морков,цвекло и авокадо / за него в табл.пише мазнинка и може /
В - салата домати,краставици,печена чушка и кисело мляко.
Дунди - дай жокер за чипса Praynig
Скайче - виж за лятото някоя дистинация да си поприказваш на английски Laughing
Оставям ви,че имам да наваксвам сън.Дано тази вечер ми е по-спокойна,че утре е тържеството за мама и трябва да съм свежарка Wink

# 582
  • София
Ясно-плодовете отделно! Тенкс!

# 583
Дубрутруууууу  Hug

Алексчееее, Миноооооо  Mr. Green хайде днес очакваме снимки и разкази в цветно  Party Joy ОбичЪм Въъъъъ Heart Eyes

Кукурича на Съмър закуската е разделна  Peace погледни си таблицата кисело мляко със захари и плод може да се комбинира Peace Дори правим така торта тук разделна с кисело мляко и плодове, като подложка използваме сушени плодове.  Това е моята и на Алексче любима торта, а до колкото знам и на други разделни душички  Mr. Green
Вяра ето давам ти жокер - когато обелиш картофите ги подсуши с кърпа след което започни да правиш чипса не с рендето, а с белачката за картофи като гледаш да спазваш кръглата форма. Вимавай че така ще са крехки много повече от другия вариант и може лесно да се чупят, след което посоляваш слагаш мазнина объркваш върху хартия и на силна фурна 275 печеш. НЕ ОТВАРЯЙ ФУРНАТА ДОКАТО СЕ ПЕКАТ. Като ги извадиш не ги покривай с нищо, за да изсъхнат. Е хайде сега този път ще станат! Heart Eyes Mr. Green Чакам да докладваш Joy

Сладурки - нали си знаете всички по ред на номерата  Hug Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 08:11 от Dundy Sladurska

# 584
Ясно-плодовете отделно! Тенкс!

ЗАКУСКАТА ТИ Е РАЗДЕЛНА - МОЖЕШ КИСЕЛО МЛЯКО+ЯБЪЛКА+СТАФИДИ+КАНЕЛКА

Общи условия

Активация на акаунт