Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предпочитанията на майките относно броя и пола на децата им?
Какви са предпочитанията относно мястото, където бебето ще спи?
Какви са предпочитанията на майките при избора на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предпочитанията на майките относно броя и пола на децата им?
Майките имат различни предпочитания по отношение на броя и пола на децата си. Някои се надяват да имат две или три деца, докато други смятат, че е важно детето да е живо и здраво, независимо от неговия пол. Предпочитанията за пол на децата са индивидуални и могат да се променят в зависимост от личните предпочитания и семейните обстоятелства.
-
Какви са предпочитанията относно мястото, където бебето ще спи?
-
Какви са предпочитанията на майките при избора на бебешка количка?
-
Какви са мненията относно спането на бебето в отделна стая или при родителите?
-
Къде ще спи бебето според майките?
тъй като съм готова със всичко друго реших утре да отпадне и тази задача и да чакаме бебчо спокойно плс помогнете ми

. Максимум 22 градуса през деня и 20 градуса вечер при спане, така съм чела, чувала и смятам е логично че е нормално. Но всеки си шета на акъла. Аз не искам да изнежвам детето, дори съм решила да не използвам климатик известно време в стаята където ще сме. А един конвектор докато се налага.
В момента била към 2700 кг. Запазихме дата за секциото, която бяхме харесали, освен ако малката принцеса не си избере някоя по-ранна
Оказа се обаче, че док вече израждал освен в Торакс и в Селена и ми предостави право на избор къде искам.
Ако може един линк къде да я видя
И още нещо да питам...ако знаете - къде са бебчетата - при майките или ги носят само за кърмене, кога ги дават след секцио...ако са при майките