Нашето малко февруарско човече на една годинка стана вече!(27)

• 26 819
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • offshore & overseas
Мики, аз пък доколкото разбрах, туй яворовото е период, а не че той е злояд по припрода. Тъй както разправяш, не ми се струва сИриозно. Инак, и аз си пека ссср-а на тоя огън с Калината. Люс като че ли по-рахат ще ми дойде. Любезната кви страхотии говори, пък...

Лелеее, Слънчиии, аз мноо подобна торта направих, ама още по-лесна!! Най-вече от мързел, а и от липса на време. Другия път ще спазя твойта рецепта мо та мо.

Роро, същото и у нас. Не смея да заспивам, ако съм сама с двенките. Току виж ме изяли барабар с космИте и никой няма да разбере какво е станало с мен. Laughing

Абе, майтап-майтап, ама днес седнАхме да гледаме филмче и аз се облегнах удобно и току заклюмах. Малко остана да си плясна два шамара, щото доста трудно ми беше оставането будна. Naughty

Изчезвам да къпя на конвейр, или да къпя само кака, последното ми е предостатъчно.

П.П. Последни новини от мястото на събитието, копи-пейст от ФБ: бебето, чиито крака се подават изпод блузата калинкина на снимката, в крайна сметка се е родило и, цитирам, "е заспало без да плаче". След което Калина си сваля "силиконовите гърди" (един язовец, или язор, както тя го нарича, когато не й служи за ц**и), а на въпроса, защо си ги сваляш, отговаря: "Амииии, защото, защотоооо... защото искам да ям". Simple Smile))))

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 21:13 от Мяуче

# 361
Мии точно така е както го казваш Rolling Eyes ,ама знаете,че е от финните,че даже и под нормата и с много мъка вече втори ден го оставям да яде каквото ще.Смених и подхода,не че съм го насилвала ,но правех всякакви щуротии та да яде ,но от вчера не правя така-сега предлагам ако не иска го оставям намира Rolling Eyes Но май Явор иска нещо да ми покаже с това поведение и днес го разбрах ,открадна си едно пържено кюфте  Embarassed ,еми оставих го да го изяде,защото е по-добре от нищо Naughty ,после си взе кремвиршка и накрая приключи с полвин банан  Shocked ,просто иска да се храни сам  ooooh!

# 362
Гуд ивнинг, мили дами  Hug!

Честит първи рожден ден на Али, Ина,  Габи, Марти,Чико и Вальо! Нека радостен смях да звъни, със щастие да са изпълнени малките души, да са здрави и безгрижни!

Нямам много време, та съвсем стенографично  Mr. Green:

Камбанчо, добре си ни дошла!

Мики, само така, остави го Яворчо да граби, каквото му е сладко  Hug! Приятно изкарване на партито!

Мяуче, много се смях с твоите девойчета, много са сладки  Hug! Най-много ми направи впечатление, че бебето е заспало без да плаче  Mr. Green...

Ро, и у вас е много весело, не скучаеш, ама хич...

Сватя, и кат забрави да нахраниш Тин, нещо стана ли му?  Hug Hug Hug Аре, и ти си човек  Hug.

Толкоз от мен. Деа днес ми взе душицата.... Тедиииии, съвсем скоро ще съм на твоето дередже, ама вече ми се рИве...

# 363
Кукла, радвам се,че сте добре, Чико е прекрасен   bouquet
Уфф, Миото го боли глава вечер, вече взех да се притеснявам, легнал е ша мре  Sad от какво може да е това чудо, скоро беше на очен, няма влошаване , кръвно мерих, пулс Crazy дали може да е от проклетата лунна диета, че той вече три седмици я прави и от тогава са тези кризи . Аз нали един път се опитах да я спазвам, два дни ме боля глава след това  Thinking А той Миото е сектант, ще каже че чисти токсините Crazy Притеснявам се да не е нещо сериозно, дори не искам да го казвам  Tired как да го излъжа да иде на лекар  Confused
Сватя, нищо му нема на Тиното, ама не стига де е кротушанче, не стига де гласец му се не чува, не стига де виждам 5-6 часа сън нощем и още спи два пъти на ден, ами и да го отуча да яде се опитах  Cry  А това голямото, щото е дзвер тичам на секундата, на стотната  Sad не че ми е виновна кифличката  Heart Eyes
Адаш, на Халята й кажи,че язовеца плаши баба Яга  Crazy Ради от дъШ на вЕтър се превъплъщава я да сплаши бабето, я да набие лошия въУк  Crazy Та туй жУвотно е мнооого специално и някак не го оценя'те ( е таз дума ми й любима) по достойнство използвайки го за цици hahaha

# 364
Профучавам като бързия влак, да изкажа най- искрени и големи благодарности на всички ви за хубавите пожелания - тук и във ФБ!  Hug  Благодаря ви, момичета!  Hug
Отивам да лягам, че утре е тройният РД и трябва сме заредени за купон!  Mr. Green Днес мина домашното събиране добре! Бабите и дядото се представиха доволно!  Money Вуйчото също...
Ина сякаш усещаше, че нещо се случва! Днес цял ден върви някак неестествено изпъчена  Crazy , като че ли си придаваше някаква важност!  Joy Държа се много добре и във фотото, и после в къщи сред толкова гости, че най- накрая заспа в ръцете на приятелката на брат ми...  #Crazy Е това вече не можах да го проумея как се случи?!?!  newsm78 Тя, дето никой досега не можеше да я преспи, освен мен...
Бърка в тортата, близа си пръстите, чупи си къшейчета от питата, вземаше си мезета... само дето едно вино не си поиска!  Joy

Нямам сили за повече коментари... Простете!  Tired Лека и спокойна нощ, момичета!  Hug

# 365
  • offshore & overseas
Честито на днешните рожденници и на техните родители!

Аз пък влизам да ви споделя плахо, че снощи Люс обиколи хола сама, но пък в коридора и в другите стаи нЕ ще да оди, само припълзява. Ще я видим ние тая работа. Значи не е май още за прощъпул. tiptoe Освен да пускам в ход обичая с питките и бягането, ма май няма кой да ми направи питките, освен сестра ми да замолА. Че пиПката от прощъпулника на Калина беше мека като камък. Mr. Green

П.П. Оправих лентите и сега поне 1 година няма да се налага да ги пипам, освен ако не искам разнообразие. Уууу, не е вярно, ще ги пипам, щото тия са зимни, а ето че иде пролет, лято, есен... Дано да пуснат пак тематични, че са мноо сладки.

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 08:04 от Мяуче

# 366
Добро Утро !

Честит Първи Рожден Ден , на Тервел и Александър !

Мяу , браво на Люс  Heart Eyes ! Аз имам мераци да направя питка сама  Mr. Green , ама да видим . Може да заложа на сигурното , мама  Heart Eyes, но има време !

# 367
Добро утро  Hug
Звездичке, доверявам се на теб за броя и названията на рожденниците  Embarassed че няма да ми се зареди за половин час началната страничка  Tired
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВ И АЛЕКСАНДЪР! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Днес циркът се пренася в София , как ми се иска да го редуцирам до два броя гарджета и дамска чанта, но ...мечти Tired

# 368
ДУ

Честит Рожден ден на днешните рожденници,с пожелание за най-вече много здраве и усмивки!

Нашето парти вчера мина страхотно,доволна останах,а днес сме на парти на нашата най-добра приятелка и астрална близначка...
ето снимки във ФБ-за тези които обичат да разглеждат снимки: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1591650033371&set=a.1 … 077406.1299506095

# 369
  • София
Здрасти!

Честит рожден ден на двамата рожденици (не че майките им ще прочетат, ама аз да напиша все пак)! Да са живи и здрави! Hug

Много приятно слънце грейна навън!

Нас ни пишете вече към здравите, Диди почтииии няма сопол (голям зор, беее  ooooh! ). Ся ще я пазя под крилото си и няма да ѝ позволявам нови волности в разболяването повече!  Naughty

Много готин период с рождените дни - изгледах купища снимки във фейсбук!  Heart Eyes

Ника, аз да се изкажа за боядисването, малко позакъсняла - каквато и боя да избереш, червеното по принцип не е много трайно и трябва често да го поосвежаваш. Аз не съм се боядисвала от 100 години (тъй реших в един момент) и хич не съм в час с актуалните марки и цени.  Thinking

Мики, твоя Явка голям хитрец, кИфте е искало детето, не че е злоядо! hahaha

И Диди си бута иначе лъвчето, ама нещо не ѝ е много интересно. Бутне го до някоя по-интересна опора (шкаф, маса) и се премества.  Crazy Иначе когато е смъкната дръжката и става за яздене, голям кеф е да седи върху него, да му пуска мелодиите и да танцува (т.е. подскача на едно място). Абе доволна съм от коефициента на използваемост на тъз играчка.  Crazy Но ако трябваше тепърва да купувам подобна играчка, Бела, много щях да се замисля. По-скоро на този етап вече не е нужна хич.  Thinking

Рали, Теди, Неви, Веси
, направо ми е мъчно като ви чета. Аз на този етап не мога да си позволя (във всяко едно отношение) да оставя Диди и просто не знам как ще стане в един момент. Е как... ще стане изведнъж и сигурно аз ще го изживея най-тежко, но се радвам, че не ми предстои съвсем скоро.  Praynig Общо взето така се получава, че докато не тръгна активно на работа само ще си я подмятаме с мъжа ми - и двамата учим, той пък и работи, но последно го принудиха да бачка на 4 часа.  Crazy

Бръм, приятна почивка!

Стас, Ина и Део (+ Люси по-тихичко   tiptoe ), уверено напред и само напред!  smile3539

Питки и прощъпулници не се задават никакви на хоризонта, но никой не може да ме накара да търча насам натам, достатъчна ми е репутацията на леко луда, та така съвсем могат да ме заклеймят.  Crazy

Диди си е от гушливите, постоянно ми се вре, за моя радост.  Mr. Green Често се случва да играе и току да дойде при мен и да положи главичка за малко на краката ми или където намери. Много е сладко.  Heart Eyes

Любезна, да съм се гътнала досега ако имах деца като твоите братовчеди!  smile3544 Ма то жив ужас, бе!  Shocked Приятно слизане у градО!  Crazy Нищо му няма на миОто ти, да се взима в ръце!  Naughty Съвсем чистосърдечно ти пожелавам да спечелиш Жакпота!  Hug

Слънчи, ужас е храненето при вас, направоооо, не знам откъде имаш сили и нерви!  Hug Записвам си и аз рецептата за тортата.   chef

Роро, големи беладжии имаш у вас!  Rolling Eyes И Диди е така - когато съм наоколо е сравнително послушна, но когато изляза от полезрението ѝ ме изумява с изобретателността на белите, които измисля.  Mr. Green

Кукла, радвам се, че сте добре! Чико е един чаровник!  Heart Eyes

Камбанчо, дето е март, там е и февруари - пиши като ти харесва!  Hug

Пина, приятен купон!  Flutter

Мдам, ходила съм и аз на унизителни интервюта за работа. Унизителни, защото отивам с идеята да кажа и покажа неща, свързани с работа, отивам като безполово същество, а ме засипват с въпроси от типа: "Кога възнамерявате да имате деца?", "Имате ли сериозен приятел?", "Можете ли да гарантирате, че няма да забременеете през следващите 5 години?newsm78 и т.н.

От друга страна, на научния ми ръководител му излезе странна репутация, аз съм третата му подред докторантка, която забременява по време на докторантурата. Така че ако някой иска да забременее - нека се зачисли при него, резултатите са почти светкавични.  hahaha

Ако съм пропуснала нещо драматично, моля да бъда извинена.  Blush

# 370
Здравейте, момичета!

Поздравления за всички порастнали деца! Да са здрави, весели и щастливи!

Успях и този път да ви насмогна с четенето. Все по-трудно става, за съжаление... Толкова много неща са се случили за една седмица, че и да искам, няма да мога да прокоментирам всичко,  а ми се иска... Освен всичко друго, времето ми за писане е ограничено от съня на буболечето. Както е тръгнало, май за в бъдеще ще смогвам само да ви чета, че докато малката спи си намирам бая работа за свършване, която по обясними причини няма как да свърша докато е будна. Подозирам, че това е съвсем тривиална ситуация за всички ни и за съжаление времето за подобни изяви намалява драстично с порастването на децата...
Дели ходи все по-уверено и сравнително рядко „превключва в режим” пълзене. За протокола: първите няколко дни след като се пусна да пресече спалнята, изявяваше желание да ходи само там. Другите стаи бяха терен за пълзене. Може би след около 4-5 дни се „осмели” да покори ходейки и останалата част от къщата. Ако де е от подовата настилка – не е. Навсякъде сме с килими или мокети, че подът е много студен иначе. Избрала е спалнята по някакви си нейни причини, които силно подозирам, че имат общо със създаването на персонално представление за мама  Wink

Толкова засега от нас. Сложих малко снимки в 10-месечните.
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-10-meseca.546849.22307123
После ще сложа и в 11-месечните.

Бъдете  здрави и всичко най-добро!

# 371
  • София
Добро утро и от нас Simple Smile

Честит Първи Рожден Ден , на Тервел и Александър ! Да са много здрави им желая и много усмихнати! Simple Smile

Виждам, прощъпулници се задават, ако има нужда имам и една сравнително лесна питка за правене, при мен общо взето успеваемостта е 100 % та кажете, ако се налага ще я постна  Mr. Green
Няма да коментирам, само да кажа, че вчера купих на Калина обувки по мярка - досега ходеше с КиК буйки, 17-18 еми все едно аз да обуя 45 номер обувки горе долу така й бяха. Сега, като и взех едни Геокси 19 номер - вече тича... явно си има голямо значение за ходенето. Няма как по чорапи, че ще се пречука на теракота и паркета  Simple Smile

Хубав ден ви желая  Hug И приятни разходки   bouquet

# 372
Слънчи , я метни рецептата  Flutter!

# 373
  • Бургас
Привет !  Hug

Честито на вчерашните рожденници - на двойката Ина и Мартин ! А ,бе вие наговаряхте ли се да родите на една дата? Не помня как беше преди една година и сега ми стана интересно  Embarassed
Честит първи рожден ден на Чико на Кукла (прекрасна снимка ) ! На Вальо на Ксеопеа ,на Прекрасната синеочка Али на Ради и на сладката Габи на Дими ! Да са ви живи и здрави.

Вчера нета ми беше лош и не успях да се добера до форума,ама у ФБ честитих .

Честит първи рожден ден на Алекс на Ох-лала и на Тервел на StyleHug Нека да са живи и здрави и да ви правят много щастливи родители !  Hug

Сутринта съквартиранта ме закопа с един въпрос. Аз тъкмо преоблякох Диманка и й вързах кукуригу ,като и прибрах косичката . Та той :"Няма ли да й е студено на челото? "  Mr. Green Mr. Green

Камбанчо,добре дошла сред нас!  Hug Дай повече инфо за теб и Дани .

Слънчи
, и Диманка харесва такива бързи песнички.Детските почти не ги отразява.

Предлагам да се сложи анкета "Проходи ли детето ви?" Имам чувството,че всички за проходили вече.  Mr. Green

Д-роз
,Дели е много сладка !  Hug

Хубав ден!

# 374
  • До Балкана
Здравейте!
На патеричка да честитя вчерашните ни рожденици и не на патеричка на днешните! Да сте здрави, усмихнати и да радвате сърцата на мама и тате!
Деси, милото ти ме разсмя! Joy
Гледах много снимки вчера във фейса и всичките с толкова настроение, но не мога да не отбележа възхитата си от невръстните бременни на Мяу, която мисля, че трябва да черпи за внучето! Heart Eyes Hug  hahaha
Слънчи и аз забелязах извода ти за обувките. До сега обувах на Бо едни на КиК по мярка са му, но явно го дразнят. Вчера като го пуснах по терлички и определено се спускаше по-често да ходи. Аз пропуснах да ви кажа, че като раздадох питките на съседите, тичах като гламава и на другия ден Бо отказа да ходи категорично. Пълзи и това е! Сега пак се пуска, но ходи настрани, сакън да не се затрие някъде по пътя! ooooh! Както и да е имаше 5-6 дена, в които си ходеше наистина! Crossing Arms
Отивам да се мъча с фондана  - вчера пробвах трета рецепта, днес още една!  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт