Лелеее, Слънчиии, аз мноо подобна торта направих, ама още по-лесна!! Най-вече от мързел, а и от липса на време. Другия път ще спазя твойта рецепта мо та мо.
Роро, същото и у нас. Не смея да заспивам, ако съм сама с двенките. Току виж ме изяли барабар с космИте и никой няма да разбере какво е станало с мен.
Абе, майтап-майтап, ама днес седнАхме да гледаме филмче и аз се облегнах удобно и току заклюмах. Малко остана да си плясна два шамара, щото доста трудно ми беше оставането будна.

Изчезвам да къпя на конвейр, или да къпя само кака, последното ми е предостатъчно.
П.П. Последни новини от мястото на събитието, копи-пейст от ФБ: бебето, чиито крака се подават изпод блузата калинкина на снимката, в крайна сметка се е родило и, цитирам, "е заспало без да плаче". След което Калина си сваля "силиконовите гърди" (един язовец, или язор, както тя го нарича, когато не й служи за ц**и), а на въпроса, защо си ги сваляш, отговаря: "Амииии, защото, защотоооо... защото искам да ям".
))))
!

от какво може да е това чудо, скоро беше на очен, няма влошаване , кръвно мерих, пулс
дали може да е от проклетата лунна диета, че той вече три седмици я прави и от тогава са тези кризи . Аз нали един път се опитах да я спазвам, два дни ме боля глава след това
А той Миото е сектант, ще каже че чисти токсините
как да го излъжа да иде на лекар
А това голямото, щото е дзвер тичам на секундата, на стотната 
Вуйчото също...
Държа се много добре и във фотото, и после в къщи сред толкова гости, че най- накрая заспа в ръцете на приятелката на брат ми...
Е това вече не можах да го проумея как се случи?!?!
Тя, дето никой досега не можеше да я преспи, освен мен...
Освен да пускам в ход обичая с питките и бягането, ма май няма кой да ми направи питките, освен сестра ми да замолА. Че пиПката от прощъпулника на Калина беше мека като камък.
Общо взето така се получава, че докато не тръгна активно на работа само ще си я подмятаме с мъжа ми - и двамата учим, той пък и работи, но последно го принудиха да бачка на 4 часа. 
Ма то жив ужас, бе!