А за кг не ми говорете,че слончето Нели е слабичко пред мен.Но пък това не ми пречи да си хапвам сладичко на воля

Дано бързо оздравяват всички... Сега гледах снимки във фейс-а, нет-а ми е като охлюви не можах в подробности да разгледам и коментирам, но... прекрасни дечица, и весели, шарени празници, тортички, свещички
какви щастливки сме само
Уж съм мотивирана, ама за момента не искам да си купуваме кантар
Остават ми има няма 10 кг
но в крайна сметка съм решила колкото толкова. Ако се наложи, след почивката от 3 месеца, на лято с нова песен 
!
... И честита ти титла дано на много момичета успееш да помогнеш
. Пусни някоя снимка от вашия нов дом, което ме подсеща да ти пожелая успешен старт у UK и безоблачно небе над вас
.
.
.
...
!
!
!
!
.
.
!

Гърлото е червено ,кашаля ,сополи като река ,вчера ми вдигна Т 38,5 сутринта в 4ч пак имаше толокова ,чорапи с оцет Панадол Нурофен,неможе да спи хърка ,фърка дави се от сополи и храчки
За капак сутрината се подриска два пъти и вче не иска да пие нищо, като ме види с лъжичката започва едно мятатне на глава,сутринта едва му дадох АБ разсипа го половината. Това е от мен сигурно към обяд ще го водя и до педката да му чуе гърдите

Като ви слушам за болните дечица лошо ми става. Дано се оправят по-скоро! Бела,