Нашето малко февруарско човече на една годинка стана вече!(27)

• 26 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
ponqkoga,
Браво на теб! Аз съм я почвала, ама й зарязвала няколко пъти, но виж как ме мотивира - цяла сутрин издържам Mr. Green
s.newa,
 Heart Eyes  bouquet Много си ми мила - къщата ще я сменяме, че тази беше на късмет малко Wink, но новата ще я покажа, обещавам:)
Мяуче,
Да ви е жива и здрава, Калина и много хубаво детство й пожелавам Hug
Бела,
Оправяйте се бързо Hug
Любезна,
Няма ти какво да гледаш 90 дневната, ами да погледнеш някоя за надебеляване! Crossing Arms Hug
Никич,
Браво на Максуел!
Бръмби,
Благодаря за патериците Grinning А за Митко - то крушата не пада по-далеч от дървото, умно си е детето, защо да не ползва асансьора Laughing Само каката да се оправя!
Радост76,
Друсни Дунавското Mr. Green, защото ,ако не ме лъже паметта и ти си същата вейка кат Любезната Mr. Green
Моят мъж днес да тръгне на работа и да ме остави без ключове Crazy Чакам го да се прибере Twisted Evil
П.П. Ника, кои са обувките - много скъпи 70 лева, ако трябва да пращаме Hug

# 76
  • София
Велвиния, едни найкове бяха, ама буквално леки като перца, толкова лекички маратончици не бях пипала. Чак стиснатия ми мъж се залепи и трудно си тръгнахме.  Laughing
Уф, не е много яко да си беден.

# 77
Честити последни месечинки на Борис и Кристиян!   bouquet

Мяу, честит рожден ден на чаровната Калина! Heart Eyes
Знам, че колкото те ядосва понякога, толкова повече я обожаваш, и с право!
Нека расте все така сладка и прекрасна, нека винаги да е щастлива!  bouquet

Никич, ти не си бедна, душо! Hug
Бедните хора ровят по кофите, спят на улицата и не знаят какво и дали изобщо ще ядат нещо днес.
А каквото ви липсва финансово (както и на 98% от българите, между впрочем), го компенсирате с други, по-ценни неща. Peace

# 78
Влизам единствено и само да ви питам дъл на някой не му трябват две деца под наем за 2-3 часа  Rolling Eyes много ми е спешно,неотложно, нужно да остана два-три часа на саме със себе си... Тамън приспах едното, другото цъфна на вратата, седи и ме шпионира мислейки си, че не я виждам...  Confused Отговорът е ясен, но мен горещо ме вълнува, ей тъй ако може някой да обещае, макар и за след три седмици, да ми е спокойно до след три седмици  Tired
Целувки по петите на малките , аз казвам "бау" и ставам

# 79
  • До Балкана
Здравейте!
Честит рожден ден на Крис и Борис! Да са здрави и послушни деца!
Честит рожден ден и на очарователната кака Халюшка!
  bouquet
Всичко болни да се оправят. Браво на Макси, че е в графата на здравите! Peace
Ние официално сме с бронхит, днес ходихме на преглед, направиха ни снимка и така - сменихме антибиотика ще пием Зинат в комбинация с Тамифлу, Коларгол и сиропче за кашлица! Дано ни се размине пневмонията  Praynig и бързо да ми се оправя мишлето! Heart Eyes
Браво на диетуващите, аз трудно се наканвам, но реша ли се съм педантично последователна. Остава само да се наканя! Mr. Green Отивам да си гушкам бронхо-пиленцето! Hug

# 80
  • София
Ех, Далче, чакаме ви в отбора на здравите в най-скоро време!  Praynig Praynig
Котич, права си, ама и мисълта, че не можем да си позволим нещо си за децата хич не ми действа добре, чак пък толкова ограничени никога не сме били. Дано да го приемат на ясла, че още една заплата, колкото и да не е голяма, ще закрепи положението.
Любезна, пращай ги русите главици насам!  Hug

# 81
  • София
Момичета, вижте в тортената тема на какво попаднах, много ги хвалят, може на някой да му е от полза
http://www.baby-fly.com/Торти/Детски/1/

# 82
и аз от днес започвам 90 дневната диета. ponqkoga ме мотивира доста и започвам - само да не е като друг път до утре.
Иначе ние от самото раждане пием девин изворна. Вечер и аз ще гледам да давам максимално дълго мляко - ние сме на Нан 3.
За обувките - нямам думи. Купих му затворени обувчици от естествена кожа вън и вътре , на които той разказа играта за няма и месец,докато прохождаше. Миналата седмица му обух едни маратонки НАйк, които са ни подарък, ама той с тях въобще не може да върви и само ми търси ръката - явни не са му удобни. И сега вкъщи сме със сандали - те бебешките нали са затвотрени отвсякъде , имат само тук таме някоя дупка - ами с тях ходи перфектно.За по нататък не знам какво ще купуваме.Може й гуменки на Денди като на НИка - евтини и доста удобни.Каката в яслата ходеше само с такива.

# 83
Ника Флай има в моя квартал,едно време много ходех с приятелки на кафенце там,ама не си спомням тортите им как са,пък представа нямах ,че те сами си ги правят  newsm78
Далче едно голямо  Hug Бързо оздравяване!
Любезна ако намериш кой да вземе децата за 2-3 часа ,пазари го и за моето  Peace Mr. Green
Аз досега цъках из СпортДирек и май ще донакупя на Явката дрехи от там  Thinking За 50 лири избрах 2 комплетчета,няколко блузи и суитчъри,че даже и къси пнталони.Сладки са само дето Явор ще ходи като излязъл от ЛейзиТаун или влакчето Томас  hahaha

# 84
Честит рожден ден на Крис и Борис!!! Бъдете много здрави и щастливи, мили дечица!

Аз съм на диета от 2,3 седмици. Имам още мъничко за сваляне - само 4, но пък последните за сваляне са най-трудоемки. Ника, все се отнасям и не ти отговорих  Laughing - през ден вече съм/сме на фитнес. Всеки ден ходихме 1 седмица, за да влезем в час  Wink. Супер ми действа! Аз винаги съм спортувала и не ми тежи. Обожавам реда и дисциплината и така го докарвам да не ми е трудно  Mr. Green. Това е благодарение на майка ми, да ми е жива и здрава  Heart Eyes. Сега ще гледам и Йони да възпитам в спортен дух, защото съм убедена, че тези навици се възпитават в детството.

Йони спи вече час и половина. Като стане хапва и ще излезем за малко да си свърша една работа.
И той е на "ти" с бибата. Може и без нея и гледам да я крия през деня, но това значи да му намирам нон стоп разнообразни занимания, за да не мрънкоти като му омръзне нещо  Crazy. Играе и сам, но за около 10 мин макс. Като усвоим по-добре това упражнение ще се пробвам и да го слагам да спи без нея (той я смуче 2 мин точно и я плюе...даже вече и не се буди за нея, както преди Crazy).

Далче, бързо оздравяване на Бо!!! Миличкото  Hug!

Ника,  Hug и ние се поограничихме бая от известно време...Хич не са лесни времената...Надявам се на актуализация на заплатата като се върна на работа март/април, но да видим кога ще е...Тя е хубава принципно, но когато разчитаме само на нея и изплащаме туй-онуй нещата стават други... Ох, да минат тези 8 месеца обучение на Емо  Crossing Arms.

Далче, бързо подобряване на Бо!

# 85
Любезна, може ли аз да се наредя на опашката за гости от твоите дечица?
Ще ги приема с удоволствие, ние с Йони цял ден скучаем самички.
Нямаме приятели с малки дечица, а на малката и светкат очичките като види себеподобни.
Имам и дебел, мазен котак, който е квалифициран безплатен детегледач.
Вече 20 минути занимава Тормозителчето ми в проходилката.

Ника, не бъди финансово критична към себе си.
Аз забелязах, че когато работя вкарвам в семейния бюджет по- малко отколкото в момента.
Просто харча за нови дрешки, кафенца, гримове и други безсмислени глезотиики.
Благодаря, че успяваш да намериш добра дума за всяка от нас.   bouquet

Йони биба не ползва, само смуче палчето, преди да заспи за няколко минутки.
И днес пъпчиците по гръбчето не са изчезнали. Имате ли някаква представа колко продължава обрива от претопляне (дано да е това)?

Далче, нагушкай хубаво пиленцето и да му минава бързо.

Пина, как е Ина?

# 86
Добър вечер и от мен!   Flutter

Ина е добре, има малко сополи, най вече като е легнала я дразнят! Преско и той така...  Simple Smile Утре им давам по още един Осцилокок... и витамин С и трябва да са пушка! Че гласим един РД, малко като циганите  Mr. Green - три дни ...  ooooh!  Crazy

Сега обаче отивам да я къпя, и да я слагам да спи, че днес почти не е спала.  Tired И вчера беше така, незнам заради Преслав, че си е в къщи ли?!  newsm78 Но ако е така постоянно и аз ще търся къде да се ФърлА......  Sick

До после...

# 87
Всичко изчетох, ама нищо не запомних #Crazy newsm78 Днес просто съм изкукуригала нещо.
Много болнички имаме, дано по-бързо оздравяват  Hug
Моята болка пик е че вчера племенника ми, който е на 11 г. се е забил с шейна с бясна скорост в дърво на хижа Здравец и сега милото лежи с пукнат череп, разцепен нос и уста и спукана ръка... и дори не се оплаква че го боли smile3518 а тъпанарите в спешното дори не са му направили скенер на мозъка след такъв удар #Crazy
Любезна прати децата и насам, ша ги погледам и аз. Мойто малкото и то обожава себеподобни.
 Бръм, браво на Миташки, ама аз като го гледах как смело се катери по стъпалата си и помислих че ходи (незнам защо) някак стабилен ми се стори.
Толкова за сега, лягам че преядох понеже от утре почвам пак 90 дневната и да не съм валат се освиних таз вечер. Animal Pig
п.п Тия па от МОН днес ни направиха луди в Пловдивски окръг, до 19 newsm78 ч. 100 пъти си сменяха мнението : Ша са учи от утр, няма да се учи

Далче Тамифлуто дава ли се на бебета под 2 години?

# 88
Е,Пина супер новини,че Инка е добре Heart Eyes
Може и заради Преско да е неспокойна и да не спи,ама според мен е от нерзположението и Thinking
Далче,бързо да морите този бронхит Praynig
Ника,мерси за инфото за стелките,наште буйки са Беко,подарък са,мислех да приспособя КК стелките,но номерата им почвали от 19,а Марти носи 17.Та купих нови КК,че те сегашните все едно 2 години ги е носил,а няма и месец,РД идва няма да се излагаме я Mr. Green
Гледах и тези гуменки на денди,ама много тезки и груби ми се сториха,а може и този модел в магазина просто да е бил такъв.
Невинна,да не би обривчето да е от храна или някакъв препарат,от колко време е?То най-добре лекар да го види,но в това грипно време не е за болница ThinkingЧудя ти се как не си се запознала с някоя майка,аз като съм си в Русе винаги имам компания из градинките,струват ми се по-дружелюбни от ботевградските или просто съм пристрастна(обичам си Русе и това е Heart Eyes).
Имам и друго питане,какви са акитата на малчовците,че наш Марти все едни размекнати ми ги произвежда,не е диария,ама все си мисля че трябва да са вече оформени newsm78Храната която му давам я готвя аз,но гледам като дам на обяд запичаща,на следващо хранене да е разхлабваща(например 13,30-картофена супа,17-пюре от круши и ябълки).Давам и Биогая по 5капки.
Мий,много неприятно за племенника ти,дано бързо се оправи,но да настояват за скенер Praynig

# 89
  • Варна
Честит Рожден Ден на Крис и Борис! Пожелавам им много здраве, щастие, късмет и само хубави неща да им поднася живота

Честит Рожден Ден и на Халюша! Да е много здрава, щастлива, послушна и много да радва мама и тати

Общи условия

Активация на акаунт