Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 13-та тема

• 131 754
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Вени,умееш да ми стоплиш сърцето,мила,хиляди благодарности за комплиментите!От майстор като теб са голяма награда за мен Blush!Прегръдки! Hug Heart Eyes
Хондра,адмирации,великолепна изложба си ни подредила от всякакви печива!  bouquet

# 676
 smile3501 smile3501 Браво момичета, толкова е приятно в темата и уютно.
Еликсирче, ти ме разби с тази пита   bouquet, прекрасна е.
Хонора, браво майче, твоето дете го заслужава, чудесни питки   bouquet
За тутманика на Венета, какво да кажа - думи нямам, конци - като корабни въжета мила   bouquet
Дитсан, питката ти е много хубава, рецептата на Лебедуна е много добра   bouquet

Погача за кръщене на две близначета от вчера

Погача за кръщенка на един малък бебок

Имам още питки, ще ви ги покажа утре, че стана много късно и   sleepuu Приятна вечер  Hug и хайде да раздвижим темата.!!

# 677
Пак съм аз  Hug

Тези питки ги правих за 15 август - Света Богородица, за мен този празник е малко по-емоционално-духовно-специален. Поръчаха ми ги и нямах никаква идея за оформяне, ама никаква. Вече започнах да съжалявам защо съм приела поръчките и усещах как ме обливаше студена пот от притеснение. Времето чаткаше  ku-ku, а аз съвсем изкуквах. И изведнъж някак си от нищото, се случи - почуствах го и пръстите ми започнаха да въртят някакви фигурки. Направих първата,  Thinking, после втората и реших, че това което правя, трябва да има някакъв символ, проверих в нета /може да ме вземете за луда, но не лъжа/оказа се, че това са стари български символи - Божествената любов и Любовта. Това са първите питки, които правих, с тези символи......нищо "случайно" няма.Тази дума сме я измислили ние...хората, за собствено оправдание.
ЛЮБОВ

Божията любов

Божията любов

# 678
  • вече Пловдив
Пепика,  newsm20

# 679
  • София
Пепика е няма такава красота да знаеш  #Crazy направо ме разби.А това дето си го почуствала и си го направила си ти е вродено и ти идва отвътре.Мойте адмирации за всичките ти погачи   bouquet

# 680
  • Юпитер- Сатурн
Момичета позволявам си да се включа във Вашата тема. Правите страхотни питки. Не бих искала да коментирам някоя от Вас, за да не обидя останалите Grinning.
Реших да се възползвам от идеята за питката от охлювчета. Причината да не пусна снимка е, че много бързо се изяжда  Grinning.
Пепика, не "случайно" българския народ го е казал "Никой не е по-велик от хляба" Така,че напълно съм съгласна с теб "случайни" неща няма  Simple Smile.

# 681
  • София
Пепика, страхотни питки, както винаги, друго не съм и очаквала. Как ти хрумват толкова идеи за оформяне? Явно си е дарба. Аз не съм се включвала много, много отдана, но откакто започнах работа нямам много време за свободно питкоправене, правя само, когато има повод. Но редовно ви разглеждам и ви се радвам на ентусиазма и на майсторлъка.

# 682
Здравейте Момичета !  Hug Много ви моля, бихте ли ми казали как беше рецептата  на една питка,която беше пусната за Бъдни вечер, без мая.. само си спомням,че имаше вътре оцет... Беше страхотна вкусотия..съвсем лесна, и на скоро дъщеря ми питаше за нея, а аз защо не си я копирах да ме пита човек... За първи път цялата питка си я изядохме двечките... Joy   Аз погледанх в началнта страница,но не мога да се ориентирам коя беше, то там са такива вкусотии,че се захласваш... Моля, ви,ако някой си я спомня да ми пусне линк или рецептата.. Praynig

# 683
Пепика, страхотия са ти питките.......Все една с ръка недокоснати........АПЛОДИСМЕНТИ!!!!!!!!!

Аз...аз да покажа първата питка, която направи моята щерка - тестото от мен и хлебопекарната, оформяне и мазане с яйце от нея, печене - печката и аз.......Просто....да се изфукам, не че е кой знае какво, но нали е мое, следователно е най-Убаво!

# 684
  • под тепетата
Поздравления за Пепика и златните и ръце   bouquet
 и за Мама Цоцоланка и златното и момиче   bouquet

# 685
  • Пловдив
ПЕПИКА уникални неща си показала прикланям се пред таланта ти Hug Hug
Мамче детенце е наследило уменията на мама май а Thinking Браво на детето все по хубави неща да прави. Hug Hug

ЕТО ОТ ДНЕС ЕДНА ПОГАЧА - тОЛКОВА ХУБАВА СТАНА ,ЧЕ ЗА СЕКУНДИ ИЗЧЕЗНА ДОБРЕ ,ЧЕ УСПЯХ ДА Я СНИМАМ Mr. Green Joy
Мисля че Лабрекс я показваше един път но не я намерих при нея  newsm78

ПОГАЧА - сръбски хляб

# 686
Зиче, много хубаво погача  Heart Eyes Само с едно втасване ли трябва да е? Четах в блога, ама сякаш прочетох, че е едно, нали?

# 687
ЗИЧЕ, чудна ти е станала!   chef  bouquet Много е вкусно тестото, аз отдавна я правя, мисля, че някъде писах рецептата, ама къде newsm78, няма значение, важното, че питките стават хубави! Grinning Peace

# 688
  • Пловдив
РЕЯ с едно втасване е мила както пише в рецептата Peace
ЛАБРЕКС аз си спомням ,че ти я правеше но не намерих при тебе рецептата. Rolling Eyes Но и тази от руският сайт свърши работа стана страхотна. Peace

# 689
  • забравих си мисълта...

СРЪБСКА ПОГАЧИЦА

Общи условия

Активация на акаунт