Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 13-та тема

• 131 762
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Лабрекс, аз прекарах опулена повече от половин час в този линк. Дори си го прикачих във фаворитите. Обаче за част от нещата едва ли скоро бих имала смелост да се наема. Някои въобще няма да ме затруднят.
Но останах запленена и очарована, признавам си. Това заслужава наистина да се види от много хора. Благодаря ти, че го сподели с нас  bouquet

# 706
Лабрекс страхотни са приспах децата и продължавам да им се радвам,а утре се надявам и да ми позволят и да пробвам.

# 707
     Лабрекс, онемях от красотите,дето си открила!Благодаря ти!Невероятни са!  newsm20

# 708
Момичета, радвам се, че ви харесват! Понеже много съм ги гледала, според мен технически изпълнението не е трудно. С едно хубаво тесто ще се получат. А на мен лично ми е много приятна тая игра с тестото, сама си се радвам, когато усппявам да го навъртя, наподредя и най-вече да изглежда добре и след изпичането.  Grinning  Peace

# 709
.....сама си се радвам, когато усппявам да го навъртя, наподредя и най-вече да изглежда добре и след изпичането.  Grinning  Peace
Абе то и аз си се радвам Laughing като си го натаманя и го направя както се казва ,,един път,,, а после ме е яд, е се изяжда за 10 минути Twisted Evil И от шедьовъра ми няма и следа. Освен ако не съм направила снимка, веднага след изваждането от фурната.

# 710
Лелее, голяма красота! Благодаря ти за линковете Лабрекс  Heart Eyes ще ги сложа. Или съм много уморена, или съм много тъпа или ми се спи, но нищо не разбирам. Моля ви помагайте!!
Ето и питката, която правих за първия учебен ден на професионалната гимназия по туризъм - демек обществено хранене.

# 711
Пепика, сигурна съм, че е много вкусна питка, която е с много семпъл и красив по своему външен вид Peace!

# 712
Пепика, питката е страхотна, а и останалите неща. Имаш ли някъде сайт или блог, където да са описани рецептите, а и начина по който ваеш тези красоти

# 713
Пепика,страхотна питка! Peace
За Варненската гимназия ли я прави?

Лабрекс,благодаря за линковете,голяма красота!И аз си ги запазих,но въпреки снимките не всичко ми е съвсем ясно как става.Голямо въображение има тази дама,която ги е правила! Crazy

# 714
Пепика както винаги питката ти е страхотна. Голямо въображение имаш.
Лабрекс благодаря за линка, много хубави идеи за оформяне има.
От мен една бърза питка. Извинявам се за качеството на снимката, но ми се повреди фотоапарата и снимах с GSM-ма.

# 715
Стаси,суперска ти е станала питката,личи си въпреки снимката,браво!  bouquet

# 716
Пепика,страхотна питка! Peace
За Варненската гимназия ли я прави?
Благодаря ви момичета. За Пловдивската гимназия  Hug  Стаси     bouquetличи си, че си вложила старание.

# 717
  • Varna
 Здравейте, днес реших да се опитам да направя питка от линковете на Лабрекс http://gallina.snimka.bg/nature/razhodka-v-gorata-dekemvri-2007.202436.25101104 

# 718
Здравейте, днес реших да се опитам да направя питка от линковете на Лабрекс http://gallina.snimka.bg/nature/razhodka-v-gorata-dekemvri-2007.202436.25101104 

galkakm, браво на тебе, много е хубава питката! И другите видях, красиви са!  chef  bouquet Не е трудно, нали?

# 719
  • Varna
Благодаря за хубавите думи:-) тук всички сте такива майстори и имам много да уча от вас!
Тази не ме затрудни, не я изпипах както е показано, но се надявам при втория опит представянето  да е по-успешно Embarassed
Тази която е като цвете не мога да я разбера как е направена

Общи условия

Активация на акаунт