Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 814
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • София
маринка, не сте сами и Алес се буди да пие мляко.

# 106
Деси, това намерих в нета:

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/15630 на живо не съм го виждала. Тук дървените играчки са адски скъпи, някаква джаджичка мъничка, ню-ню 20-30$. Много са красиви, но ще й купим български, като се приберем.

Дорабела, честита годишнина, все така да сте влюбени един в друг!

И да се върнем на баналните въпроси...а пастета как го правиш? Да си направя и аз малко. Ще потърся рецепти и в нета.
Дени не пие мляко нощем, от както беше 5-6 месеца. Сама се отказа. Нощем нито вода пие, нито търси..спи като пън от 21,00 вечер до 7,30- 8,00 сутрин.  И по 2 часа следобед (някой път и 3).

Тук ни затрупа, още вали сняг. Луда работа.

# 107
Йоли, единият беше : лютеница, маргарин и сирене, другия имаше и чеснова паста. Третия не мога да си спомня от какво беше, а най-любимия ми (не го правих) е от маслини - 400гр .черни без костилки, стара филия хляб(мокра),една майонеза.

# 108
Мая пие по 2шишета кисело мляко+1 с чай на нощ.Не е спирала от както с е е родила,е първата година цокаше Grinning
Виж добричкия и брат,ако е на АМ цял ден и вечерта(ако мама пуши и пие) спи като пън цяла нощ,ако е на цица се буди по 2-3пъти.

Йоли,аз умирам за сандвичи с маслинен пастет+кашкавал отгоре,малко и настърган.Също така на черни филийки слагам яйчена салата.моя начи8н на приготвяне е :
сварявам и настъргвам яйцата-5броя
майонеза-1 опаковка 200gr
малко настърган кашкавал
4-5 супени лъжици кисело мляко или горчица
чубрица,черен пипер и сол на вкус

Всичко разбърквам и мажа ли мажа филия след филия,ям ли ям и не спирам до като не свърши Mr. Green

Не мога да си побликувам поста 30 минути,полудях #Cussing out

# 109
  • в гората
 Здравейте и от нас!Честито на всички малки и големи рожденници!Да са много здрави най-вече!
 Все се каня да пиша нещо и все нещо се случва и не стигам до публикуване  ooooh!.Този път се надявам да успея.
 Гледам за папкане си говорите  Mr. Green, Йоли аз също да предложа пастет - печени чушки със сирене.
 И да похваля Тодор - вече не яде нощем (егати кефа), което пък автоматично ми спестява смяната на памперс през нощта.Аз го хваля, а той ми пищи в ухото и ме бута да стана от компа  ooooh!, като на ръгби мач сме.После пак, че много бой ям в момента...

... Такааа дадох му бисквитка и кротна (временно).

Маринка, честита петилетка   bouquet.Ама ти много палава си била, как така се целуваш с непознати. Wink
 Та по повод нощното хранене да допълня - дЯцата спят цяла нощ, а майка им по навик се буди между 4 и 6ч. и се чуди какви да ги свърши  Crazy.Миналата нощ правих упражнения, че имам корем да прибирам и дупе да стягам, а ей го лятото тропа на вратата  Flutter.
 И друго да се похваля, като съм започнала - приключихме с домашния арест, Тодор пак се кефи на разходките  Mr. Green.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
 Мале докато се редактирам ще изпишете темата  Crazy.

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 14:55 от m@m@

# 110
Честит рожден на патерици на Гошко,Наско,Криско и София.
Честито и на днешните ни рожденици .

Аз се позагубих последните 2,3 дни,защото след като пътувах с мъжо,вечерта се схванах и повечето време лежах,а мама ми помагаше с малкия.Днес уж съм по-добре и сме си двамката .

Преди време намерих в Пазарджих магазинче за дървени играчки и взех пъзел,но много му се ронят частите,доста си играем с него-по20 пъти може да ме кара едно след друго да го нареждаме  Crazy
Имаше и други видове играчки,маси,конструктори.
Адапте пие на обяд и вечер преди сън,може да е ял преди 5 мин. но си го търси,давам по100мл.

Стига ви толкова от мен,отивам да се преброя и аз онлайн,не ми се пускат чужди хора у нас  Wink

# 111
Моята любима яйчна салата е: 10 бр яйца, 1 майонеза и 1 консерва риба тон Wink много е вкусна, обожавам я Grinning

А София от няколко месеца спи без да се събужда нощем. Преди това се събуждаше и искаше да я взема при нас, но от октомври миналата година се трупясва в 8 вечерта и спи непробудно до 7 сутринта, само ако е болничка промрънква от време на време, но и тогава не се буди. А нощно време не пие и не яде нищо от съвсем малка.

# 112
  • София
Честит Рожден Ден на София!
Честит Рожден Ден на цялата банда от днес: Жани, Руси, Изабела и Валентин!
Бъдете здрави и щастливи деца и дано ви очаква светло бъдеще!

Честит Рожден Ден на мама_пети! Петя, всичко най-хубаво ти пожелавам!  bouquet

Ние днес преди 5 години се запознахме в една дискотека (по-скоро не се запознахме, защото само танцувахме,прегръщахме се и се целувахме, но не си говорихме). Така е с любовта от пръв поглед Laughing По този повод довечера сме на театър -"Отворена брачна двойка".

Много хубава и история, и начин да отпразнувате  Heart Eyes Честит Празник!

Бисе, вчера се замислих за твоя опит - щом лошотиите дойдат, да броя до 3... е, преброих...  Cry
Благодаря на всички, които ми писаха във ФБ  Hug Котенцето вече е на по-добро място, не чувствам особена мъка или яд или каквито чувства съм изпитвала когато са си отивали други любими хора или животни, но ми е толкова кухо и безсмислено, че сякаш изпитвам глад, но нямам... странно е усещането - празнота е най-точната дума. Чувствам се сякаш съм сама в друг град, сякаш нямам нищо... Умът ми трябва да е перманентно зает с нещо, защото иначе имам чувството че полудявам

Малката вече не кашля, хомеопата препоръча Пулсатила 30 и на 2я ден вече беше ОК Peace
ГЛедам че започват да дават и септемврийските ваучери по Аз Мога /Марина, аз съм кандидатствала за икономика и мениджмънт/ и се надявам да ми дойде реда преди да са изчезнали всички от фирмата, че да има кой да ми попълни трудовата книжка  Rolling Eyes

Давайте снимки от рождените дни! Да се напълни темата с усмихнати личица Simple Smile

# 113
Момичета,  Sad преди малко ни се обадиха, бабата на съруга ми е починала Sad.
Много ми е мъчно, аз писах на сестра му в скайпа, и тя от тогава не отговаря Sad, а не можем да се свържем с нея по телефона. Добре, че е на работа, а не е сама.
Няма да може да се приберем за погребението Sad. Милата ми свекърва, всичко сама ще тр да направи Sad

Съжалявам, че ви натоварвам, ама няма на кого да кажа Sad

# 114
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ СЛАДУРИ РУСИ, ВАЛЕНТИН, ЖАНИ И ИЗАБЕЛА, ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
Маринка, честит празник и на теб и мъж ти, още дълги годони да сте заедно и да се обичате и разбирате  bouquet
Деска, тук до нас има един магазин, в който продават дървени играчки, утре ще отскоча да хвърля едно око и ако нещо такова ще ти пиша, но и аз като Йоли съм чувала, че са доста скъпички newsm78
Раде, ти пък къде успя да се схванеш, бързо да се оправяш Wink
Ние не ядем мляко от 4-5месеца, но за сметка на това на вечеря стабилно си дояждаме от яденето на мама и тати, няма значение, че преди това се е наплюскал качествено винаги си мезва салатка и каквото има друго на масата Crazy А нощно време не ми се буди по принцип да пие нещо, само като изпусне бибата и не я намери почва да мрънка Confused Ако знеате с каква биберона сме ще ме убиете, но не мога да се преборя да я изхвърля и съм се видяла в чудо #Crazy не ще друго и това си е, а неговата е жече на сто години, има две дупки и вътре цялата е черна, но не си я дава и не знам какво да правя, ще вземе да си напълни с разни бактерии устата да се чудя после какво да го правя Rolling Eyes приемам всякакви съвети за справяне с проблема Simple Smile
Аз днес съм без деца, толкова отдавна не ми се беше случвало, че докато се начудя с какво да си запълня денят той взе, че отлетя, голяма съм овца #Crazy
Йоли, миличка, моите съболезнования Cry

# 115
Наде, Йоли искренно съжалявам за загубите ви и ви прегръщам  Hug

# 116
Еми, благодаря, дано да има! А при теб е голям кефът щом си без дечица Simple Smile

Йоли, този го гледах, но не ме кефи много, защото Йоан има онази джаджа отгоре и въобще не и се кефи.

Трябва и аз да го пробват тоя хомеопат. Йоан все още си кашля и вече не знам от какво е, секрети, хрипове или нещо друго.
Наде, а вие давате ли на Белка нещо имуно укрепващо?

Маринка, честито, дано любовта ви се засилва с всяка изминала година!

Раде, къде е този магазин в Пазарджик? Не го знам аз  newsm78

# 117
Йоли,моите съболезнования Sad

Наде,ужасно е...колкото и тъпо да звучи аз страдам за животните повече от колкото за хората.Както и да е,моето коте от 6клас е живо и до днес,той е на 18години(юни ги навършва),не ми се мисли ,че не му остава много,аза майка ми(тя го гледа сега)ще е огромна загубата.Ваште как са?То нали при тях живееше Sad
Ти нищо не казваш за среща Rolling Eyesили съм пропуснала?

Еми,нали и ние бяхме със същата биба като вашата и Мая друга не искаше,сега има една в синьо от тази серия,много си приличат и успях да я излъжа.Пробвай.Ето я бибата,можеш да покажеш на Борко снимката да видиш как ще реагира ,дали ще помисли че е неговата Winkhttp://www.facebook.com/photo.php?pid=674830&l=157d5ad0ce&am … d=100000239341345

# 118
Деси,на центъра е.Обяснявам с помощта  на картата: от хотел Елбрус по посока поцария Примавера.От лявата страна има едно магазинче за парфюмерия и козметика с 2 шашави лелки  Laughing,след тях на 10 метра е магазинчето за детски играчки и дрехи-качва се по стълбички(преди да се излезне на централната улица) .

Йоли,Наде,моите съболезнования  Hug

Еми,много обичам да пътувам и при всеки удобен случай(бабгледачка  Wink) пътувам с мъжо,но понеделник беше доста студено и почти не слизах от буса и от седянето се схванах  ooooh!

И ние така се "свалихме" с Пешо в дискотеката преди около 6 години  Mr. GreenВсе още съжалява че ми се е обадил на другия ден за кафенце  Laughing

# 119
Еми,нали и ние бяхме със същата биба като вашата и Мая друга не искаше,сега има една в синьо от тази серия,много си приличат и успях да я излъжа.Пробвай.Ето я бибата,можеш да покажеш на Борко снимката да видиш как ще реагира ,дали ще помисли че е неговата Winkhttp://www.facebook.com/photo.php?pid=674830&l=157d5ad0ce&am … d=100000239341345
Миме, купила съм я същата преди половин година,дори не иска да я пипне, като я извадя за поредния нещастен опит да му я пробутам бяга като дявол от тамян Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт