Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 824
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Честит втори рожден ден на хубавицата София!!! Бъди здрава,усмихната и добричка и бъди гордостта на мама и тате Hug

Ние подарък на децата не направихме,защото напоследък доста празници и поводи за подаръци се насъбраха и реално нищо по-интересно не можем да измислим..Всъщност можем,но няма как да си позволим да го купим,така че....

Мацки,незнам за хвалене ли е,ама от днес официално вече сме приети в трета група на ясла 15-Дара Laughing Ей ся ми се разтропа всичко да ви кажа..Незнам що..Странно ми е все още.Сигурно от понеделник-вторник ще ги пускаме.Това е при нас най-новото.
И още по официално от днес съм безработна Laughing Тоест водя се все още на работа в старата ни фирма,но дефакто вече съм безработна.Ей сега я втасахме Confused

# 91
  • София
Честит рожден ден на принцеса София, бъди жива, здрава и много послушна!

За подарък и аз се чудя какво да е харасеха ми някои от дървените играчки, но ако тръгне да замерва телевизора по-добре не. Пак ще е решение в движение  Simple Smile.

# 92
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден на патерица на Насето и Жорко! Честит рожден ден и на принцеса София  bouquet Много радост, щастие и късмет им желая!

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 13:43 от Geia

# 93
Без бой признавам, че много ме мързи да пиша, но гледам да чета редовно.

Честито на всички пораснали дечица тези дни! Да са много здрави и щастливи!

Понеже не съм много сигурна на кого да пусна термина си на ЛС, ще го напиша тук - 02.09. . Макар че живот и здраве, събитието със сигурност ще е по-рано, щото секциото пак няма да ми се размине.

# 94
Здравейте!

Благодаря ти, Ларакрофт! Ще се обадя да питам как са нещата, че хлебарките нощем ни превземат.

Честити рождени дни на Алекс, Насето и Гого, София, Михеле, ехехе, много рожденици!

Аз усложних грипа в синузит и съм на АБ и детето също. Той не ми сваля Т. Не знам какво а правя,

# 95
Iglika, съчувствам ти, пълен ужас ..., тук сме писали за сваляне на Т, аз ползвам за най-бързо сваляне ефералган свещички в комбинация с кърпичка с оцет на челцето или направо му обличам намокрени с оцет боди и чорапки, дано се оправите скоро  Praynig
При мен също е налице усложнение след грипа - почти съм с пневмония ..., добре че поне Михел е здрав.

ЧЕСТИТ ДА Е ДЕНЯ НА РОЖДЕННИЧКАТА НИ СОФИЯ!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА РАСТЕ ХУБАВА, УМНА И ДОБРИЧКА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

Благодаря ви за хубавите пожелания за Михел!!!
За подаръците - ние му купихме едно локомотивче, много му се радва - пее, движи се, свети, а не е скъпо. Бабите ни дадоха парички и напролет ще му купим няколко чифта обувки. Още предстои детското ни тържество, така че тогава ще кача снимки.

Геа, готина торта, и рожденника изглежда доволен от подаръците!!! Той оправи ли се?

# 96
  • София
Iglika антибиотика, за да подейства трябва да се приеме минимум 2-3 пъти, ако след 3-4 прием все още е същото положение се консултирай отново, явно антибиотика не действа.Поне при нас беше така, за жалост след шестия ден трябваше да го заведа в Токуда , за да ни го сменат там.
А за оцета наистина действа, майка ми му е слагала на крачетата и на ръчичките на Алекс,докато аз отида налекар , когато бяхме болни.
Бързо оздравяване на всички болнички!

Честит рожден ден на София!

# 97
Много ви благодаря за хубавите пожелания Hug да ви се връщат Laughing мерси много и на всички, които ми честитиха и във ФБ Heart Eyes Ние днес празнувахме вкъщи, направих една торта, купих няколко подаръчета и така, а другата седмица ще празнуваме с приятели, в момента обмислям менюто. Извинявайте, че се изгубих, но майка и татко са ми на гости и по цял ден се мотаем насам-натам Wink или им оставям децата и излизам на разходки Laughing най-накрая малко почивка и за мен!

Гане, тортата е трепач! А баткото много хубав и порастнал :–)

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 07:05 от Reni.

# 98
Добро утро от нас!

Честит рожден ден на София, Жанет, Изабела, Руслан и Валентин! Да растете здрави и весели дечица, много умички и добрички, да правите пакости умерено и да помагате на мама итате!

Дени днес не иска да закусва, яде фурми...

Мами, споделете, какво беше менюто за РД на малките? При нас се очертава да сме вкъщи с 5-6 еца и 12 жени...Мисля да са сандвичи и хапки, ще направя и 1 баница, ще купим тортата и сладкиши, че тук са страхотни... Помогнете с идеи за сандвичи...много ми са трудни за измисляне Confused .
За подаръците, не сме решили още какво да й купим, или дали да купуваме...че с местенето, и без това имаме твърде много багаж. А предполагам гостите ще й донесат по нещчико, да се радва...

Бързо оздравяване larakroft1, и на теб и на детенце!

# 99
Имам и един въпрос към празнуващите в яслата? Каква почерпка занесохте освен торта и сок и само това достатъчно ли е?

Като питахме в яслата как процедират при рождени дни, ни казаха само торта и сок да занесем и така и направихме. Искаха още пласмасови прибори - лъжички, чинийки и чашки. Иначе може да вземеш и всякакви парти аксесоари - шапки, балони и тем подобни.

# 100
  • София
Честит рожден ден на сладките рожденници днес!

Честит рожден ден на мама Пети!Да бъде винаги така усмихната и лъчезарна!

ioli  ние бяхме болни, но вече сме ок.Дано и занапред се задържим Simple Smile

# 101
Добро утро на всички,

Честит рожден ден на днешната голяма банда от рожденници. Мили деца лудейте, играйте и бъдете много здравички!

Честит празник на техните майки. Нека децата винаги ви дават повод да се гордеете с тях!

Петя
, честит рожден ден. Бъди винаги толкова позитивна и лъчезарна!

Бисе, Иглика, много лошо с тоя грип и тези усложнения. Пазете се момичета и ако трябва по-често посещавайте лекарите.
Дани е казала, какво означава продължаващата температура на базата на антибиотик. До 3-я ден не започне ли да се понижава температурата и да изчезва - антибиотика определено не действа добре.

g_dimp благодаря за информацията. Тортата вече е поръчана, остава само да купим останалите неща!

# 102
"Бързо оздравяване larakroft1, и на теб и на детенце!" oпаа, нещо съм се отплеснала, това беше за Игликаа... и така, да оздравявате бързоо.
Бисерче, и на теб целувки и бързо оздравяване!

При нас вали сняг...

# 103
Момичета някъде да сте попадали на такъв куб?
Много ми хареса за Йоан. В момента той играе с една кола, в която се пъхат подобни формички, но кубът е доста по-оригинален.

# 104
Честит рожден ден на днешната банда рожденници! Да са живи и здрави и много много щастливи!

Петя, честит рожден ден! Много здраве и щастие!

Деси, такива кубчета, но пластмасови и в по-лоша изработка съм виждала в Джъмбо. За дървени обаче нямам идея откъде.

Ние днес преди 5 години се запознахме в една дискотека (по-скоро не се запознахме, защото само танцувахме,прегръщахме се и се целувахме, но не си говорихме). Така е с любовта от пръв поглед Laughing По този повод довечера сме на театър -"Отворена брачна двойка". И една почерпка по повода: Заведението се казваше "Текила", затова тематично питие.

Йоли, аз правих сандвичи с домашни пастети и отгоре с кашкавал, шунки, луканки, слагах маслини и сушени домати. А няколко от сандвичите изрязах с формите за сладки и станаха много оригинални. Останалите бяха от франзелки.

Само ние ли останахме с два пъти мляко през нощта?

Общи условия

Активация на акаунт