Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 807
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Бързам да честитя на порастналите днешни многобройни рожденници и наши астрални близнаци - Радина, Раличка, Таня, Калина, Йоан, Джордан, Самуил и Данаил

за господата

за дамите

От сърцe желая на всички рожденници здраве и късмет и послушни и търпеливи родители  Mr. Green

И почерпката за здравето на нашето слънчице батко Мишо

Моля за извинение, не съм чела от 2 дни....

Нашата програма (дано всичко е наред и всички сме здрави  Praynig) - утре роднински обяд, вечерта мама и тати на ресторант, в неделя - детско парти в заведение.

Весел празник на всички утре и само хубави емоции!

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 01:28 от Mecholana

# 136
  • в гората
 Мечи, да ви е жив и здрав рожденника!Много да ви радва и да е на мама пръв помощник!
 Честит Рожден Ден на малките принцеси : Раличка, Таня, Радина и Калина!И на малките джентълмени: Йони, Самуил, Джордан и Данаил!Да са все така чаровни, много здрави и игриви!

Днес голяма банда празнуващи си имаме Mr. Green.Ние нещо хич не се подготвяме за рождения ден на Тодор.Не ми се събира с хора в това грипаво време  newsm78.Още не сме сигурни и какво да получи за подарък, свекитата са се залетели за акумулаторен мотор, защото детето искало мотор  ooooh!, но аз не мисля, че ще може да го управлява.

# 137
Честит рожден ден на всички февруарчета, които празнуват днес  Да са ни живи и здрави, много щастливи и лъчезарни Grinning bouquet

Аз някакси оцелях след цял ден с трите деца. Направиха ме луда няколко пъти, но с изключение на това мина добре. Wink хайде лека, че съм трупясала ooooh!

# 138
Добро утро!!!

Честит РД на цялата банда момиченца и момченца родени на този ден преди цели 2 години!!!! Нека да сте живи, здрави и много щастливи! Безгрижно детство!Честито и на Вас мамчета   bouquet [/b][/color]

Мечи , страшна почерпка ! Hug

# 139
  • Стара Загора
Здравейте мили момичета!Искам да ви почерпя за РД на моята Таничка  Hug ЧРД и на цялата банда днес   bouquet  bouquet  bouquet

ЧРД на патерици на всикчи мили дечица ,чиито рожденни дни минаха! БЪдете здрави и щастливи деца  Heart Eyes  bouquet

# 140
Добро утро момичета,

ЧРД на днешната банда, Радина, Раличка, Таня, Калина, Йоан, Джордан, Самуил и Данаил!!! Да сте живи и здрави дечица, да растете весели и обичани, за радост на мама и тате!

Марте, Карбо Hug Hug Hug Hug Hug.

Тате и Дени излязоха на разходка, аз ще се развихрям с прахосмукачката и парцала...

Ние сме добре, до колкото е възможно, съпругът ми е много тъжен, опитва се да скрие...Не знам как да му помогна Sad. Какво да направя...

До скоро момичета.

# 141
Честит рожден ден на днешната голяма банда!

Ние отиваме на куклен театър - дано този път е по-интересно!

# 142
ХЕй, първо да ви благодаря искрено за поздравите  Hug
И сега да честитя на днешната голяма банда   bouquet  bouquet  bouquet и техните мамчета  Heart Eyes

Йоли, мила, просто го остави да изживее мъката си  Sad Можеш да му предложиш малко капки мента, глог и валериан - много помагат при такива стресови ситуации  Hug

Моите отново са болни. Дарко е с Т от тази сутрин, Руси кашля. КАто се замисля, те не са оздравявали не помня от кога  Confused Та в тая връзка, аз вече просто не ги пазя едно от друго. Това е невъзможно, те непрекъснато се врат едно в друго... не знам къде бъркам, но явно има грешка някъде в моя телевизор  Sad

РЕни, това твоето си е чист мазохизъм  Joy Но пък съм сигурна, че тези дни ще ти се отразят добре на фигурата  Laughing

# 143
Честит рожден ден на всички малчугани днес.Нека да пораснат много здравички,щастливи и само да радват родителите си.Наздраве мили майчета:)
Слънчев и усмихнат ден на всички.Ние отиваме на разходка:) Heart Eyes

# 144
Честит рожден ден на всички сладури, празнуващи днес  bouquet Да са здрави и много щастливи за радост на мама и тати  bouquet
Галче, ама вие тази година подобрихте рекорда по боледуване от миналата, егати ужаса, не знам как издържаш #Crazy Стискам палци бързо да се оправите Praynig
Рени, прадставям си каква лудница е била при теб Crazy аз онази вечер гледах сина на моята приятелка, защото трябвяше да излезе, но той е на 10г. и въобще не се усети, че има още едно дете за гледане Simple Smile В този ред на мисли мъжът ми предложи Бобчо като навърши 5-6г. да си направим още едно #Crazy
Хубав ден на всички Heart Eyes

# 145
Честито на днешните сладки рожденици! Да са здрави, щастливи и умерено палави!  bouquet

Гал, не бъркаш никъде. Просто човек трябва да си поставя реалистични цели. При нас е същото. Непрекъснато се гушкат, целуват, хранят се един друг... Как да ги опазя?! Хремите се редуват с кашлици и обратно... Невъзможно е някой вече да се отдели където и да е, защото Божидар отваря всички врати, влиза в банята, пуска си душа, включва котлоните, вкарва чистото пране отново в пералнята, вади всички чаши от витрините и си строи кула с тях, защото с кубчетата вече е скучно, непрекъснато се разлива вода, когато няма достъп до чешма или бутилка, пие от чашата си и плюе напред като кашалот... И това е само до преди обеда... Затова и не пиша вече повече от два реда. Днес дивяха с кака си навън и сега героите са уморени и спят.
Бързо оздравяване! Hug

# 146
Влизам само да поздравя днешните ни рожденици - Ради, Раличка, Таня, Калина, Самуил, Джордан и Дани. Пожелавам им преди всичко здраве, защото любовта и щастието го намират в очите на своите родители.

Сега да ви почерпя за нашия рожденник. Пожелавам си само да е здрав!

Галче
Hug дано бързо се оправят. че скоро ще се загубиш напълно ако продължавате с това темпо.

# 147
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден на Радина, Раличка, Таня, Калина, Йоан, Джордан, Самуил и Данаил! Много щастие, късмет и здраве!

# 148
Честит рожден ден на целия отбор днес! Да са много здрави и щастливи порасналите дечица!

А на щастливите мами - Весел празник!

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦЯЛАТА БАНДА РОЖДЕНИЦИ! Честито и на тяхните родители!!!

Ние приключихме с роднинското парти,което се проточи часове наред и сега героите са уморени... Laughing(Особено таткото,който заспа седнал на дивана).
     Миналият уикенд се преместихме екстремно ,а от вчера имам интернет отново,та успях да прочета всичко.Нанесохме се в разкошен голям апартамент.Боян три дни обяснява,че се чувствал като в хотел...  Joy  Има,разбира се,едно "НО"....За нешофиращи(като мен) мястото е малко некомуникативно.Няма пълно щастие.Уж се водим в кв."Лозенец",но кварталът е над "Хладилника".Похвалих ли се,оплаках ли се..и аз не знам... Laughing Сега ходя на кормуване и очаквам морална подкрепа от шофьорките,които в моите очи извършват истински подвиг!

Всички,освен рожденичката,духнаха свещичките.... Crazy
Мими,хайде наистина да се организираме скоро.Имам жизнена нужда!  Laughing

[/

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 21:22 от толо

Общи условия

Активация на акаунт