Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 52 081
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
честит рожден ден на Ивко

Ние вчера ходихме до яслата и от 2.03 нашия ще е ученик.Директорката каза,ако искаме на 28.02. да ги пуснем с другото детенце,с което си играем,но трябва счети да ми прекъсва майчинството за 2 дни,ще го измислим.Много ми е свито и се чудя кога отлетяха тези 2 години  newsm78
Има и вероятност да си остана на старата работа,но май ще се мести фирмата на другия край на Пловдив (към изхода за Асеновград) и шефа е казал,който няма транспорт да не идва  Naughty.Или ще ми се купува бричка  или ще си остана в стария завод(част от фирмата ще е там).Малко си правя сметки без кръчмаря,но като се появя на работа ще разбера колко съм им нужна .Ще пускам отпуски докато започне целодневно да ходи на ясла Валето.

# 166
Здравейте,

първо искам да честитя рожденните дни на всички малки сладури и сладурки, които съм пропуснала. Мили деца пожелавам ви много забавни детски игри!

И Йоан още влачи една кашлица. Аман вече, с всяка хрема започва да кашля супер дълго време.. Правим инхалации, даваме илячи, но да видим докъде ще я докараме. Дано вече почнат да свикват малките човечета и да разреждат боледуванията, че така не се живее.

Галче, радвам се, че се отчете. За цветовете не мога да помогна и ние сме намислили това лято да правим детска стая, но ще видим, има време.

За срещата все още не мога да кажа дали ще съм на разположение, че чакаме свекитата тази седмица.

Миме, кураж. Като отхвръкнат децата сами ще се гледат, а ти ще почиваш активно тогава.

Деска, добре че все пак сте открили какво му е на Ивко и сега се възстановява детенцето.
Честито ти ново возило, леко и безаварийно шофиране! И успех в търсенето на работа Simple Smile

Рожденият ден на Йоан го отпразнувахме в много тесен кръг, защото беше с хрема и нямаше начин да го съберем с други дечица. Тази година като си видя тортата толкова много се зарадва. Започна да тропа с краченца и ръчички, да вика. Супер ми стана, че беше толкова щастлив.

Подаръците от мама и тати също много му харесаха. И тъй като доста ви изтормозих за подаръците ще споделя какво сме взели. Може да някой да му допадне каот идея.

Това са мечета за обличане, нашия модел е подобен , но не е на тази фирма. Главите на мечетата изразяват различни емоции, отделно има различни комплекти с дрешки - пижамки, облекло за спорт, за работа и т.н.

Тук детето трябва да се научи да подрежда формичките на равилните места, да ги реди според цветове и височина.

Това пък било за учене на цветовете. Но с тоя чук тъкова дрънчене настава, че не е истина Wink

# 167
Деси, да ви е жив и здрав малкия рожденик.

# 168
Добро утро и от мен!

Карбо, честито за кумството, и ние ще ставаме в началото на май.
Има разни сайтове за сватби, с добри идеи за кумовете. Аз от там черпя вдъхновение. Но не знам дали ще направя нещо, защото се прибираме края на април, а сватбата е на 7ми май и няма да ми стигне времето.

Гал, ето това си харесах нощес, момчешка стая, страхотна:
Не ми се струва много сложна за изпълнение, а и тези облаци по стените ме грабнаха.
Дано дечицата се оправят и нямате вече никакви ...коки Simple Smile

Деси, Да ти е жив и здрав Ивко! Много да ви радва, да играе, да щурее... Успех с новата работа.
Раче и на теб успех на работа, дано малчко свикне бързо с яслата.

# 169
Добро утро Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО,НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ И УМЕН,КРАСИВ И ОБИЧЛИВ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАНИСЛАВА,ХЕКА БЪДЕ КРАСИВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!

гАЛче,мерси мила и аз много си ги харесвам децата Mr. Greenи мен ме изпълват на макс Heart Eyesсъс захранването съм до никъде....много ме мързи и освен цица или АМ(като реша да пия и пуша) друго не е виждал Blushс малки изключения,Мая го захрани още в началото с данонино,орео,мандарина Naughty,аз една сутрин с филия със сирене,вместо на Мая му набутах в неговата уста,но се усетих мигновено и го изкарах ooooh!
За стаята,аз ти предлагам,енда тена червена,една синя,една зелна,една жълта,шарен килим,тавана на лунички и звздички,купуваш от няколко разпродажби отделните мебели и животА става шарен като дъгата Joy,а има и по лесен начин,даваш на децата 4ри кофи с латекс,затваряш ги и не ги пускаш цял ден да излязат...ще стане прекрасно Twisted EvilШегата настрана,има толкова хубави аранжировки по магазините за мебели,пък и съвсем скоро ще направят и този новия американски магазин на околовръстното(икеа)там ще има страхотни неща.Ще се справиш.

Йоли, много е хубава стаята дето си пуснала,но ми идва много стилна за две хуни Winkмоята визия за детсак стая е да е яко шарено Hug

# 170
Да е жив и здрав Ивко, много щастлив, весел и прекрасен!

Мими
, абсолютно подкрепям предложението за стените.  Laughing

На едната стена в хола, която беше съсипана от течове и деца, залепихме бял тапет и в момента двамката са там с купчина флумастери до себе си. Още събирам сили да отида и да видя шедьовъра... Но важното е, че имам едно огромно руло от същия тапет и непрекъснато мога да обновявам паното. Mr. Green

Много ми липсвате и на мен. Пропуснах да отбележа много събития, но ги чета и съм мислено с вас. Лудницата е пълна. Чудя се само, с оглед разсеяността на Мими, на баща й и белите на Божидар, кога ще мога да се отдам на заслужена, почтена склероза. Да не казвам по - крайни диагнози. Да се отнеса някъде, да не мисля за нищо, да не помня и да не разчита никой на мен... Laughing

# 171
Ох,Зари замечтах се...след около 40-50 години ще си направим форум.бабичка.бг,и там ще си почиваме и склерозираме на воля,колкото си искаме и тогава някой друг ще е отговорен за нас Mr. Green

# 172
Привет, и аз се чудех два дни какво да пиша като никои не пише, и се отказвах, но пък идеята за форум.бабичка много ме изкефи.

Аз съм за срещата където кажете!

Ралица продължава упорито да е със запек - и пак сме на Дуфалак - направо незнам какво й стана newsm78 Така се измъчи и при полежение, че вече сме на гърне - през 15 минути се сяда без резултат.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 12:11 от dorabella

# 173
  • София
Честито на рождениците от вчера и днес! Много здраве, хубави подаръци и весели игри им пожелавам!

Ех как ми се идва на среща, ще се пробвам!
Еее щях да пиша повече, но ест. Боян ревна. Те с Михаела някак си успяват да се разминават в спането, хленченето и почивката и успяват да ми уплътнят денонощията.
Добре поне, че Мишката от 3 деня няма Т, пу-пу-пу.

Адашката, много ми харесва Мая на тази снимка!!! Как я излъга да стои с прическа? Михаела не търпи изобщо шноли и пак ще трябва да я водя на подстрижка.
Дорабела, пробвай Фрутилакса.

Ох, отивам при ревльото.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 14:15 от mrm

# 174
Здрасти банда!!
Честит рожден ден на Иво и Станислава! Да са здрави и много щастливи  bouquet
Деси, много неприятно това с Ивчо, аз си мислех, че само в БГ има калпави доктори, но явно не съм била права #Cussing out Радвам се,че почвате да се оправяте  bouquet
Миме, радвям се,че Мишето е по-добре вече  bouquet
Другото Миме, идеята ти за форум бабичка е страхотна, а хлапетата ти са невероятни сладури Heart Eyes
Галче, за стаята има страхотни варианти и цветови, и като мебелировка, само трябва малко да се поровиш в нета  Wink
Много ми липсвате и на мен. Пропуснах да отбележа много събития, но ги чета и съм мислено с вас. Лудницата е пълна. Чудя се само, с оглед разсеяността на Мими, на баща й и белите на Божидар, кога ще мога да се отдам на заслужена, почтена склероза. Да не казвам по - крайни диагнози. Да се отнеса някъде, да не мисля за нищо, да не помня и да не разчита никой на мен... Laughing
hahaha hahaha hahahaох, ще ме утрепеш от смях Joy
И за финал да се оплача, че от вчера сме с гноина ангина Cryпонеже не сме "боледували" скоро та сега и това Sad писна ми вече Confused
отивам да приспивам Rolling Eyes целувки от нас

# 175
И всеки ден ще си пишем едно и също и ще ни се струва като за първи път  Joy hahaha Joy

Миме, (мрм), така е със спането, пълна лудница.

Еми, сега пък ангина, за разнообразие  ooooh! И тук да ти кажа, пиши на лични каква работа търсиш!

Раде, честита ясла Simple Smile Ще видиш, че ще се наредят нещата Simple Smile В тая връзка Насето и Гошко тръгнаха ли на ясла, какво стана?

# 176
Ох, и аз се каня да пиша от няколко дни, но все не ми достига нещо (най-вече време) ........ но няма да се оплаквам. Важното е, че оздравяхме и то без намесата на АБ. Пу, пу, да не се случва скоро разболяване!

Честито на всички пораснали дечица! Да са живи и здрави, малко пакостливи, много щастливи и да имат много слънчеви дни!!!

Галче, добре си се завърнала в сектата. То не е хубав повода, който те задържа в къщи, но какво да се прави ... Hug А за детската стая, както са казали момичетата сега има толкова много идеи и варианти - и в нета и по магазините, просто трябва да поровиш и да откриеш това, което търсиш.

И аз съм за форум.бабичка, но съм още повече ЗА среща тези дни, преди склерозата  Grinning

Ние най-накрая приключихме с празнуването на рождения ден на Плами.  Tired То нашта стана като при циганите, но сезона е такъв и докато се напаснем с всички гости да са здрави - то дойде февруари. Ето малко снимки от последния купон:

Сега и аз съм в процес на търсене на работа. Разпращам CV-та тук-таме, но засега ни вопъл-ни стон.

Хайде, толкова от мен за сега, нещо ми я няма музата, а като знам и колко работа ме чака ....... Целувки и до скоро!

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 23:38 от Mia66

# 177
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО, СТАНИ, ГОЛЯМАТА БАНДА РОДЕНИ НА 05.02. И НА ВСИЧКИ МАЛКИ ФЕВРУАРЧЕТА, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА! Мили деца, бъдете живи и здрави, растете щастливи и безгрижни! Желая ви вълшебно детство!

Снимките са прекрасни! Дечицата са разкошни!  Heart Eyes

Аз да се похваля, че Зари вече е без памперс, много съм щастлива  newsm44

МРМ, и ние сме така с спането и мрънкането  Confused

Маринче, измъчила се е Раличка, милото детенце! Браво за гърнето!  Hug

Раде, Вержи, честита ясла и от мен! Дано бързо свикнат децата, и вие също!  Hug

И аз искам среща!!!  Peace

Бързо оздравяване на болничките!

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 16:17 от dideroncho

# 178
  • София
Честит Рожден Ден на Иво и на Станислава!

Момичета, препоръчайте СОТ и кажете примерни цени, че нали ще се местим на новото място така ще се охраняваме...

# 179
Чудесни снимки сте пуснали момичета. Прекрасни дечица имаме. На мен ако по тез дни ми остане време също ще кача една-две на моето детенце.

Раде, все пропускам да ви честитя за яслата. Дани бързо се адаптира Валето!

Мия, успех в търсенето на нова работа!

Наде, значи сте намери апартамент , поздравления! Много сте бързи Simple Smile
За кумството и според мен не трябва да отказвате. Това е огромна част и явно тази двойка ви има за изключително близки. А относно финасите си зависи от хората, може и с много и малко да минете Wink Но ти си изключително идеен човек, така че съм сигурна, че ще измислиш нещичко.

Диде, страхотна новина. Исками се и аз скоро да се похваля с подобно нещо.

Общи условия

Активация на акаунт