Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 52 488
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
И моите сълзи не спират, но съзнанието ми отказва да приеме прочетеното....
Не е възможно да е истина...

# 481
  • в сърцето на един мъж...
Почивай в мир, Валенце! Flowers RoseFlowers Rose

Нямам думи...

# 482
Раде, Пешо бъдете силни  Flowers Rose  Flowers Rose болката е огромна. Валенцето е стнал звездичка някъде там горе !
 Дано този път, поне виновните да си получат заслуженото, Господ вижда !

# 483
  • в гората
 Момичета, крайно време е да се организира протест срещу лекарското безхаберие!Всяка една от нас може утре да е на мястото на Радето, докога ще продължават тези убийства на деца по болниците в България.Всичко друго може да се преглътне, но да не си мръднат пръста за дете е ...  нямам думи.

# 484

Дано този път, поне виновните да си получат заслуженото, Господ вижда !
Дали???Дано! Но какъв е смисъла вече? Валенцето няма да се върне!

# 485
  • Пловдив
Дано да си получат заслуженото,но ме съмнява,за съжаление
Гадовете един друг се прикриват

# 486
Почивай в мир Валенце Cry Cry Cry
Мила Раде, много ми е мъчно, че преживявате това Cry

Момичета, крайно време е да се организира протест срещу лекарското безхаберие!

Виде, трудна работа в нашата мила родна страна, когато почина Гери, колко народ се напъваше че трябва да има протест, е около 30-40 човека подкрепиха родителите...
Много ме е яд, когато чета за немарливи лекари и мързеливи сестри, толкова ли безчувствени сме станали всички?...

# 487
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, а дали има начин да се намери адвокат, който да помогне? Все трябва да има някой, знам, че лекарска грешка най-трудно се доказва, но сигурно има начин Sad Толкова много деца, в тази болница... Ами ако пишем на Цветанов? Това са моментите, в които чувствам най-голямо безсилие Cry Как може човешко същество, лекар, да откаже да лекува дете... Акъла ми не го побира... Close Нямам думи просто, нямам... Това са нещата, които ме карат да изпадам в амок и да искам да убивам...

# 488
Това са моментите, в които чувствам най-голямо безсилие Cry Как може човешко същество, лекар, да откаже да лекува дете... Акъла ми не го побира... Close Нямам думи просто, нямам... Това са нещата, които ме карат да изпадам в амок и да искам да убивам...
newsm45
Мисля,милсля и умът ми не го побира как е възможно.Да определено ако имах власт и сила щях да убивам в такъв момент.Никой няма право да убива децата ни,това може да се случи на всеки.Незнам какво е необходимо да се направи за да се спре безхаберието.Вече ме избива на гняв и ярост......... #Cussing out #2gunfire
Дали ако се свържем с БТВ ще ни съдействат.Все пак не е единичен случай,трябва да се извади истината на яве.Знам ли............дали ще има резултат?
 Ето телефона Отдел 'Новини': 359 2 9176 830.Елфи ако прецениш предлагам ти да звънеш,все пак си говорила и с Радето.Или направо те(въпреки че се съмнявам сега да им е до това).Просто предлагам.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 16:44 от Нелинда

# 489
Здравейте мили майчета видях заглавийцето на темата ви и изтръпнах Shocked Cry
Аз съм от априлските мами и влизам да изкажа дълбоките си съболезнования на тази майчица която  е загубила най-свидното си.Почивай в мир скъпо детенце Flowers Rose
Не искам да повярвам,че се случват такива неща в 21век.

# 490
Изтръпнах като разбрах какво се е случило!  Cry Раде, много много съжалявам! Прегръщам те! Каквото и да се направи от тук нататък, детето няма да се върне, момичета. И за съжаление за семейството, за близките това е най-голямата трагедия, а за лекарите - статистика.   Sad

# 491
Абсурдно е...Не мога да повярвам! Не мога да го асимилирам....Колко болка може да понесе майчиното сърце?! Раде,прегръщам те много силно....Не намирам думи.Шокирана съм.Как се продължава напред след такава загуба?! Да почива в мир,малката душица.... Flowers Rose Flowers Rose

# 492
И аз откзвам да повярвам! Невъзможно е просто! Надявам се, да е станала някаква нелепа грешка. До сега гледах снимките им във фейсбук...

Ели, ти как разбра, че точно за Валето става въпрос?

# 493
  • Пловдив
Ели, ти как разбра, че точно за Валето става въпрос?

Радка ми се обади

Не бих споделила и злоупотребила с такава клюка,догатка или нещо подобно  Rolling Eyes

# 494

Не мога да повярвам, не може да е истина, не може Господ да е толкова жесток, защо отнема едва започнал, мъничък, крехък, невинен живот!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩООООО?!?!?!

Общи условия

Активация на акаунт