Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 52 089
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Но все пак, към новото оформление да добавиш Нежно цвете,бебе Ангел-роден на 31.08/color]и мрм,бебе-Боян роден на 17.01.2011

Миме, аз ги оправих вчера, по-късно като заспи Рали ще добавя и тези. Мерси,че ми писа, защото вчера се ровичках да търся кога беше родена принцесата на Мечи доста време.

# 61
 Маринка само дано не пропускаме някой newsm78 Mr. Green,че ще станем за резил.

Момичета,знам,че сега са рождените дни на децата,но не ни пречи средата на февруари да се съберем за по едно питие.

Всъщност като се замисля,19.02 се пада петък или 20.02 тогава вече почти ще са минали празненствата на повечето.....вие сте Hug

# 62
Mиме, точно щях да ти пиша за Видето и Маринче. Ако знаеш драсни.

# 63
Видето-бебе Борис на 04.11

Маринче_бебе Антонио на 26.11

Може и бременелките да добавиш,ако имаш време.Но там съм пас как са им термините,Миленка е някъде 19 седмица....ирисчето е сптемврийка,но катпо се включат и прочетат може да ти паснат на лични термините си Peace

# 64
Абе, как ги помниш #Crazy страшна си Hug

# 65
ха-ха Joyти да не  мислиш,че ги помня,знам в кои месеци се раждаха и гледам в другите отчетни hahaha

# 66
Хитруша Hug
Добре че сме ние, да ги изписваме тези 50 страници:)

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРЕТО И НАСЕТО  bouquetДА СА ЗРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО УСМИХНАТИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ И НА АЛЕКС НА ГАНИЧ ДА СА ЗДРАВИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО  bouquet
Мерси на всички, които ми отговориха за ряпата, обезателно ще пробвам, дано ни помогне ooooh!

# 68
  • София
Честит Рожден Ден на Жоро, Наско и Криско!
Да сте здрави и палави, мили деца! Пък родителите ви само да ви се радват Simple Smile

Аз 1ва стр не я гледам - за мен смисъл имат само датите на раждане на децата.. и то веднъж годишно  Joy
Фокси, и според мен каквото направиш сега - това да е... малко други ангажименти имаш, че и красоти да ни твориш... Догодина може пак актуални снимки да сложим.. и май туй е Simple Smile

Малката тъкмо я похвалих пред едни приятели че 2 месеца не е боледувала и вчера цяла нощ кашля, сякаш от секрети... няма темп и дано да я стегнем за 1 седмица, че партита я чакат  bowuu
за Ница похвалих ли се - на 25.03 заминаваме, на 30 се връщаме...
за апартамента ви казах, че за сега оставаме докато не дойдат да ни гонят...
в работата днес си пуснах отпуска до средата на др. месец... Ако ни съкратят - ще се пиша някъде фиктивно, но смятам, че ще си дочакам великия ваучер... Пък дано и курс се заформи...
Иначе последния пирон ми го заби котето - от 2 дни не е ял, днес минах да го видя. Беше кожа и кости, има рани по краката от залежаването.... и направо утре съм записала час при ветеринарката да го прегледа и да каже може ли вкъщи да си угасне или най-добре тя да го приспи...  Толкова ми е мъчно...  Cry

# 69
Наде, край нямат вашите неволи.  Confused Дано нещата започнат да се нареждат малко, по-малко, че то така ...

Я кажи как постигнахте ефекта 2 месеца здрави? Йоан и месец не може да устиска  Sad

# 70
Наде, и Ралица кашля няколко дни само от стичащи се сополи, но от само себе си намаля. Дано и на Белка бързо й се размине. Ти какъв курс ще почваш?

# 71
Честит рожден ден на Наско и Жорко.Мили деца пожелавам ви най-сладките мигове на игра и веселие.На мама Вержи,здрави нерви и безкрайни усмивки.
Честит рожден ден и на Криско и Алекс.Много безгрижно детство.На мамите наздраве.
Аз не пиша много напоследък,ама домашните(свекита) ме ядосват и нямам настроение.Може би нетрябва да им се връзвам,ама понякога не се издържат,стари,изветрели и...............Та така оплаках се,дано да е моментно,че лоша работа.Иначе като цяло сме добре с Маги и ви чета редовно.
Искам да поздравя и всички които съм пропуснала.Да са много здравички и щастливи малките ни деца.

# 72
  • София
Честит рожден ден на Михеле (с малко закъснение и с включване към пожеланието за сестричка и/или колело Simple Smile ) и на днешните рожденници Жорето, Наско и Криско! Пожелавам им много весели игри и умерени пакости!

Разправийката за 1-ва страница беше добра - личи си, че отдавна не е имало някакви по-сериозни конфликти тук Simple Smile Това естствено е майтап - благодарна съм на всички, които отделят от времето си за темите!

За подарък на Мишката не знам - пълна е с играчки, с които не играе. Знам, че ще се зарадва да я заведа в детски център, но ме е страх от вируси...

Наде, бързо да ви приключват неволите! А Ница звучи перфектно!

Бързо оздравяване на болните!
А идеята за по питие е чудесна, дано стане и да успея да се включа!

# 73
Благодаря ви момичета!Ето да се почерпите за здравето на Кристиян

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЕТО И ЖОРКО!

# 74
Първо-да благодаря на всички за пожеланията и да честитя рождения ден на другите ни астрални близначета Алекс и Кристиян!
Бъдете много усмихнати,мили дечица и още повече-здрави!!!!!

Второ-ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ С ТАЯ ПЪРВА СТРАНИЦА!!!! Струва ли си да хабим нерви и да се караме заради нея? Еййй,казах сто пъти,че ще я оправя.Вчера късно вечерта започнах,но нещо се бъгна сайта и не успях да запаметя това,което бях направила.Днес нямах никакво време,затова още нищо не съм направила,но се надявам до вечерта да успея.Сигурна съм,че Дорабела не е изтрила нищо умишлено.Още повече,че за човек,който по принцип не прави това всеки ден,си е доста главозамайващо да види толкова букви,цифри,чертички,запетайки и тем подобни и да не знае кое откъде идва и за кво служи..Аз съм си качвала снимки и картинки от личен сайт.Много ясно,че Дорабела няма да знае къде да ги търси и т.н.
Стига вече караници за глупости! Ама абсолютни глупости са това!
Всички сте прави да се сърдите за нещо.И Миме,не се обиждам,спокойно.Знам,че почти винаги слагам някакви картинки,но го правя единствено ,за да внеса свежест и цвят.Иначе най-лесното е да тропна 50 реда и един колаж и това е.Честно казано винаги съм мислела,че ви харесва,но явно ви е идвало в повече.Сериозно-не се сърдя изобщо.Може и аз да съм се бъгнала...знам ли Laughing Напоследък не се сърдя за нищо Thinking Това нормално ли е всъщност?
Ще се опитам да бъда малко по "дискретна" в оформлението.Ама какво да направя....явно когато оформям първата страничка съм все в цветно настроение..или може да съм си перманентно одухотворена и позитивно настроена..незнам Laughing Или може би съм така защото идва пролетта,а това е любимата ми част от годината и всичко ми е цветно и хубаво (колкото и всъщност да не е)
Споко,бе,девойки,всичко ще е наред.Няма непоправими неща!
Престанете да спорите и си стиснете ръцете,щото (не че ви дреме) ама нищо няма правя повече Crossing Arms Аааааааааааааа Naughty

Айде изказах се.Айде теглете ми сега по една цветуща Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 18:33 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт