Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 52 094
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден на Михеле! Да е жив и здрав, много щастлив и много да радва и слуша мама и тате!
И тук честито на всички рожденници от последните дни! Да са здрави и щастливи!

Вержи ще гледам да ти пратя по-нова снимчица /ако не забравя де newsm78/
Много, ама много са хубави всички дечица, страхотни снимки разгледах Hug
larakroft1 и аз благодаря за инфото, че май и ние ще се възползвам от ф-мата за хлебарките, то сега няма, но като се позатопли и наизлизат, уф настръхвам направо като се сетя миналото лято като имаше Close

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 20:25 от toni_83

# 46
  • София
Честит рожден ден на Михеле!Бисе, да ви е живи здрав малкия рожденник!

Момичета някой давал ли е от тези витамини, поръчах ги за Алекс.
http://www.aloebulgaria.com/index.php?option=com_content&tas … id=39&Itemid=

# 47
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИХЕЛЕЕЕЕЕ!!!
ПОЖЕЛАВАМ МУ СЕСТРИЧКА или в краен случай - колело Simple Smile

Гал, благодаря за предложението  Hug - инженер по телекомуникации съм, но сякаш не ми се ще да се възползвам... поне засега... дано сама успея да се справя...  Thinking

# 48
Здравейте мили мами,
Михел вече е роден /21.30 часа/,
БЛАГОДАРЯ за милите пожелания, ще се постараем и за сестричка, още тази вечер  Grinning!!!
Ще се опитам сега да почерпя ... не се получи ...нямам сили да се ровя и да пробвам ...

Пропуснах ВЧЕРА да честитя на всички пораснали рожденници и техните МАМИ   bouquet
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ОБИЧАТ!!!

Ками, Сияна е невероятна сладурана!!!
Тесори, Мони е явно вече малка госпожица, щом сама си е поискала обички  Wink - голяма да порасне!!!
Еми, чудесен каубой - много голям чаровник, особено с тортата ...!!!

Аз съм болна и съм на АБ, дано не заразя и Михел, но ходя на работа ... влача се по-точно и кашлям жестоко, ще трябва да си направя ряпата и аз ..., затова и не съм се отчитала ...
Иначе днес си имахме малка тортичка и заедно с баби и дядовци отпразнувахме деня, Михел още сутринта получи своя подарък от мама и тати - локомотивче, което свири, пее и свети - няма такава радост в очите на детето ми...
В неделя ще е "голямото" парти с няколко дечица и тогава ще кача повечко снимки.

# 49
Бисе, да ти е жив и здрав! Да бъде чудесно дете и да стане страхотен батко! Hug

# 50
Добро утро!!!!
Да взема да сервирам една закусва в първият ден на м. февруари Flutter

на Насето и Жорето!!!  Щастливо, безгрижно детство изпълнено с мн игри и дестки смях! Фокси, честит празник на цялото семейство!      bouquet

Бисе , успех с бебеправенето и ЧРД на Михеле и от мен малко на патерички!! Да Ви е живо, здраво и мн щастливо детенцето! Flutter

ЧРД и на Сиолина! Сиска, жива, здрава, мн щастлива, обичана мама и съпруга бъди!    bouquet

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 08:22 от ♥ Камелия ♥

# 51
Честит рожден ден на Насето и Жорето и на мама Вержи!

# 52
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Гошко и Наско!!!
Да са живи и здрави,и много послушни

Честит Рожден Ден на Кристиян!
Да е жив и здрав

# 53
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЕТО И ГОШКО! Живи, здрави и много щастливи да са винаги!

А на мама Вержи...

Честит рожден ден и на Михеле! С малко закъснение, но му желая да расте здраво и усмихнато дете!  Heart Eyes

# 54
  • София
Честит рожден ден на Насето и Гошето!Само усмивки да греят на личицата им!Честит празник и на мама Вержи!

Честит рожден ден и на Кристиян!

# 55
Здравейте мили мами,

първо да честитя рождения ден на Михайл (малко на патерица). Бисе да ви е много здрав малкия юнак и да бъде страхотен батко!

Честит рожден ден и на Жорето, Насето и Кристиян. Мили деца пожелавам ви много радостни и изпълнени със смях игри!

Момичета, кажете какви играчки получиха ецата ви за рожденните си дни. Аз все още се чудя какво да купим на Йоан. Има толкова много играчки, с които дори не играе, но пък само играчката ще му донесе радост.

# 56
Честит рожден ден на Михеле и от мен малко на патерички,нека бъде здрав и съвсем скоро да стане батко!

Честит рожден ден на Насето и Гошко,бъдете здрави за радост на мама и тати!!!

Чесит 2рожден ден и на Криско,бъди здрав и много щастлив!

# 57
Чести рожден ден на Алекс на Гея,нека расте здрав и много щастлив.Ганич,надявам се да сте здрави за празненството тази година Hug

Ама гоялма драма с тези линкове вчера,май бая скучно ни е станало в темата ,че да отделяме толкова внимание ooooh!и то когато някой си е направил труда да се опита да позачисти излишни работи.С риск да обидя Фокси(оценявам труда ти_),но мисля,че вече е илишно да си го хвърляш.Почти не пишем,много е красива ппърва страничка,но вярвам повечето я подминават.ч

Но все пак, към новото оформление да добавиш Нежно цвете,бебе Ангел-роден на 31.08/color]и мрм,бебе-Боян роден на 17.01.2011

Само да подчертая-когато можеш,нямаме бърза работа пък и хич не си длъжна да се занимаваш  bouquet
Много е яка тортата на 1 страничка Grinning

Десика, ние на Мая ще и купим мики мауса дето говори и пее.Но тя го обожава(детското).

# 58
  • Пловдив
Миме,това че ти подминаваш първа страница не значи,че всички го правят.Аз също можех да си направя великия труд да изтрия всичко,но не съм го направила,защото не смятам,че това е начина.Когато не си създал нещо не е редно да го триеш-поне според мен.Съвсем нормално изразих мнение,че е по-добре със старите линкове и т.н както си беше.

Ясно е,че всички не мислим еднакво обаче

# 59
Ели,аз също гледам първа страничка,или по скоро на децата снимките,но разните му там картинки,тях мисля за излишни и исках да се махнат(коледните).Не ме разбирай погрешно,просто тона към Марина беше груб Peaceа тя не го е направила с лошо...както и да е ,не ми се влиза в излишни обяснения.

Общи условия

Активация на акаунт