Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 52 309
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Фокси, всичко ще е наред Praynig  Hug

# 646
на 10 март ще е....сега разбрах..

# 647
Вержи,всичко ще е наред,,не си мисли лоши неща Hug

# 648
Фокси,знаеш,че всички ще сме с вас на 10 март и ще се молим и вярваме,че операцията ще мине успешно  Hug Hug Hug

# 649
  • в сърцето на един мъж...
Вержи, всичко ще е наред Hug

# 650
Бе то уж е безобидна операция,но все пак...
Елфи,а Таничка защо е била под пълна упойка за ръчичката?

# 651
Фокси, ще стискаме палци. Не те виждам как ще изкараш до 10-ти ... по-рано не може ли?

# 652
Фокси, ще стискаме палци. Не те виждам как ще изкараш до 10-ти ... по-рано не може ли?

Ами вероятно не е можело..Боян ми се обади след като е минал прегледа и каза,че сега отивал,за да видят кога има свободни дати за операция...Оказало се,че има чак за 10-ти.
И аз не се виждам как ще изкарам,ама трябва да се стегна малко..

# 653
  • Пловдив

защото трябваше да се намества костта,а това е много болезнено
тя нямаше и да стои мирна,де
което също е голям проблем за правилното намества на костта
та го правят с пълна упойка,за да работи спокойно ортопеда и детето да не се травмира

# 654

защото трябваше да се намества костта,а това е много болезнено
тя нямаше и да стои мирна,де
което също е голям проблем за правилното намества на костта
та го правят с пълна упойка,за да работи спокойно ортопеда и детето да не се травмира

Аха,разбрах.

# 655
Фокси,при планова операция не би трябвало да има проблем-не се притеснявай
Наистина, Фокси, вашата операция е планова, опитай да не се страхуваш. Ето виждаш и съпругът на Радка казва "Аз вярвам на лекарите" , но в техния случай, за нещастие, нещата са се развили ужасно бързо. Ако имаше малко повече време...... Много ми е мъчно, такова хубаво детенце.... Почивай в мир, детенце Flowers Rose Flowers Rose

Мислех си, че ако съберем някаква сума, тя може да се използва за една кампания за разследване на случая, за адвокати, за медии, нещо такова.

# 656
Фокси, всичко ще бъде наред! Ще стискаме палци!

# 657
  • в сърцето на един мъж...
Червеношийка, не е така - те са имали 3 часа през които е трябвало да направят изследвания, а не да му вливат системи Close Ако бяха пуснали изследвания, ако бяха внимавали, че това дете има сложна анамнеза, може би нещата нямаше да се развият така Sad
А за парите, аз си мислех, ако наистина се съгласи някой от адвокатите да поеме случая, можем да ги дадем за хонорар.

# 658
  • София
Фокси ще стискаме палци на 10.Всичко ще е наред,вярвай в това.В нашата страна е почти невъзможно да накажеш лекар по юридически начин ,дано този път успеем.

# 659
аз сега подразбрах,че операцията всъщност ще е на 11-ти,а на 10-ти ще ни приемат...

Общи условия

Активация на акаунт