Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 52 087
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
 Този клип на първа страница....ще ми се пръсне сърцето.....Днес се страхувам от всичко.

# 661
фокси, всичко ще мине добре убедена съм.
Момичета и аз не мисля че даването на пари на ръка е много удачно , но това с наемането на адвокат е добра идея, но разбира се трябва да е и със съгласието на Радка и Пешо.Също така не знам и дали точно тези дни трябва да ги безпокоим , не ме разбирайте погрешно , но утре трябваше да е един радостен ден за тях , а вместо това... Cry болката ще е още по голяма Cry

# 662
Вержи,всичко ще е наред!Ела малко на скайпа.

# 663
  • София
Почивай в мир малко ангелче!

# 664
Клипа ме довърши днес.Нямам сили вече да влизам тук,да чета,да рева и да страдам.ЗАщо се случва всичко това,защо на нашите деца,защо?

# 665
Гея, съгласна съм, че е трябвало веднага да направят изследвания, а не само една система. В Англия в една най-обикновена клиника се правят един куп изследвания на котки, хамстери и т.н- рентген, кръвна картина, биохимия, че даже и ядрено-магнитен резонанс, а тук няма одеала за пациентите.  Close Обаче явно лекарката не е очаквала, че детето е в такова сериозно състояние. Не я оправдавам изобщо, не ме разбирайте погрешно, но колкото повече мисля, по-заплетено ми се струва всичко. Имам чувството, че има нещо неизяснено, да не би детенцето да е погълнало някаква увреждаща субстанция, нещо с некротизиращо действие или и аз не знам, без да са разбрали родителите. Просто се чудя каква е тази "чревна инфекция"? Ако е било ротавирус, който при малките е много опасен и действа много изтощаващо пак ще има поне ден - ден и половина време да се разбере, че нещо се случва. А това са3- 4 -5 часа, в които състоянието е станало вече хирургично. Може да бяха оперирали и пак да се беше стигнало до тук, а може би сега щеше да е добре Валето. Това не значи, че е трябвало да стоят със скръстени ръце и да си пият спокойно кафето. Знам, сега ще ме нападнете, за начина по който разсъждавам. Пак ви казвам, не оправдавам бездействието на лекарите, трябвало е да се борят до последно. Каквото и да говорим, няма смисъл, жалко за Валето.

# 666
  • Пловдив
4erveno6iika,ти разсъждаваш и професионална,и емоционално,което е нормално.Не те упреквам.

За събирането на пари-на мен ми се вижда добра идея.Знаете,че адвокатите про боно не работят.Идеята е да поемат със събраните пари част от разходите по делото.Не мисля,че ще се засегнат.Без пари нищо няма да стане.
Иначе ние с тези пари поемем адвокатския хонорар също е добре.Но ще знаем ли кой е адвокат?Кога и къде се срещат.Или и от тях ще иска пари.Стават и такива неща.
Според мен е добре те да имат финансовата свобода да движат нещата

# 667
  • в сърцето на един мъж...
До колкото разбрах, Валето е получил перитонит. Нали знаеш колко бързо се развива това нещо, да не говорим при малко дете, което все пак е боледувало много и е предразположено към такива проблеми.

# 668
Нямам сили да изгледам клипа Фокси. Cry Cry Cry

# 669
Аз мисля, че трябва да дадем малко време на Радето..... След като е събрала сили да се обади на Ели, ще го направи пак и тогава ще видим с какво и как да й помогнем.

# 670
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, разбирам, че всички сме разстроени, че е трудно, но си мислех - все пак Пешо е говорил с журналисти. Много е важно да се говори с него, за да е види какво може да се помогне. Защото смятам, че нито аутопсията е направена както трябва, нито са го лекували както трябва. И колкото повече се бавят нещата, толкова по-голяма е вероятността да се покрият нещата и да не получат възмездие.

# 671
Момичета, съгласна съм с вас и с това, че трябва да се търси справедливост. Но най-важното е да постъпим максимално дискретно. Ситуаицията е толкова сложна, особенно за родителите. Представете си ние като странични хора как преживяваме тази загуба, а какво остава за Радето и Пешо.
Аз не мога да се оттърся, просто не знам възможно ли е? А снимките на това малко, беззащитно дете ме съсипват още повече. Толкова щастлив и здрав изглежда, как може за миг всичко да се преобърне?

# 672
Извинявам се, че нахлувам в темата ви,
но искам да изкажа най-искрените си съболезнования на родителите и близките на Валентин.

Почивай в мир мило детенце, ти си в един по-добър свят,
свят без болка изпълнен с детски смях и застлан с райски цветя.
 Flowers Rose Flowers Rose

На поляна зелена и пълна с живот,
те играят щастливи - в море от любов.
И смехът им разпръсква се в златни криле
и полита в безкрайното синьо небе.
Те са малки и бели - деца в светлина,
непорочни и чисти - със бяла душа.
Те не знаят какво е болка, и страх
от преминала вечност на другия бряг.
"Мила мамо, пазя твоите обич и плам
и ги нося в сърцето си тук. И не знам
пак кога ще те видя, но ще дойдеш при мен
и ще бъдеш пак заедно, мамо, със мен."
"Виждаш ли, мамо - рисунка с бои -
толкова цветни, пълни с мечти.
Има слънце, трева и поток -
аз загубих ги, мамо, във моя живот.
Нарисувах за тебе море и цветя -
пъстра, весела, нежна дъга.
За да имаш частица от мен – не плачи,
а отново усмивка сега ми дари".
"Татко, татко, не гледай с тъга -
колелото си карам щастлив - и сега
пак те виждам, но тъжен и свит.
Не плачи - аз съм в свят по-красив.
Няма мрачно и тъжно небе,
няма болка във мойто сърце.
Само липсваш ми. В нощния мрак
да се гушна сънено в теб, искам пак".
"Мили мамо и татко, седя
на поляната пъстра и пиша писма -
и до вас, и до баба и дядо дори:
Не покривайте с мъка реални мечти.
Посадете за мен пак червени цветя -
ще поникнат красиви и с ЖИВА душа.
В цветовете им нежни ще виждате мен
и ще бъдем пак заедно - във ВАШИЯ ден."
"Пред усмихната снимка, мамо, тъжиш
и сълзите ти капят. Със болка редиш
думи страдащи, думи на гняв
и отчаяна търсиш спасителен бряг.
Не в земята съм, мамо, сега –
не навеждай разплакана твойта глава.
Погледни във небето - ще видиш за миг
във луната изгряла детския лик.
Не плачи, положи уморена глава
на зелената, мека и росна трева.
Ще се гушна до теб и ще бъдем сами -
ще целуваш със обич пак моите очи."

На поляна зелена и пълна с живот
те играят щастливи - в море от любов.
И смехът им разпръсква се в златни криле
и полита в безкрайното синьо небе.

Това е за теб мило Вале, от мен
                                                       мама на две ангелчета като теб .........

# 673
И аз от вчера мисля...Наистина трябва да говорим с Радка и Пешо,или дори да е само с Пешо,но трябва да им обясним какво се опитваме да направим и да искаме тяхното съгласие конкретно за техния случай.Защото знаете,че работата ще стане сериозна,ще се намесят медиите (вероятно),ще искат да говорят с тях..А не сме сигурни,че Радето изобщо ще е готова за нещо такова....

Г-жа Нервакова ,подкосиха ми се краката... Съжалявам и за твоите дечица... Cry

# 674
  • София
Да, и аз мисля, че с Петър трябва да се направи опит да се говори, щом е събрал сили да говори с журналисти... Но пък и Десика е права, че ще е ужасно да натрапваме каквото и да е.
И аз не мога да изгледам клипа... Sad
Червеношийка, не те упреквам че се опитваш да си обясниш как се е стигнало да тази трагедия от медицинска гледна точка -тези обяснения във вестниците изобщо не са ясни, въпреки че са писани с цел оневиняване на изродите в болницата.

Фокси, всичко ще бъде наред!

Общи условия

Активация на акаунт