Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 825
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Ебаси в каква държава живеем мам*а му...кви са тия лекари-те нямат ли деца???
Мир на праха на прекрасното момченце,и дано родителите са много силни,това нещо едва ли се преживява...  Flowers Rose

# 676
Един голям поклон пред съпричастността на всички, каквото и да ви коства това... Вярвам, че всички тези мисли и сили стигат до Валето и семейството  му...

# 677
Божичко как е възможно!Случайно прочетох на аватара на Линката....
Дано близките на Валето скоро успеят да утешат мъката си...боли ме само при мисълта за мъката им Cry
Моите искрени съболезнования! Praynig

# 678
Вержи, всичко ще бъде наред, не се притеснявай Peace
И аз не можах да изгледам клипчето Cry Cryмного ми е мъчно Cry Sad

# 679
Влизам от името на Августинки 2009, за да изразя съпричастността ни към болката на родителите на Валенцето! Господ да им дава сила, за да могат да преодолеят този голям удар. Сега детето е в един по - добър свят, но за съжаление това не намалява тъгата. Като родители сме съпричастни с цялото си сърце и изказваме готовността си да бъдем в подкрепа на всяко нещо, което се предприете от тук нататък.Не бива децата ни да си отиват по такъв нелеп начин.
Още веднъж - нашата подкрепа е безусловна.

# 680
И аз мисля, че не трябва да се отлага разговора за по-късно. Струва ми се, че ще е добре да знаят,  колко много хора са зад тях, готови да помогнат и то не само на думи.

# 681
Момичета аз си мисля че след като мъжа на Радето е говорил със журналисти,те са готови да търсят сметка за станалото но им трябва подкрепа..ако можем да я дадем!това е моето мнение,нека не се чувстват предадени ,забравени.Ако кажат да остваим нещата така...ще го направим колкото и да ни боли, това е тяхно решение>
Прочетох една майка какво е написла и ме разтърси,помолих я да ми даде правото да го напиша тук..Публикувана от: mia_aurora
Вмъкни Цитат
Добро утро..добро ли е не  е ли добро не знам..така е поздрава...Не е добро защото за пореден път си отиде едно дете,една малка душичка,седмица преди да духне двете свещички в/у тората за рождения си ден...за пореден път заради лекарска немърливост...добро е утрото защото за метри от мен спи смисъла на моя живот,спи моето прекрасно дете,моето сърце,моята душа...добро е утрото защото го имам това прекрасно дете,защото след малко ще се събуди,ще ми се усмихне,ще протегне ръчички към мен и ще ме гушне...
Но за онази мама която загуби най-ценното нещо своето дете нито това нито следващото утро няма да е добро...
Аз вчера от изказах съболезнованя с ноемврийския ник от името на васички нас,и мисля сега пак с него да им пиша че сме до тях и каквото и да решът че ще ги подкрепим.Защото не искам аз или която и да е една от вас да е на мястото на тази жена - Ради.Защото онази нощ когато чакахме пред СПЕШЕН кабинет 40мин. а Мишко беше с 39 и от горе Т. се молех всяка секунда се молех да не направи гърч...Във февруарската тема една от майките е писала за сестра си която завела детето в б-ца и сестрата там и е каззала - какво отношение чакате на мен ми плащат 2,50 лв за нощен труд  а вие ми задавате въпроси...До кога ще позволяваме да имат такова отношение към децата ни и към нас...тези хора забравиха Хипократовата клетва която са дали,тези хора забравиха защо са искали да учат и работят като лекари,сестри..забравили са че са имали мечта да помагат на хората...те ни виждат като банкноти..за съжаление така виждат и децата ни...Защото всеки в Бг се е озлобил,защото никой не  се поставя на мястото на другия...защото те не се замислят ами ако това е моето дете,ако това е моето внуче..ще искам ли някой да го остави ей така на произвола...а защо изобщо трябва да го мислят това,не,те трябва да работят да помагат ,да лекуват не-защото ами това можеше да е  моето дете,а-защото искам да помогна,учех за това,заклех се в това да помагам на нужадещия се от мен човек.
Както писа Кло във ФБ те свикнаха да им плащаме за да си вършат работата,а ние свикнахме че ако не бутнем някой лев няма да ни обърнат внимамние.Ами като не сте доволни от заплатите тогава поне не убивайте децата ни,напуснете махнете се,отидете да работите нещо за повече пари,за много повече,напълнете си задниците с пари..и щастливи ли ще сте...Не мога да разбера тази човешка черта щом нещо не ти е на кеф си го изкарай на другия нека и на него да не му е добре..Ако продавате домати и не ви устройва цената 2,50лв. се ядосвайте,хвърлете доматите,откажете се,вдигнете цената..каквото и да е...но това са човешки животи...не можеш да кажеш ми плащат ми 2,50 и идвам и си пафкам по цял ден и се моткам  по цял ден и не ми е еня че детето не е добре,и че майката ме моли със сълзи на очи...ааа за 2,50 какво искаш...да мрът децата това е нашия протест към управялващите да видят че няма да си вършим работата докато не ни увеличат заплатите...
Господи....до къде стихгнаха хората...за пари..да убиваме,измъчваме...къде остана човешкото,доброто,усмивката...Къде си сложихте сърцата...вкутия в къщи,заключена..използвайте сърцата си хора,за Бога използвайте ги...отнасяйте се с хората така както искате другите да се отнасят с вас...
Боли ме ...боли ме от злобата...от материализма...

Извинете ме за дългия пост...спам за някой..и с правописни грешки сигурно..но не мога да си представя че аз можех да съм на мястото на тази жена...че ще погледна в кошарката и там няма да видя спящото си дете..защото някой не иска да го лекува т.к му плащат само някакви си 2,50...

# 682
Аз съм от Септември, 2009 - всички скърбим Cry. Няма да има майка от нас, която да не подкрепи родителите, каквото и да решат! Прегръщам ви силно. Няма смисъл да казвам, че не мога да спра сълзите си за това чудесно малко момче! Едно от нашите деца!  Cry

# 683
 Flowers Rose Flowers Rose Мило детенце, почивай в мир...  Praynig

Потресена съм и не мога да се осъзная цял ден...Защо се случват такива трагедии, защо...

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 19:16 от tаnka80

# 684
Прочетох страшното днес на обяд и нямах сили да пиша..............Страшно е.........ужасно еее...........
Бог да пази децата ни от "лекари"!
Мило детеце, почивай в мир.
Мили родители, прегръщам Ви силно!..............
Не мога да пиша повече.............

# 685
  • Пловдив
Момичета,говорих с Радето.

Тя иска да нацелувате децата си,да не се карате с мъжете и свекървите си.В темата също да няма дразги.Да се радваме на всеки миг щастие,близост,приятелство,защото утре може да го няма.
Утре ще носят тортичка на Валето.Тя ходи с Пешо на работа,за да не е сама и да се разсейва.Опитва се да продължи напред.Засега е в отпуска от нейната работа.Миличката звучи с една идейка по-добре  Praynig
Каза,че всички много ни обича и когато събере сили ще се включи

Радка честити рождения ден на пчеличката Мая

В момента се води разследване.Пратена е тройна експертиза в София,която отнемала доста време.Дело още не е заведено,а и трябвало да се види какво ще покаже разследването.Ще поддържаме връзка как се случват нещата.Кога ще се заведе дело,за да се действа по това,което сме решили

Предадох и преградки от всички нас,че всички скърбим ужасно много.Че искаме да инициараме медиен отзвук,петиция.Че всички сме решени нещата да не се потулят и всички заставаме зад нея

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 20:53 от Elfita

# 686
Момечета,говорих с Радето.

Тя иска да нацелувате децата си,да не се карате с мъжете и свекървите си.В темата също да няма дразни.Да се радваме на всеки миг щастие,близост,приятелство,защото утре може да го няма.
Утре ще носят тортичка на Валето.Тя ходи с Пешо на работа,за да не е сама и да се разсейва.Опитва се да продължи напред.Засега е в отпуска от нейната работа.Миличката звучи с една идейка по-добре  Praynig

Радка честити рождения ден на пчеличката Мая

Ето,виждате ли...у нея все още е останал позитивизъм. Милата!!! Не е бясна на целия свят, не мрази всички,а простичко ни съветва всичко това,защото тя НАИСТИНА е разбрала,че всичко останало е бял кахър..
Ох още щях да пиша...но хем си отдъхвам малко,че Радето лека-полека се оправя,хем ми е мъчно..
Даже е запомнила,че Майчето има РД днес Sad
Незнам какво повече да кажа..Много е силна..много!
Ели,ти за кога искаш онова,за което ме помоли?

# 687
  • Пловдив
Фокси,ако може за тази вечер.Обаче ако не можеш,аз ще си разпечатам както си е така и пак ще стане
Аз късно ти казах,така че не се притеснявай,че не можеш

# 688
Нямах сили дори да изгледам целия клип на това прекрасно, красиво, невинно създание Вальо!  cry Нямам сили да изразя скръбта и недоумението си от случващото се в БГ, както и за точните причини защо нашият Господ вместо мутрите, убийците и крадците, прибира техните невинни жертви! Откакто прочетох за трагедията на това клето семейство, пък и с оглед на заливащите ни през последните месеци подобни новини, не спирам да мисля ... за детенцето си. Благодарна съм, че я има, че е здрава и се моля на Господ винаги да е такава, защото не знам иначе как аз бих оживяла. Целувайте и обгръщайте с всички сили дечицата си, четете им приказки за лека нощ, казвайте им постоянно колко ги обичате. Нека лудуват и падат, а после да стават, да са здрави и обичани от все сърце! Относно даването на гласност на случая: аз съм журналист в ТВ Европа. За съжаление все още съм в отпуск по майчинство и съответно в момента малко безгласна буква, но телевизията има клон в Пловдив (да не кажа, че е пловдивска). Убедена съм, че ако някой има желание, би могъл да ги потърси. Сигурна съм, че ще откликнат. Бих могла (на лични) да съдействам с контакт.

Поклон пред светлата ти памет, Валенце!  Flowers Rose Flowers Rose

# 689
Не знам какво да напиша,днес ми беше много труден ден.Разкъсвах се от чувства,нощес правих торта и през цялото време ревах върху нея,нарекох я за Валето...това е.

Общи условия

Активация на акаунт