Мир на праха на прекрасното момченце,и дано родителите са много силни,това нещо едва ли се преживява...

Нямам сили да изразя скръбта и недоумението си от случващото се в БГ, както и за точните причини защо нашият Господ вместо мутрите, убийците и крадците, прибира техните невинни жертви! Откакто прочетох за трагедията на това клето семейство, пък и с оглед на заливащите ни през последните месеци подобни новини, не спирам да мисля ... за детенцето си. Благодарна съм, че я има, че е здрава и се моля на Господ винаги да е такава, защото не знам иначе как аз бих оживяла. Целувайте и обгръщайте с всички сили дечицата си, четете им приказки за лека нощ, казвайте им постоянно колко ги обичате. Нека лудуват и падат, а после да стават, да са здрави и обичани от все сърце! Относно даването на гласност на случая: аз съм журналист в ТВ Европа. За съжаление все още съм в отпуск по майчинство и съответно в момента малко безгласна буква, но телевизията има клон в Пловдив (да не кажа, че е пловдивска). Убедена съм, че ако някой има желание, би могъл да ги потърси. Сигурна съм, че ще откликнат. Бих могла (на лични) да съдействам с контакт.