Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 822
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Миме  action032

# 691
Ели,за тази вечер ще е готово.Щом ти трябва за утре,веднага се заемам.Досега не успях да свърша нищо,защото трябваше да сготвя,но сега ще го направя!

# 692
Аз съм от Януарки 2009...
Не знам защо точно влизам, не знам какво да напиша...
Знам, че всъщност нищо вече няма да е същото за родителите и близките на това сладко момченце...  Cry

Моите съболезнования на родителите...  Flowers Rose

С вас съм, момичета, дайте кураж на майката и семейството на Валенцето и дано съумеят да продължат напред... макар и с празни сърца...

Почивай в мир, мило дете Flowers Rose

# 693
  • в сърцето на един мъж...
Миме Hug Гушни Майчето от нас, прегърнете я и заедно духнете свещичката и се помолете за Валето! Помолете се за това, Бог да го пази и закриля, да го води и да пази Радето и Пешо! Остави едно парченце за мъничката душичка, нека да я опита... А утре сутрин, нека всички се помолим за Валето Cry

# 694
Момичета благодаря ви за моралната подкрепа.трудно е ,но не измъчвайте дечицата си-радвайте им се,прегръщайте ги,казвайте им колко ги обичате.
Аз и всички около мен някакси ще придължим.,може би,мина цяла седмица,но като че ли е цяла вечност.крепи ни спомена и че всяка вечер го сънуваме,ходенето сутрин при него,утешаваме се взаимно.Днес му поръчахме торта,както Ели каза,взехме и мартеничка.

Вержи,всичко ще е наред с Насето(дано пак не ги объркам с Жорето).Не съм бясна на целия свят -обичам децата ви като мои,както вие обичахте Валето.Мерси,за 1 страничка,знаех че ще го направиш мила.

Миме,цункай пчеличката от мен.

Ели,мерси за всичко,както и на всички ви.обичам ви.

# 695
Раде, много силно те прегръщам Cry newsm45 Ние сме с теб!

# 696
  • в сърцето на един мъж...
Раденце Cry Нямам думи, но знай, винаги ще помагаме и ще ви подкрепяме, за всичко! Кажи му... ох, кажи му, че ни е мъчно за него  Cry

# 697
Раде,  Hug  Cry С каквото можем, ще помагаме, само кажи!

# 698
Раденце,прегръщам те мила и теб и Пешо и всички ваши близки.Кажи му утре,че всички много го обичаме и ще е вечно в нашите сърца.

Гея,аз до голямата направих малка,тя е неговото парченце Cry

# 699
 Cry

Радеееееее Cry Разбира се,че щях да го направя.Ще направя..както аз ,така и всички останали,каквото поискаш.От каквото имаш нужда ние сме насреща.

# 700
Раде, тук сме мила! Кураж! Късмет! Бог да е  вас, а Вальо да ви помага от небето.
Всяка вечер като си лягаш си поглеждай някоя звездичка, това е Вальо, който ти се усмихва.
Сутрин слънцето, е неговата прегръдка...Синьото небе са засмените му очички. Той е навсякъде около теб. Заради него се опитай да не плачеш.
Прегръщам те силно, ако мога с нещо да помогна, насреща съм.
Прекланям се пред духа ти!!!!
Утре ще вържа мартеничка и за Вальо.

# 701
Раде, много силно те прегръщам теб и цялото ви семейство.Не знам как ще прозвучи , но се възхищавам на позитивизма ти, въпреки всичко ти не тъиш омраза към света .
Нека всички утре запалим по една свещ в памет на Валето и се помолим за неговата душичка Praynig

# 702
  • Fort Worth, TX
Поклон мила майчице.Нека детенцето ви почива в мир. Praynig

# 703
  • София
Раде, прегръщам те много силно! Кажи му, че ни липсва ужасно:(.
Ако можем да направим нещо, каквото и да е, само кажи Hug
Утре ще запаля свещ за малката ни звездичка.

# 704
Раде, прегръщам ви силно и моля те запази тази вяра доколкото е възможно. Прекланям се пред теб и знай, че може да разчиташ на нас!

Общи условия

Активация на акаунт