Почивай в мир Валенце-февруарченце!

• 51 797
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Да се обадя и аз че сме добре засега, малко сополив рожденникът и кашля, но то болестите край нямат.
 Дамян навърши 2 г. на 21.02. , но ще духаме свещичките днес, така че още нямам снимков материал.

Честито на всички февруарчета, скъпите ни те.

# 406
Здравейте,

Маринка, за памперса не мога д апомогна. След като Рали ходи само на гърне, а не в тоалетна, май ще е най-добре да й сложиш памперс или да я изчакаш да се изпишка и там да я преобличаш.
Трябва сама да прецениш какво да правиш според обстановката.

Дани, къде се загуби???? Прави ми впечатление, че как някой започне работа и изчезва от хоризонта особенно ако няма опция да чете форума от работа (както мен  Embarassed)

Наде, гласувам за Спа-ден, уикенд. Страхотно ми се вижда, релаксиращо и далеч от мъже.
Моя приятелка подготвяше моминско парти и бяха измислили много оригинални игри. Знам, че повечето идеи бяха дадени от момичета , които учат или работят в Щатите. Така, че порови се из чуждите сайтове, може да намериш някоя друга хубава идея.
Определено не ме печели опцията в бар с лъскави и напудрени мъжорля  Confused

Много са ми интересни снимките на всички дечица. И колкото повече ги гледам, толкова повече осъзнавам, че ние вече си имаме пораснали дечица и че в тях няма нищо бебешко. Как бързо лети времето   Whistling

Мечи, търси връзки и познати за държавна градина или ясла. Поразпитай тук там, ако имате близо иди и се премоли, стани спонсор. Знам,че всяка директорка може да приема до определен брой деца без класиране, по някакви други причини.

# 407
*hope, dessi06, larakroft1, wondertedy7, Рися, ^desika^

ето на това му казвам активност. Момичета хайде разпишете се, нека не ви изброявам, но две от вас, със сигурност, от доста време не са драсвали и ред.  Wink

# 408
Привет,
Деска - де го чукнеш - де се пука - аз се разписвам  Laughing
Мечи, не помня дали съм ти казвала, но със сигурност знам, че заболяването на Мишо /таласемията/ е такова, с което има по-голям брой точки през системата за детските градини - т.нар. СОП и би трябвало безпроблемно да го приемат в държавно ОДЗ, защото ще е по друг ред. Непременно трябва да проучиш нещата. Ще ти пиша на лични каквото знам.
Браво на Дани за мерките и теглилките!!! С Мишо ще се справиш  Wink ще ти дам 1-2 идейки за играчки.

Наде, и мен ме разби с това за моминското парти, никога не са ми идвали нито една от идеите ти и като изкючим бара с голи мъже, другото е готино.

Иглика, приятно тържество - и после да ни покажеш порасналото юначе!!!

# 409
  • София
И аз да се разпиша  Blush

Честит рожден ден на всички сладури, които съм пропуснала , а те на са малко  Blush

Ами Деси, на линия съм в момента, защото Алекс е болен и сме вкъщи.Следобед ще го водя на лекар.Има температура, но не непрекъснато, кашля и сополки.Дано не се оправи и не се налага пак антибиотик, защото ще стане всеки месец.Вчера сутрин го гледа баща ми , но не може да се спрявя и затова днес съм болнични.
Иначе работата горе долу върви, трудно е , но ще свикна.

Хубава срещичка сте си спретнали, хайде пак.

Засега толкова, после може пак да драсна някой ред.

Ири, много съжалявам  Hug

# 410
Привет, притесненията ми за пишкането на чуждо място бяха безсмислени. Изпишка се в тоалетната и нямахме никакви проблеми.

Дани, бързо оздравяване и без антибиотик!

Деска, и аз ще се затрия като почна работа - там почти няма страница, която да се отваря #Cussing out

# 411
Дани, дано този път всичко мине бързо и без усложнения. Стискам палци всичките ни дечица да са здрави, че ми омръзна вече от тия болести.

Маринка, браво за тоалетната. Дано имате напредък с махането на памперса.

Аз нещо пак се вкарвам в някакви филми. Йоан тази седмица го водим при леля му и баба му и те го гледат. Но от вчера им се струвал леко топал на моменти и каот му измерят температурата 37.2-37.3. Слагат го да спи, след 10-15 мин я мерят пак и 36.2- до 36.5.
Възможно ли е да се загрява нещо като лудуват с братовчед му, или от това, че като го водим там го обличаме доста по-дебело, че не всички стаи им се отопляват.
Уф, не знам с тия негови болести и температури всичко ми се вижда притеснително. Иначе на пръв поглед изглежда здрав, засега няма сополи, секрети, кашлица, нищо.

# 412
Деси слушам и изпълнявам  Grinning

И тъй като така и така съм тръгнала да пиша да взема да ви почерпя за одъртяването ми  Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 08:38 от wondertedy7

# 413
Привет Hug

TЕДИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАЛКА УСМИХНАТА И ГОТИНА.и един подарък от мен,спа с бира Joy

ЧЕСТИТ 2 РОЖДЕН ДЕН НА СТЛИЯН,СИМОНА И СИЯНА от вчера,бъдете здрави мили деца,щастливи и много гушкливи! Heart Eyes  bouquet

ЧЕСТИТ 2 РОЖДЕН ДЕН НА НЕВЕНА,нека расте здрава и много щастлива !

Дани, дано да се оправя Алекс бързо Hug,а за среща ми предлагайте кога да е следващата и сме на линия,но викам да изберем място където не сме били до сега newsm78

Предната вечер в нас голям купон настана,пием си с Любо по една бира някъде към 1.30 и си мислим,че децата спят...и по едно време се чува от бебефона,"еййй капаки(мая така казва на брат и ),а той отговаря''грррррр,ииии,ааааааааааа,оооооооооооооооо".Влизаме тя седнала в нейния креват той се завъртял на една страна и си лафят hahahaголям купон,ми като се разиграха та до 3 в спалнята ни беше дискотека Mr. Green

Наде, идейката с домашното парти на мен най-ми допада,казваш,че момичерто е още кърмачка и мисля,че няма да оцени спато както трябва..масац,цица,масаж,цица....аз поне на това не му викам пълноценна почивка.Виж ако има на кого да остави бебето и друго нещо.Ама ти имаш талант, за организация...ако ще ме заведеш и мен на спа да те поканя за кума Laughing

Маринче, добре ,че писа за Силвето.Нещо се бях притеснила,че нали и на срещата не дойде newsm78

Миме,ВИде, все забравям да пиша,ама какви са тея ваште мъже,не можели с децата сами,а като ги правеха някой помагаше ли им Twisted Evilи чак тишина им осигурявате....я малко стегнация,като са искали породени ще помагат,пЪк Crossing Arms

ОХ,много писах,заболяха ме очите,останете си със здраве Heart Eyes

# 414
  • София
Tedy, честит рожден ден, желая ти здраве и много усмивки!

# 415
Маринка, браво за тоалетната. Дано имате напредък с махането на памперса.

Деска, ние го махнахме, и вече сме по гащи (дори когато спи), просто се притеснявах дали ще иска на чуждо място да пишка.

Миме, твоите мушмороци от сега се стягат за среднощни купони, а? Laughing

# 416
  • София

Ееее, след 40 минути зверски усилия успях да кача снимки и пак са с различна големина:shock:. Много съм смотана! Както и да е... Супер сладки са ни февруарчетата и наистина разликата е огромна Simple Smile Сега какви са човечета Simple Smile

Да са здравички, весели и щастливи днешните празнуващи малки и големи!!!

Дани, бързо оздравяване на малкия!
Десика, може да е от лудуването,не се притеснявай!
Мишката пак е с хрема от вчера. Подозирам, че братовчедка и я зарази, защото не е излизала и не се е виждала с никого. В неделята празнувахме пак рд и изрично питах и молих да са здрави гостите, всички се заклеха, че са в перфектно здраве. Явно сополи течащи като река не трябва да се отразяват #2gunfire. Много се нервирам! Пак трябва да се крия с малкия и да се параноясвам.

Айде, че ме викат

# 417
  • София
Честит Рожден Ден на Невена на блуберигърл Simple Smile
Честит Рожден Ден и на Теди  Hug Вашето семейство мно'о спешъл Simple Smile А както сте си заплюли и февруарски зет, направо цяла година трябва да работите за тоя уж къс месец Wink

За булката - тя е кърмачка, но детенце е вече на 1г. и 2м, т.е. не са скачени вече Simple Smile Освен това каквото и да избера /ще си я питам нея директно... по-добре доволна отколкото изненадада, но неприятно Simple Smile/ ще я водя без детето - има си баби, БАЩА! Simple Smile Да се оправят Simple Smile

Много са ни се разхубавили дечицата, направо да не повярва човек, че е възможно Heart Eyes

Марина, браво за памперса! Дори да имате пропуски от време на време, смятам, че сте прекрачили вече Simple Smile

# 418
  • в гората
 Наде, само набързо да се изкажа по твоята тема.Сестра ми миналата година прави моминско парти на своя приятелка - събраха са няколко момичета (около 10) и я заведоха на хотелче някъде около Кюстендил, като цялата организация беше изненада за бъдещата булка (бяха я излъгали, че отиват да вземат някакво специално вино) та получи им се много добре в крайна сметка.
 После ще пиша пак, че Тодор се качи върху мен  Crazy.

Теди, Честит празник!ЧРД и на астралната ти близначка Невена!Да сте много здрави и щастливи!!

# 419
  • София
Наде, размечтах се за спа уикенд и аз.

Дорабела, браво за памперса! И Мишката от 3 дена вкъщи е без, ама като спи и навън не смея. А нощния как махнахте?

Общи условия

Активация на акаунт